ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΠ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ (20/7/19, 23:10)
HOT MATCH

ΧΙΜΝΑΣΙΑ Λ.Π.

1 - 1 20-07-19

ΝΤΕΦΕΝΣΑ

Για τον αγώνα ΧΙΜΝΑΣΙΑ Λ.Π.-ΝΤΕΦΕΝΣΑ γράφει ο Γιώργος Φράγκος Ημερομηνία: 12:30 20/07/19

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

*** «Αλφρέδο Μπερανγκέρ» (19.500 θ.), Τέμπερλεϊ. Ουδέτερο, έδρα της Τέμπερλεϊ. Απέχει 54 χλμ. από την έδρα της Χιμνάσια και 14 χλμ. από την έδρα της Ντεφένσα.
*** Μονοί αγώνες της φάσης των «32» σε ουδέτερη έδρα. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθούν απευθείας πέναλτι.
*** Ο νικητής θα αντιμετωπίσει το νικητή του Πατρονάτο – Ιντεπεντιέντε.

ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ

Πέρασε άλλη μια κακή σεζόν στην οποία έριξε και το μέσο όρο της και φέτος θα ξεκινήσει από μειονεκτική θέση στη βαθμολογία υποβιβασμού. Στο κύπελλο τουλάχιστον έκανε το χρέος της, πέρασε το εμπόδιο της τρίτης κατηγορίας Ντ. Μπελγράνο ΒΡ κι αυτό βέβαια με τα χίλια ζόρια, στα πέναλτι μετά από ισοπαλία με 0-0 στο 90λεπτο.

Δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο στα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει, απολογισμός 1-1-1.

Μετά από σειρά αποτυχημένων εκ του αποτελέσματος επιλογών, ο Ορτίς που ανέλαβε πέρσι για να βγάλει τη σεζόν, πήρε το πράσινο φως να συνεχίσει. Εφυγαν βασικοί με κυριότερους τον βετεράνο φορ Σίλβα και τον χαφ Φαραβέλι, πήρε στη θέση τους κάποιους που είναι ικανοί να γεμίσουν τα κενά, όπως ο φορ Σπινέλι (Τίγκρε). Δεν αποσύρθηκε ακόμα από το μεταγραφικό παζάρι, μεγάλος στόχος η επιστροφή του εξτρέμ Αλεμάν, το παλεύει με καλές πιθανότητες.

Ο Ορτίς δεν ήθελε να πει μεγάλα λόγια στην τελευταία συνέντευξη τύπου, μίλησε για σταθερότητα, εξέφρασε ικανοποίηση για την ομάδα που συγκροτείται. Αυτό είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και για εκείνον, ένα ξεκίνημα με αποκλεισμό της ομάδας που πέρσι τερμάτισε δεύτερη, έστω κι αν ήταν πολύ διαφορετική, θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία και θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του.

 

Τραυματίας ο πολύ εύθραυστος πια, βετεράνος αρχηγός Λιτς, εκτός αποστολής τα δύο πιο πρόσφατα αποκτήματα, ο στόπερ Τορσιγλιέρι (Λανούς) και ο Σπινέλι. Με παλιούς η ενδεκάδα, μάλλον θα κάνει ντεμπούτο ο αριστερός μπακ/χαφ Γκαρσία (Σαν Μαρτίν Τουκουμάν).

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ

Ερχεται από την πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία της, φιναλίστ του πρωταθλήματος εκεί που πριν λίγα χρόνια πάλευε για την παραμονή. Στο κύπελλο είχε εύκολο έργο, με μίνιμουμ προσπάθεια απέκλεισε την πολύ κατώτερη Χιμνάσια ι Τίρο (1-0).

Η νέα Ντεφένσα βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της παρ’ όλο που ακόμα δεν φαίνεται να είναι έτοιμη και δικαιολογημένα. Αήττητη στα φιλικά, 1-3-0, έδειξε όμως μια δυσκολία στο σκοράρισμα.

Αναγκασμένη να δει την επόμενη μέρα χωρίς τον Μπεκατσέσε στον πάγκο και χωρίς την πλειοψηφία των βασικών συντελεστών που την έφεραν στη δεύτερη θέση πέρσι. Δεν εμπνέει μεγάλη σιγουριά η επιλογή Μαριάνο Σόσο, είχε αποτυχημένο πρόσφατο πέρασμα από την αποψινή αντίπαλο, Χιμνάσια πριν δύο χρόνια. Ούτε οι μεταγραφές φέρνουν μεγάλη αισιοδοξία, δεν πείθουν αυτοί που προστέθηκαν ότι κάλυψαν τα κενά.

Πολύ γενικόλογες οι δηλώσεις Σόσο, ακόμα και ο ίδιος ξέρει ότι η ομάδα του δεν είναι έτοιμη, δεν έχει κλείσει καν το ρόστερ, υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα όπως αυτό του φορ Μάρκες που είναι ακόμα μέλος του ρόστερ αλλά με συμβόλαιο που έχει λήξει και δεν έχει ανανεωθεί ακόμα. Λογικό επομένως να μην μπορεί να πει κάτι εκ του ασφαλούς ο νεαρός τεχνικός, χωρίς υπερβολή είναι αναγκασμένος να αντιμετωπίσει το ματς σαν παιχνίδι προετοιμασίας και να προσπαθήσει για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Με όσους περισσότερους περσινούς βασικούς γίνεται η ενδεκάδα, ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν οι στόπερ Ερέρα (Λανούς), Πιόβι (Χιμνάσια Λ) και ο εξτρέμ Μαϊνέρο (Βελέζ).

Χιμνάσια Λ.Π.

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ Α' ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Ντεφένσα

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ Α' ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΣΟΥΝΤΑΜΕΡΙΚΑΝΑ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 2013/2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018 - 2019 1 - 1 2020 - 2021 - 2022 - 2023 -