ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΛΙΝΤΣ (28/1/23, 14:30) ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

1 - 3 28-01-23

ΛΙΝΤΣ

Για τον αγώνα ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΛΙΝΤΣ γράφει ο Αλέξανδρος Αντωνίου Ημερομηνία: 02:22 28/01/23

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement
ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ

Χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Μπόραμ (Νάσιοναλ) με 1-0. Λευκή ισοπαλία στο πρώτο ματς, ισορροπημένο και το δεύτερο, όλη τη διαφορά έκανε το γκολ στο 97’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από ήττα με κάτω τα χέρια κόντρα στην Μπάρνσλι (3-1). Υπενθυμίζεται πως συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις.

«Οι οπαδοί μας αποπληρώνονται για την υποστήριξή τους μέσα στη σεζόν. Δεν είμαστε πολύ καλοί φέτος, έχουμε διαλυθεί από τους τραυματισμούς, τα παιδιά όμως έχουν κάνει ό,τι καλύτερο μπορούν και έχουν δουλέψει πολύ σκληρά, παίζοντας κόντρα σε μεγάλες ομάδες της κατηγορίας. Δεν έχουμε αυταπάτες, θα αντιμετωπίσουμε μια κορυφαία ομάδα, θα πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας, ενώ θα χρειαστούμε και τύχη. Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε» τα λόγια του Κοούλμαν.

Εκτός ο στόπερ Νότιγχαμ (1/0), ο μπακ Κλαρκ (23/0), οι χαφ Πρίτσαρντ (18/2), Κόνιλι (18/0), Σανγκαρέ (7/0) κι ο εξτρέμ Αντεντόγιν (9/1).

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ

Δύσκολη υπόθεση το ανασήκωμα, παραχώρησε 0-0 στην Μπρέντφορντ, στα πέντε δίχως νίκη (0-3-2). Ματς που στα χαρτιά προδιέθετε για θέαμα και γκολ, τελικά οι προβλέψεις παρέμειναν στο συρτάρι, ένα 90λεπτο σπάνιων φάσεων, με δυο ομάδες που έριξαν βάρος στις άμυνες, συνολικά σωστή κατάληξη.

«Ήταν μια από τις εμφανίσεις που δείχνουν ότι πάμε σε σωστό δρόμο. Μπορεί το τελικό κλικ, αυτό το κάτι παραπάνω μπροστά να έλειπε, είναι όμως κάτι που θα το βρούμε, ίσως να μην αντανακλάται στα αποτελέσματα, όμως παίζουμε καλύτερα και καλύτερα» θεωρεί ο Μαρς.

Ζορίστηκε στον 3ο γύρο και χρειάστηκε επαναληπτικό για πάρει το εισιτήριο από την Κάρντιφ.

Στη Σάντερλαντ ο και φέτος παραγκωνισμένος φορ Γκέλχαρντ (15/0, 14 αλλ.). Προσπαθεί να κινηθεί κι άλλο, έντονο ενδιαφέρον για τον εξτρέμ Τετέ (δανεικός στη Λυών από τη Σαχτάρ). Με ενοχλήσεις ο βασικότατος χαφ Άνταμς (17/0) και ο στόπερ Κούπερ (12/1). Χάνει 3ο ο εξτρέμ Σάμερβιλ (12/4, 7 αλλ.),

Άκρινγκτον

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΛΙΓΚ ΤΡΟΦΙ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Λιντς

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ