ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΚΡΟΑΤΙΑ (13/12/22)
GOAL BET

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

3 - 0 13-12-22

ΚΡΟΑΤΙΑ

Για τον αγώνα ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΡΟΑΤΙΑ γράφει ο Γιώργος Φράγκος Ημερομηνία: 01:10 12/12/22

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

*** «Αϊκόνικ» (88.900 θ.), Λουσάιλ. Το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού. Η Αργεντινή μετράει εκεί 1-1-1, η Κροατία το επισκέπτεται πρώτη φορά.
*** Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία).

ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Ο κύριος στόχος επιτεύχθηκε, βρέθηκε ξανά στα ημιτελικά μετά το 2014. Αυτό που θέλουν βέβαια όλοι είναι το τρόπαιο, δεν θα αρκεστούν ούτε στη συμμετοχή στον τελικό, όπως το 2014, όμως αν δεν πήγαιναν στους «4», θα επρόκειτο για αποτυχία.

Για άλλη μια φορά δυσκόλεψε τον εαυτό της. Ενώ προηγήθηκε 2-0, στο τέλος κατέρρευσε με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί και το παιχνίδι να φτάσει αρχικά στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι. Έχει μερίδιο ευθύνης ο Σκαλόνι, φάνηκε να πιστεύει πως το παιχνίδι τελείωσε στο 2-0, έβγαλε τους πιο επιδραστικούς του παίκτες στο ματς, με εξαίρεση τον Μέσι, έκλεισε τις αλλαγές του πριν κάνει τις τελευταίες κινήσεις τακτικής ο αντίπαλος.

Σαν να μην έγινε παιχνίδι ως το 35’, όταν ο Μέσι βρήκε με μαγική πάσα τον Μολίνα κι εκείνος έκανε το 1-0. Επανήλθε στο φλύαρο προφίλ του το παιχνίδι μέχρι να γίνει και το 2-0 με πέναλτι (71’), ξανά τα ίδια ως το 80’. Εκεί η ευφυής κίνηση του Φαν Χάαλ να ανεβάσει πέντε παίκτες στην επίθεση δημιούργησε συνθήκες ασφυξίας, ήρθε αρχικά η μείωση (83’) και στην τελευταία φάση μετά από τρομερά έξυπνη εκτέλεση στημένου, η ισοφάριση.

Στην παράταση αμφότερες ήταν φοβισμένες. Περίπου δέκα λεπτά πριν τη λήξη ο Σκαλόνι πήγε να αρπάξει το ματς, όμως οι κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες του, δεν είχαν αποτέλεσμα, η τελευταία είχε κατάληξη το κάθετο δοκάρι.

Στα πέναλτι έλαμψε το άστρο του γκολκίπερ Μαρτίνες, ο οποίος έπιασε τα δύο πρώτα και έκανε το έργο των συμπαικτών του ευκολότερο. Εκείνοι δεν έκαναν λάθος, με εξαίρεση τον Φερνάντες, έτσι με το τελικό 4-2 η «αλμπισελέστε» έφτασε στην πρώτη κορυφή που ήθελε να κατακτήσει.

Αυτή τη φορά δεν υπήρξαν οι ίδιοι πανηγυρισμοί με προηγούμενα ματς. Μετά τη λήξη ακολούθησε πικάρισμα των Ολλανδών και διενέξεις μεταξύ των παικτών και των μελών των δύο τεχνικών επιτελείων. Και κατά τη διάρκεια του αγώνα βέβαια, τα ίδια υπήρχαν, εξ ου και οι 15 κίτρινες στο ματς, επτά στην Ολλανδία και οκτώ στην Αργεντινή. Και ίσως να ήταν και λίγες, ο Παρέδες από πλευράς «αλμπισελέστε» και ο Φαν Ντάικ από πλευράς Ολλανδών ίσως και να έπρεπε να είχαν αποβληθεί σε μια φάση προς το τέλος του 90λεπτου.

Τρομερά εκνευρισμένος και ο Μέσι που είναι ουσιαστικά και η φωνή αυτής της ομάδας. Ενας από εκείνους που είδαν την κίτρινη κάρτα, τα έβαλε με τον διαιτητή, με τον οποίον έχουν προηγούμενα από τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα. Γενικά οι Αργεντινοί δεν απέφυγαν το κακό συνήθειο που έχουν παραδοσιακά, χρέωσαν στο διαιτητή και δικά τους λάθη, εκφράζοντας παράπονα, τα περισσότερα αβάσιμα.

Κι ο Μέσι ήταν τρομερά εκνευρισμένος στο τέλος, δείγμα της πίεσης που νιώθει για να σηκώσει το Μουντιάλ, το μόνο τρόπαιο που λείπει από τη σπουδαία καριέρα του. Συνέβη μάλιστα κάτι ασυνήθιστο, όταν μιλούσε μετά το παιχνίδι ξέσπασε κατά ενός Ολλανδού που περνούσε από το σημείο, ρωτώντας τον γιατί τον κοιτάει ενώ τον αποκάλεσε «βλάκα».

Οι μόνοι που δεν καταλαβαίνουν τίποτα και δεν χαλιούνται με τίποτα είναι ο κόσμος. Ο οποίος μάλιστα συνεχίζει να συρρέει στο Κατάρ και να γεμίζει το γήπεδο. Η Αργεντινή μάλιστα μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας έγινε η πρώτη ομάδα σε κόσμο αυτή τη στιγμή στην τελική φάση. Εχει βέβαια ανταγωνισμό τους Μαροκινούς, όμως με την Κροατία το γήπεδο θα είναι «αλμπισελέστε» κι αυτό θα μετρήσει σίγουρα.

Με προβλήματα αφήνει την «αλμπισελέστε» ο ημιτελικός, συμπλήρωσαν κάρτες ο βασικός αριστερός μπακ Ακούνια και ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Μοντιέλ. Αυτό αφήνει τον Σκαλόνι χωρίς εναλλακτικές στα άκρα της άμυνας και είναι γεγονός ότι στα προηγούμενα παιχνίδια έκανε αλλαγές στις συγκεκριμένες θέσεις. Δευτερεύοντως στέκονται ως λύσεις ο Φόιτ δεξιά και ο Λισάντρο Μαρτίνες αριστερά όμως αμφότεροι είναι καθαρά στόπερ.

Το θετικό είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν τραυματίες. Ερωτηματικό παραμένει ο Ντι Μαρία, ο οποίος θα δώσει κανονικά το παρών, όμως δεν είναι σαφές αν μπορεί να αγωνιστεί από την αρχή. Σε κάθε περίπτωση θα είναι πιο έτοιμος απ’ ότι με τους Ολλανδούς.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Εμ. Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο – Ντε Πολ, Φερνάντες, Μακάλιστερ – Ντι Μαρία, Μέσι, Άλβαρες.

Η κύρια σκέψη είναι αυτή όσον αφορά τα πρόσωπα, μοναδική αναγκαστική αλλαγή ο Ταγλιαφίκο αντί του Ακούνια. Αν πάλι ο Ντι Μαρία δεν κριθεί απόλυτα έτοιμος για να ξεκινήσει βασικός, τότε ο Σκαλόνι θα καταφύγει πάλι στη λύση της αλλαγής συστήματος με τριάδα στην άμυνα και δίδυμο μπροστά Μέσι – Άλβαρες.

Αυτονόητο ότι ο τρίτος στόπερ θα είναι και πάλι ο Λισάντρο Μαρτίνες, ο οποίος έχει κερδίσει κατά κράτος τον Πετσέλα στη συγκεκριμένη μάχη. Ο Μαρτίνες μπορεί να γίνει και εναλλακτική για τα αριστερά αν συνεχίσει τις μη πειστικές εμφανίσεις ο Ταγλιαφίκο, ή αν ο Σκαλόνι κρίνει πως χρειάζεται περισσότερο ύψος στην άμυνα και βάλει τον Πετσέλα στην τριάδα των στόπερ. Όλα αυτά βέβαια στο σενάριο ότι ο Ντι Μαρία δεν θα είναι έτοιμος για βασικός και ο κόουτς θα πάει πάλι στο 3-5-2.

Κρατάει σταθερά το μηδέν στα πρώτα ημίχρονα η Αργεντινή, από την άλλη έχει πετύχει μόνο τρία γκολ και η ίδια. Στα δεύτερα ημίχρονα είναι το πρόβλημα στην άμυνα, στα νοκ άουτ έχει δεχθεί 3 γκολ, όλα στο διάστημα 80’-90’. Από την άλλη, έχει σημειώσει και περισσότερα, συγκεκριμένα τα διπλάσια σε σχέση με τα πρώτα ημίχρονα, δηλαδή 6.

Δύο Γάλλους έχει να ξεπεράσει ο Μέσι για να βγει πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ. Πέρα από τον Κιλιάν Εμπαπέ στα γκολ, τον έχει αφήσει πίσω και ο Γκριεσμάν στις τελικές πάσες έχοντας 3 έναντι 2 του Αργεντινού. Από τον Εμπαπέ υστερεί και στη συνολική στατιστική γκολ/ασίστ με 6 έναντι 7 του συμπαίκτη του στην Παρί ΣΖ.

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Έκανε ξανά το απίθανο αλλά πως μπορείς να το αποκαλέσεις έτσι όταν έχει προηγηθεί ο τελικός του 2018; Η Κροατία είναι πάλι ένα βήμα από το να φτάσει στο τέλος του δρόμου, μέσω των… αγαπημένων της πέναλτι πέταξε έξω την Βραζιλία. Σε τελική φάση Μουντιάλ η Κροατία έχει 4/4 όταν το ματς πήγε στο πέναλτι ενώ από το 2000 και έπειτα έχει παίξει 9 νοκ-άουτ παιχνίδια σε Euro και Μουντιάλ, τα 8 πήγαν στην παράταση!

Αυτή τη φορά ο Λιβάκοβιτς δεν χρειάστηκε να κάνει… τρέλες. Έπιασε μόλις ένα πέναλτι, άλλο ένα των Βραζιλιάνων πήγε στο δοκάρι, η Κροατία είχε 4/4 δικές της εκτελέσεις και προκρίθηκε. Ήταν ένα παιχνίδι υπομονής, η Κροατία το διαχειρίστηκε με οργανωμένο τρόπο στη μεγαλύτερη διάρκεια, έχοντας και περισσότερη κατοχή μπάλας.

Μόντριτς, Μπρόζοβιτς και Κόβατσιτς κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα, μετά το 60’ η πίεση των Βραζιλιάνων αυξήθηκε και ο Λιβάκοβιτς ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε. Το ματς έμεινε στο 0-0 και πήγε στην παράταση, μετά το σόλο-γκολ του Νεϊμάρ η Κροατία έβγαλε άμεση αντίδραση. Ο Ντάλιτς έριξε στο ματς όλους τους επιθετικούς και στο 117’ βρέθηκαν ανέλπιστα χώροι σε αντεπίθεση, ο Ορσιτς έδωσε την ασίστ στον Πέτκοβιτς για το τελικό 1-1. 

Ξέφρενα πανηγύρια στην Κροατία και φυσικά εδώ που έφτασε η ομάδα, αποκλείοντας τη Βραζιλία, ονειρεύεται τον δεύτερο διαδοχικό τελικό. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς τόνισε πως «όταν αποκλείεις τη Βραζιλία, ίσως το μεγαλύτερο φαβορί της διοργάνωσης, πρέπει να αισθάνεσαι περήφανος. Είμαστε πάλι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου, πρέπει να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια τώρα που βρισκόμαστε εδώ, ένα ακόμα βήμα για να πάμε στον τελικό. Είχα πει πως θα ήταν αδύνατον να επαναλάβουμε την πορεία του 2018, ελπίζω να διαψευστώ».

Για τον ημιτελικό με την Αργεντινή ο Κροάτης ομοσπονδιακός ανέφερε: «Θα αναλύσουμε τα δεδομένα και θα ψάξουμε τους τρόπους για το πώς θα σταματήσουμε τον Μέσι, όπως κάναμε και με τον Νεϊμάρ. Δεν θα τον παίξουμε με ατομικό μαρκάρισμα αλλά θα προσπαθήσουμε να μην φτάσει η μπάλα σε αυτόν. Εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να μιλάμε για φαβορί, όλα μπορούν να συμβούν και θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας για την πρόκριση».

Όπως και στο ματς με τη Βραζιλία έτσι και με την Αργεντινή η Κροατία δεν είναι το φαβορί, ωστόσο σε ένα νοκ-άουτ όλα μπορούν να συμβούν. Οι Κροάτες εξάλλου έχουν και το προηγούμενο του 2018 με την καθαρή νίκη 3-0 επί της Αργεντινής, στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Φυσικά άλλη η δυναμικότητα των δύο ομάδων τότε ωστόσο όπως τόνισε και ο Ίβαν Πέρισιτς, «εδώ που φτάσαμε είμαστε ικανοί για όλα και δεν φοβόμαστε τους αντιπάλους μας, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους πάντες».

Η Κροατία θα έχει στο πλευρό της περί των 3.500 οπαδών, φυσικά σε αντιδιαστολή με τους σχεδόν 35.000 Αργεντίνους θα είναι… σταγόνα στον ωκεανό.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο εκπληκτικός στόπερ Γκβάρντιολ και ο χαφ Μπρόζοβιτς δεν προπονήθηκαν την Κυριακή, για προληπτικούς λόγους.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Σόσα – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς – Πάσαλιτς, Κράμαριτς, Πέρισιτς.

Γνωστά πράγματα από τον Ντάλιτς, άμυνα, μεσαία γραμμή, Πέρισιτς και Κράμαριτς δεν αλλάζουν, απομένει μία θέση. Ο Κράμαριτς βέβαια μπορεί να ξεκινήσει είτε στην κορυφή είτε ως δεξιός ακραίος, με τη Βραζιλία έπαιξε φορ, για να έρθει μετά στη θέση του ο Πέτκοβιτς. Στη δεξιά πτέρυγα τη θέση διεκδικούν οι Πάσαλιτς (ξεκίνησε με Βραζιλία) και Βλάσιτς, από εκεί και πέρα και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα έρθουν και οι λύσεις από τον πάγκο, αν χρειαστούν ρίσκα τότε οι Ορσιτς, Μάγερ και Μπούντιμιρ θα περάσουν στο παιχνίδι.

Για τον Όρσιτς πάντως αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες και ένα κλίμα εντός Κροατίας που καλεί τον Ντάλιτς να τον ξεκινήσει. Αν συμβεί αυτό (δύσκολο), ο Ορσιτς θα είναι αριστερά και ο Πέρισιτς θα έρθει από τη δεξιά πτέρυγα.

Στην τελευταία τριετία και σε 31 ματς επίσημα και φιλικά, πρώτοι σκόρερ είναι οι Μόντριτς, Πέρισιτς και Κράμαριτς, με έξι γκολ.

Με εξαίρεση το Μουντιάλ του 1998, έκτοτε έχει συμμετάσχει σε 9 νοκ-άουτ ματς, Μουντιάλ και Euro. Τα 8 έληξαν ισόπαλα, το μόνο που δεν πήγε στην παράταση ήταν ο τελικός του Μουντιάλ 2018, ήττα 4-2 από Γαλλία.

Έχει δεχτεί το πρώτο γκολ στα επτά τελευταία της παιχνίδια στο Μουντιάλ, σε όποιο υπήρξε σκοράρισμα δηλαδή.

Έχει μόλις τρεις ήττες σε 15 νοκ-άουτ ματς Μουντιάλ και Euro σε 90λεπτο. Οι δύο από τη Γαλλία (1998, 2018) και η άλλη από τη Γερμανία (Euro 1996).

Ο Ιβαν Πέρισιτς έχει πετύχει 10 γκολ με την Κροατία σε Euro και Μουντιάλ, σε πέντε διοργανώσεις.

Στην τελευταία τριετία έχει 14 νίκες σε 31 ματς, επίσημα και φιλικά. Οι 7 νίκες της από ημίχρονο, οι άλλες 7 στο δεύτερο ημίχρονο.

Αργεντινή

ΟΛΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Κροατία

ΟΛΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ NATIONS LEAGUE GROUP A
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2015/2017 - 2016 - 2016/2017 - 2016/2018 - 2018 0 - 3 2019/2021 - 2019/2022 - 2020/2021 - 2020/2022 - 2021/2022 -

ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ/ΚΑΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ/ΚΑΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. A

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ολλανδία 0 3 0 0 2 1 0 2 0 0 0 1 0 3 0 3 0 1 2
Σενεγάλη 0 2 1 0 2 1 0 0 1 0 2 0 0 1 2 2 1 2 1
Ισημερινός 0 3 0 0 1 0 2 0 0 1 1 0 1 2 1 3 0 2 1
Κατάρ 0 2 1 0 0 0 3 0 0 2 0 0 1 2 1 2 1 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. B

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αγγλία 1 1 0 1 1 2 0 1 1 0 0 1 0 1 2 2 1 1 2
ΗΠΑ 2 1 0 0 2 1 0 1 0 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Ιραν 1 1 0 1 0 1 2 0 0 1 0 1 1 2 1 2 1 1 2
Ουαλία 0 3 0 0 0 2 1 0 2 0 0 0 1 2 1 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. C

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αργεντινή 0 3 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 0 2 1 3 0 1 2
Πολωνία 1 2 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Μεξικό 1 2 0 0 0 3 0 0 1 0 0 2 0 2 1 3 0 1 2
Σαουδική Αραβία 0 3 0 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 1 2 3 0 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. D

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Γαλλία 1 1 1 0 1 2 0 1 1 0 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Αυστραλία 2 0 1 0 1 1 1 0 1 0 1 0 1 2 1 2 1 1 2
Τυνησία 3 0 0 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Δανία 2 1 0 0 0 3 0 0 1 0 0 2 0 2 1 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. E

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ιαπωνία 1 2 0 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 1 2 3 0 2 1
Ισπανία 0 2 0 1 2 1 0 1 1 0 1 0 0 1 2 2 1 2 1
Γερμανία 0 2 1 0 2 1 0 1 0 0 1 1 0 1 2 2 1 3 0
Κόστα Ρίκα 1 0 1 1 0 1 2 0 0 1 0 1 1 1 2 1 2 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. H

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Πορτογαλία 0 2 1 0 0 3 0 0 2 0 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Νότια Κορέα 1 1 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Ουρουγουάη 1 2 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 0 3
Γκάνα 0 1 2 0 1 1 1 0 0 1 1 1 0 1 2 1 2 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. G

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Βραζιλία 2 1 0 0 0 3 0 0 2 0 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Ελβετία 2 0 1 0 0 3 0 0 1 0 0 2 0 2 1 2 1 1 2
Καμερούν 2 0 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 2 1 2 1 1 2
Σερβία 0 1 2 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 1 2 1 2 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. F

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Μαρόκο 1 2 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 2 1 3 0 1 2
Κροατία 2 0 1 0 1 2 0 1 1 0 0 1 0 2 1 2 1 1 2
Βέλγιο 2 1 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Καναδάς 1 1 1 0 0 0 3 0 0 1 0 0 2 1 2 2 1 2 1