ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΡ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ (20/11/22)
GOAL BET

ΚΑΤΑΡ

0 - 2 20-11-22

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Για τον αγώνα ΚΑΤΑΡ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ γράφει ο Δημήτρης Καναβαράκης Ημερομηνία: 10:00 19/11/22

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

* Στάδιο Αλ-Μπαΐτ (60.000 θ.), Αλ-Κορ

ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Μετείχε στη δεύτερη φάση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της ασιατικής ζώνης, διότι ήταν παράλληλα προκριματική φάση για το Ασιατικό Κύπελλο του 2023. Σε όμιλο με Ομάν, Ινδία, Αφγανιστάν και Μπαγκλαντές πήρε πολύ εύκολα την πρώτη θέση, με απολογισμό 7-1-0. Στο Αραβικό Κύπελλο του 2021 κατέκτησε την τρίτη θέση, νικώντας στο μικρό τελικό (στα πέναλτι) την Αίγυπτο. Στο δραματικό ημιτελικό είχε ισοφαρίσει την Αλγερία στο 97’, δέχτηκε όμως το 2-1 στο 107’.

Έκτοτε έδωσε 13 φιλικά με απολογισμό 6-5-2, τα περισσότερα εκ των οποίων όμως με αδύναμες ομάδες. Μάλιστα απέναντι σε μία εξ’ αυτών, την u23 ομάδα της Κροατίας, ηττήθηκε με 3-0 στις 20/09! Ακολούθησε ήττα από τον Καναδά (0-2) και ισοπαλία (2-2) με τη Χιλή, στα ισχυρότερα εξ’ αυτών.

Από το 2010 που ανέλαβε τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ομοσπονδία της χώρας κατήρτισε ένα μακρόπνοο πλάνο, με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στο πρώτο Μουντιάλ της ιστορίας του. Στην πραγματικότητα έχει αποφέρει ήδη καρπούς, καθώς το Κατάρ κατέκτησε – κόντρα σε όλα τα προγνωστικά – το Ασιατικό Κύπελλο (αντίστοιχο Euro) που φιλοξενήθηκε το 2019 στα Η.Α.Ε. Πέρασε περίπατο τον όμιλο και επικράτησε ως αουτσάιντερ της Νοτίου Κορέας (1-0) στον προημιτελικό και του μεγάλου ονόματος του θεσμού, Ιαπωνίας (3-1) στον τελικό. Στον ημιτελικό συνέτριψε τα Η.Α.Ε. με 4-0 για να κατακτήσει τον τίτλο με 6/6 νίκες και τέρματα 19-1! Λίγους μήνες αργότερα συμμετείχε ως… guest star στο Κόπα Αμέρικα, όπου σε όμιλο με Αργεντινή (0-2), Κολομβία (0-1) και Παραγουάη (2-2) αποκλείστηκε με ένα βαθμό. Ακολούθησε άλλη μία διοργάνωση στην αμερικανική ήπειρο, το Γκολντ Καπ του 2021, όπου έφτασε έως τα ημιτελικά και αποκλείστηκε από τη γηπεδούχο ομάδα των ΗΠΑ (0-1). Ο θρίαμβος του ’19 και οι δυο διεθνείς διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε του προσέδωσαν ποδοσφαιρικό status και εμπειρία.

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για το Μουντιάλ ακολούθησε το παράδειγμα της Νοτίου Κορέας το 2002. Η αποστολή συγκεντρώθηκε από τον Ιούνιο και απομονώθηκε σε προπονητικά camp σε Ισπανία και Αυστρία. Ο Ισπανός τεχνικός Φέλιξ Σάντσες, οι διεθνείς και όλο το staff απείχαν πέντε μήνες από τα σπίτια τους – η πρωταθλήτρια Αλ-Σαντ παραπαίει στο νέο πρωτάθλημα διότι απουσιάζουν 13 παίκτες! Με εξαίρεση το Γκολντ Καπ, τα αγωνιστικά δείγματα της τελευταίας διετίας δεν είναι τα καλύτερα δυνατά. Όταν εντός του ’21 έδωσε μια σειρά από φιλικά με δυνατές ευρωπαϊκές (δύο με Σερβία, δύο με Πορτογαλία και ένα με Ιρλανδία) ομάδες μέτρησε 5/5 ήττες με τέρματα 1-18. Στις 20/09 ηττήθηκε από την under-23 της Κροατίας με 3-0 (!) και ακολούθως από τον Καναδά με 2-0. Πάντως στα τέσσερα τελευταία έκανε μόνο νίκες, κόντρα σε Γουατεμάλα, Ονδούρα, Παναμά, Αλβανία.

Μειονέκτημα ότι όλοι οι διεθνείς αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα και όλο αυτό τον καιρό δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους με τους συλλόγους τους. Στα συν ότι επί 5 μήνες είναι κάθε μέρα μαζί, ενώ δεν υπάρχει καμία άλλη εθνική ομάδα με τόσους πολλούς «100ρηδες» σε διεθνείς συμμετοχές. Διαθέτει πέντε, ενώ άλλοι δύο παίκτες τις πλησιάζουν. 

«Το 2019 ήταν δύσκολο να φανταστεί κάποιος ότι το Κατάρ θα κατακτούσε το Ασιατικό Κύπελλο. Προφανώς δεν αναφέρομαι στις πιθανότητες κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η πρόκληση μας είναι να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στις άλλες τρεις ομάδες του ομίλου. Στο τέλος της μέρας είναι ποδόσφαιρο και τα πάντα μπορούν να συμβούν», δηλώνει ο Φέλιξ Σάντσεθ, ο οποίος είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και θήτευσε μια τετραετία στην u19 Εθνική Κατάρ, προτού αναλάβει την Ανδρών (2017).  

Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Από τους 27 που είχε μαζί του επί 5 μήνες ο Φέλιξ Σάντσεθ, κόπηκε μόνο ένας. Παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί, όλος ο βασικός κορμός (και παραπάνω…) ήταν μεταξύ αυτών που πανηγύρισαν το Ασιατικό Κύπελλο του 2019. Ξεχωρίζουν τεχνικά ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Κατάρ, Αλμόεζ Αλί (85/42), ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Ακράμ Αφίφ, ο ρέκορντμαν συμμετοχών και κάπτεν Χασάν Αλ-Χάιντος και ο αριστερός μπακ-χαφ Αμπντελκαρίμ Χασάν.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (5-3-2): Μπαρσίμ – Πέδρο Μιγκέλ, Αλ-Ραουί, Κούκι, Χασάν, Αχμέντ – Χατέμ, Αλ-Χάιντος, Μπουντιάφ – Αλμόεζ Αλί, Ακράμ Αφίφ.

Ο Αλμόεζ Αλί, πρώτος σκόρερ στο Ασιατικό Κύπελλο του ’19 και το Γκολντ Καπ του ’21, είναι η δύναμη πυρός της ομάδας. Μεγάλη η συμβολή σε σκοράρισμα και δημιουργία του Ακράμ Αφίφ και του κάπτεν Αλ-Χάιντος. Το 5-3-2, που προφανώς σε θέση επίθεσης είναι 3-5-2, μετατρέπεται συχνά κατά τη διάρκεια των αγώνων σε 4-5-1 (ή 3-6-1), με τον Αφίφ να επωμίζεται καθήκοντα «δεκαριού» και τον Αλ-Χάιντος να πηγαίνει δεξιά.

Στον «άσο» Μπαρσίμ και Σάαντ Αλ Σέεμπ μοιράζονται τη θέση. Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Σάντσεθ για το ποιος θα προτιμηθεί. Θέση στους χαφ διεκδικεί ο Μαντίμπο, που είναι ο πιο σκληρός και καλύτερος ανασταλτικά παίκτης της ομάδας.

Έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο τα 5/6 τελευταία γκολ του.

Έχει πέντε «100αρηδες» παίκτες σε διεθνείς συμμετοχές, με πρώτο τον αρχηγό Αλ-Χάιντος (169).

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Η μίνι έκπληξη από τη Νότια Αμερική, δεν βρισκόταν μεταξύ των φαβορί για να μπει στην τετράδα. Με ένα καλό μπάσιμο στα προκριματικά και μια σωστή διαχείριση της ομάδας όταν εκείνη δεν βρέθηκε σε καλή κατάσταση, εκμεταλλευόμενοι και τη μέτρια εικόνα Χιλής και Περού, κατάφερε να μπει στην τετράδα και να μη χρειαστεί καν το διηπειρωτικό μπαράζ, όπου πήγε το πέμπτο Περού και αποκλείστηκε από την Αυστραλία.

Το τελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ, το περασμένο Σάββατο με το Ιράκ σε ουδέτερο έδαφος, δεν είχε χαρακτήρα πρόβα τζενεράλε αλλά περισσότερο δοκιμών, καθώς ακόμα δεν είχε καν ανακοινωθεί η τελική αποστολή. «Λευκή» ισοπαλία το αποτέλεσμα, δεν έκανε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον εξτρέμ Πλάτα.

Από παρασκήνιο άλλο τίποτα. Αρχικά, παραλίγο να πάει στράφι όλη η προσπάθεια λόγω μιας υπόθεσης πλαστογραφίας που αφορούσε τον βασικό δεξιό μπακ, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι ήταν κολομβιανής καταγωγής και μεγαλύτερης ηλικίας απ’ όσο έλεγαν τα χαρτιά του. Η Conmebol, η FIFA και στη συνέχεια το TAS/CAS καταλόγισαν στην ομοσπονδία της χώρας αμέλεια, δεν την τιμώρησαν με αποκλεισμό όπως επιθυμούσαν Περού και Χιλή, αλλά της επέβαλαν πρόστιμο και αφαίρεση τριών βαθμών από την επόμενη προκριματική φάση. Ο παίκτης πάντως, παρ’ όλο που θεωρητικά είχε δικαίωμα συμμετοχής στο Μουντιάλ, «κόπηκε» την τελευταία στιγμή από την αποστολή, με την ομοσπονδία να φανερώνει πως φοβάται για πιθανή τιμωρία στα ματς του Μουντιάλ σε περίπτωση συμμετοχής του. Αντί αυτού, κλήθηκε ο νεαρός στόπερ της Αντβέρπ, Πάτσο.

Αφού τελείωσε η υπόθεση Καστίγιο και με τρόπο που αφήνει σκιές, η «Τρι» κλονίστηκε από μια φημολογία ότι ο Αλφάρο παραιτήθηκε πριν το Μουντιάλ και γενικότερα έχει σκοπό να αποχωρήσει. Ο Αργεντινός ήταν ίσως ο κύριος λόγος που η ομάδα βρίσκεται στο Κατάρ, επομένως είναι εύκολα αντιληπτό το πόσος θόρυβος δημιουργήθηκε με το που είδαν το φως της δημοσιότητας οι συγκεκριμένες φήμες. Χωρίς πολύ γρήγορα αντανακλαστικά, αλλά με αποφασιστικότητα ο ομοσπονδιακός τεχνικός αρνήθηκε τα πάντα. «Να παραιτηθώ; Όχι! Και να χάσω όλο αυτό; Όχι» η λιτή αλλά κατηγορηματική του απάντηση, δεν είχε καμία διάθεση να δώσει περισσότερη προσοχή στο θέμα.

Και το κακό τρίτωσε με μια νέα οσμή σκανδάλου. Ο δημοσιογράφος ο Αμζάντ Τάχα, ο οποίος έχει ένα βαρύ όνομα στη Μέση Ανατολή και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις ισχυρίζεται πως γνωρίζει ότι η ομοσπονδία του Κατάρ δωροδόκησε παίκτες του Αλφάρο για να χάσουν το παιχνίδι της πρεμιέρας με 1-0, με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομοσπονδία του Ισημερινού δεν ασχολήθηκε καν, το ίδιο και ο κόουτς με τους παίκτες, τα δε τοπικά μέσα, στην πλειοψηφία τους, τα απαξίωσαν πλήρως όλα αυτά.

Ο Αλφάρο στις τελευταίες του δηλώσεις ασχολήθηκε κυρίως με τα αγωνιστικά ανέφερε ότι τα πέναλτι δεν θα τα εκτελεί γενικά ο Πλάτα, ο οποίος αστόχησε στο φιλικό με το Ιράκ. Από ‘κει και πέρα δεν είπε κάτι που δεν έχει ακουστεί από εκείνον ή τους παίκτες, «το μόνο για το οποίο μπορώ να διαβεβαιώσω είναι ότι αυτή η ομάδα θα παίζει με περίσσιο πάθος σε όλα τα ματς» τόνισε ενώ εξέφρασε ικανοποίηση που έχει ευχάριστους «πονοκεφάλους» για κάποιες θέσεις, μην μπορώντας να αποφασίσει εύκολα την ενδεκάδα.

Κύριος στόχος μια αξιοπρεπή παρουσία, το περισσότερο που ελπίζει είναι να ισοφαρίσει την καλύτερη πορεία του (2006), φτάνοντας στους «16».

 

Ο χαφ Γκρουέσο ενσωματώθηκε στην αποστολή έχοντας αποχωρήσει από το τελευταίο ματς της Άουγκσμπουργκ με αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού, όμως από την επόμενη ακόμα μέρα, ο Αλφάρο γνώριζε πως δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό. Το θέμα είναι ότι δεν είναι βέβαιο πως θα μπορεί να δώσει το παρών στο πρώτο παιχνίδι, μάλλον όμως θα τα καταφέρει και θα αγωνιστεί και βασικός.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Γκαλίντες – Ανχ. Πρεσιάδο, Τόρες, Χινκαπιέ, Εστουπινιάν – Ιμπάρα, Γκρουέσο, Μ. Καϊσέδο, Πλάτα – Βαλένσια, Εστράδα.

Όσο πλησιάζει η σέντρα, τόσο πιο αβέβαιη γίνεται η ενδεκάδα. Πλέον το πιο πιθανό είναι να επιλέξει ο Αλφάρο το 4-4-2 με δίδυμο στην κορυφή Εστράδα – Βαλένσια, αφού αυτό θα είναι το ματς που ο Ισημερινός θα χατυπήσει. Ο στόπερ Τόρες και ο εξτρέμ Ιμπάρα φαίνεται να κερδίζουν μια θέση από τους Αρμπολέδα, Μένα ενώ η απάντηση στο δίλημμα Μέντες ή Σιφουέντες μάλλον θα πάρει αναβολή, αφού και οι δύο θα μείνουν εκτός με τον Γκρουέσο και τον Μοϊσές Καϊσέδο να έχουν καπαρώσει τις δύο θέσεις στα χαφ. Μοναδική περίπτωση να αγωνιστεί ο Μέντες είναι να μην μπορέσει ο Γκρουέσο να αγωνιστεί από την αρχή, σε εκείνη την περίπτωση ο χαφ του Λος Άντζελες θα αγωνιστεί βασικός δίπλα στον Καϊσέδο.

Δεν δέχθηκε γκολ στα πέντε φιλικά μετά τα προκριματικά (30/03), κόντρα σε ομάδες ίδιας ή μεγαλύτερης δυναμικότητας από το Κατάρ μέτρησε 2-3-0 με τέρματα 2-0!

Στα προκριματικά είχε μαζί με την Κολομβία την τρίτη καλύτερη άμυνα με 19 γκολ. Ακολούθησε το Περού με 22, από τις δύο πρώτες όλες είχαν χαώδη απόσταση, η Βραζιλία είχε 5 γκολ παθητικό και η Αργεντινή 8.

Κατάρ

ΟΛΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΑΣΙΑΣ ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Ισημερινός

ΟΛΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018 4 - 3 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023 -

ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ/ΚΑΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ/ΚΑΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΜΟΥΝΤΙΑΛ - World Cup Grp. A

ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΜΑ
ΟΜΑΔΑ ΑΓ Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ
1 Ολλανδία 3 7 2 1 0 5 - 1 1 1 0 3 - 1 1 0 0 2 - 0 NIN
2 Σενεγάλη 3 6 2 0 1 5 - 4 0 0 1 0 - 2 2 0 0 5 - 2 HNN
3 Ισημερινός 3 4 1 1 1 4 - 3 0 0 1 1 - 2 1 1 0 3 - 1 NIH
4 Κατάρ 3 0 0 0 3 1 - 7 0 0 2 1 - 5 0 0 1 0 - 2 HHH

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. A

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ολλανδία 0 3 0 0 2 1 0 2 0 0 0 1 0 3 0 3 0 1 2
Σενεγάλη 0 2 1 0 2 1 0 0 1 0 2 0 0 1 2 2 1 2 1
Ισημερινός 0 3 0 0 1 0 2 0 0 1 1 0 1 2 1 3 0 2 1
Κατάρ 0 2 1 0 0 0 3 0 0 2 0 0 1 2 1 2 1 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. B

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αγγλία 1 1 0 1 1 2 0 1 1 0 0 1 0 1 2 2 1 1 2
ΗΠΑ 2 1 0 0 2 1 0 1 0 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Ιραν 1 1 0 1 0 1 2 0 0 1 0 1 1 2 1 2 1 1 2
Ουαλία 0 3 0 0 0 2 1 0 2 0 0 0 1 2 1 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. C

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αργεντινή 0 3 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 0 2 1 3 0 1 2
Πολωνία 1 2 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Μεξικό 1 2 0 0 0 3 0 0 1 0 0 2 0 2 1 3 0 1 2
Σαουδική Αραβία 0 3 0 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 1 2 3 0 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. D

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Γαλλία 1 1 1 0 1 2 0 1 1 0 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Αυστραλία 2 0 1 0 1 1 1 0 1 0 1 0 1 2 1 2 1 1 2
Τυνησία 3 0 0 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Δανία 2 1 0 0 0 3 0 0 1 0 0 2 0 2 1 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. E

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ιαπωνία 1 2 0 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 1 2 3 0 2 1
Ισπανία 0 2 0 1 2 1 0 1 1 0 1 0 0 1 2 2 1 2 1
Γερμανία 0 2 1 0 2 1 0 1 0 0 1 1 0 1 2 2 1 3 0
Κόστα Ρίκα 1 0 1 1 0 1 2 0 0 1 0 1 1 1 2 1 2 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. H

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Πορτογαλία 0 2 1 0 0 3 0 0 2 0 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Νότια Κορέα 1 1 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Ουρουγουάη 1 2 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 0 3
Γκάνα 0 1 2 0 1 1 1 0 0 1 1 1 0 1 2 1 2 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. G

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Βραζιλία 2 1 0 0 0 3 0 0 2 0 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Ελβετία 2 0 1 0 0 3 0 0 1 0 0 2 0 2 1 2 1 1 2
Καμερούν 2 0 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 2 1 2 1 1 2
Σερβία 0 1 2 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 1 2 1 2 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. F

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Μαρόκο 1 2 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 2 1 3 0 1 2
Κροατία 2 0 1 0 1 2 0 1 1 0 0 1 0 2 1 2 1 1 2
Βέλγιο 2 1 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Καναδάς 1 1 1 0 0 0 3 0 0 1 0 0 2 1 2 2 1 2 1