Stoiximan Εγγραφή - Οδηγός - MatchMoney

Stoiximan Εγγραφή: Τι να προσέξεις – Ταυτοποίηση.

Ο χρόνος που θα ξοδέψεις για να προχωρήσεις στη Stoiximan Εγγραφή είναι ελάχιστος. Απλή διαδικασία που θα χρειαστεί όμως και την απαραίτητη ταυτοποίηση για να γίνεις μέλος και να αρχίσεις να απολαμβάνεις τις παροχές stoiximan live όλο το 24ωρο. Είναι ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι πρόκειται πραγματικά για την κορυφαία εταιρία στο online betting.

Εδώ κάνεις εγγραφή στο Stoiximan.gr

Στο κείμενο που ακολουθεί βλέπεις αναλυτικά για τη stoiximan εγγραφή τι χρειάζεται:

STOIXIMAN ΕΓΓΡΑΦΗ – ΟΔΗΓΟΣ

  • Πρώτη επιλογή το κλικάρισμα πάνω στην ένδειξη «Εγγραφή», δεξιά στο πάνω μέρος της οθόνης.
  • Ακολουθεί η επιλογή του τρόπου εγγραφής, που για τους περισσότερους είναι μέσω e-mail. Εκτός αν επιθυμείς να κάνεος εγγραφή από το λογαριασμός σου στα social media (π.χ. Facebook, Google).
  • Αν επιλέξεις να δηλώσεις το e-mail θα πρέπει να γράψεις μετά τα στοιχεία σου. Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, φύλο. Ολα με λατινικούς χαρακτήρες, όπως και στις υπόλοιπες φόρμες που θα συμπληρώσεις επιπρόσθετα στοιχεία.
  • Υπάρχει και επιλογή αγαπημένης ομάδας. Δήλωσέ τη και στο μέλλον θα υπάρξουν προωθητικές ενέργειες που μπορεί να αποδειχτούν ωφέλιμες. Εκτός αν είσαι προληπτικός και δεν στοιχηματίζεις όταν παίζει η ομάδα σου.
  • Στη συνέχεια η καρτέλα με τα στοιχεία της διεύθυνσης κατοικίας (πόλη, οδός, αριθμός, ΤΚ, χώρα) και το κινητό σας τηλέφωνο.
  • Το όνομα χρήστη (username) και ο κωδικός πρόσβασης είναι το προτελευταίο βήμα, ώστε να σου επιτρέπεται στο εξής η stoiximan είσοδος.
  • Τέλος δηλώνεις την εθνικότητά σου και φυσικά τα απαραίτητα έγγραφα (ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) για να προχωρήσει μετά και η ταυτοποίηση. 
  • Όταν θα εισέλθεις για πρώτη φορά στο λογαριασμό σου με username και password η Stoiximan θα σου ζητήσει να θέσεις κάποια όρια. Αφορούν τα όρια στις καταθέσεις σου, σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση, τα όρια σε τυχόν απώλειες χρημάτων αλλά και το χρονικό περιθώριο που επιθυμείς να περνάς μέσα στην πλατφόρμα, επίσης σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Ολα αυτά για τη δική σου προστασία, μέσα στα ασφαλή όρια που προϋποθέτει ο υπεύθυνος στοιχηματισμός. 

Πώς κάνω ταυτοποίηση στη Στοίχημαν εγγραφή μου;

Η διαδικασία ταυτοποίησης είναι το ίδιο γρήγορη. Αλλά πρέπει να έχει τελειώσει σε 30 ημέρες από την εγγραφή σου. Διότι αν περάσει αυτό το διάστημα ο λογαριασμός σου θα γίνει ανενεργός.

Επιπλέον, χωρίς ταυτοποίηση θα μπορείς να σερφάρεις και να παίζεις καθημερινά για 30 μέρες, όμως δεν θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ανάληψη. Μέσω e-mail, στέλνοντας τα απαραίτητα έγγραφα στο support@stoiximan.gr, θα έχεις ολοκληρώσει την εγγραφή και δεν θα υπάρχει καμία εκκρεμότητα. Πιο αναλυτικά:

Επιβεβαίωση στοιχείων: Κλικάρεις στο «Προφίλ» του λογαριασμού και επιλέγεις τα απαραίτητα έγγραφα για την ταυτοποίηση. Ανεβάζεις την αστυνομική σου ταυτότητα και από τις δύο όψεις, σε έγχρωμο αντίγραφο, εκτός αν προτιμάς να δηλώσεις το διαβατήριό σου ή το δίπλωμα οδήγησης. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε όλα τα στοιχεία σου και φυσικά η φωτογραφία σου να είναι ευδιάκριτα.

Αποδεικτικό κατοικίας: Ενας λογαριασμός ΔΕΚΟ (ρεύματος, τηλεφώνου) που να επιβεβαιώνει τα στοιχεία της διεύθυνσής σου και να είναι τελευταίου τριμήνου. Ως εναλλακτικές μπορείς να στείλεις το εκκαθαριστικό της εφορίας ή έναν τραπεζικό λογαριασμό ή ακόμη και βεβαίωση απόδοσης ΦΠΑ. Η μια υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1299/86 που να αναγράφει τη διεύθυνση που δήλωσες κατά την εγγραφή σου, θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα.

Stoiximan Εγγραφή συχνές ερωτήσεις και όχι μόνο

Πώς ενεργοποιείς τον λογαριασμό μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής;

Εισάγεις τον πενταψήφιο κωδικό που έχεις λάβει στο email σου και τον τετραψήφιο κωδικό που έχεις λάβει στο κινητό σου, στα πεδία «Επιβεβαίωση email» και «Επιβεβαίωση SMS» αντίστοιχα. Αν τυχόν δεν βρεις το μήνυμα στα εισερχόμενα (inbox), θα πρέπει να ελέγξεις την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σου (spam). Από εκεί και πέρα η επικοινωνία με την Stoiximan είναι πάντοτε στη διάθεσή σου.

Πώς μπορώ να ελέγξω αν έχω ολοκληρώσει την εγγραφή μου;

Εφόσον συνδεθείς αυτόματα στον λογαριασμό σου και μπορείς να δεις το όνομα χρήστη και το υπόλοιπό σου πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα, η εγγραφή έχει τελειώσει. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που η εγγραφή έχει γίνει από κινητό ή tablet.

Γιατί πρέπει να κάνω ταυτοποίηση λογαριασμού;

Αφενός για να έχεις πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και να μπορείς να προχωρήσεις σε ανάληψη σε περίπτωση που έχεις κερδίσει κάποιο στοίχημα. Αφετέρου για να τηρήσεις στο ακέραιο τους κανονισμούς που έχει θέσει η αρμόδια ελεγκτική αρχή να παίζεις με απόλυτη ασφάλεια.

Με ποιον τρόπο επικυρώνεις τη διαδικασία της ανάληψης;

Ένας τρόπος είναι να στείλεις κάποιο αποδεικτικό του τραπεζικού λογαριασμού σου. Είτε βιβλιάριο τραπέζης είτε screenshot από το web banking). Αν η κατάθεση γίνει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, ίσως πρέπει να στείλεις αντίγραφα των δύο όψεων της κάρτας. Αν χρησιμοποιείς e-wallet, πρέπει να κάνεις screenshot από τον συγκεκριμένο λογαριασμό ηλεκτρονικού πορτοφολιού.

Υπάρχει περίπτωση να μπλοκαριστεί ο λογαριασμός μου αν δεν χρησιμοποιήσω τον σωστό κωδικό πρόσβασης;

Ναι, για λόγους ασφαλείας. Απλώς θα συμβεί ύστερα από 6 αποτυχημένες προσπάθειες εισόδου στην πλατφόρμα. Για να τον ενεργοποιήσεις ξανά, πρέπει να προχωρήσεις σε ανάκτηση κωδικού, πατώντας στην ένδειξη «Ξέχασα τον κωδικό μου!» Θα σου σταλεί νέος για να τον ξεκλειδώσεις. Σε διαφορετική περίπτωση στέλνεις μήνυμα στο support@stoiximan.gr δηλώνοντας ότι επιθυμείς το ξεκλείδωμα του λογαριασμού σου. Οι υπεύθυνοι του Customer Support θα επικοινωνήσουν μαζί σου για να λυθεί το ζήτημα.

Υπάρχει όριο κατάθεσης;

‘Εχεις τη δυνατότητα να πιστώσεις χρήματα στον λογαριασμό σου από 1 έως 10.000 ευρώ ανά συναλλαγή, ανάλογα και με την μέθοδο κατάθεσης που έχεις επιλέξει.

Αξιολόγηση στο Stoiximan.gr

Απλή, γρήγορη και με απόλυτη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων του παίκτη μπορεί να χαρακτηριστεί η stoiximan εγγραφή, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω social media. Τίποτα δεν είναι στην τύχη, για τα πάντα υπάρχει πρόβλεψη στην εντέλεια. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες διαθέσιμες στην πλατφόρμα και όλες οι απορίες είναι εύκολο να βρίσκουν απάντηση άμεσα. Από τη στιγμή που θα γίνεις μέλος, μπορείς να μπεις και να απολαύσεις το stoiximan live από όποιο μέσο θελήσεις. Για οποιαδήποτε βοήθεια, το live chat είναι η καλύτερη και πιο άμεση λύση από τις υπάρχουσες για επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης. Μετά την εγγραφή είναι θέμα χρόνου να διαπιστώσεις γιατί η Stoiximan είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής εδώ και 10 χρόνια στο ιντερνετικό στοίχημα.

Stoiximan: Όσα ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις ΠΡΙΝ παίξεις. Δες εδώ!