ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Interwetten

Ιστοσελίδα: www.interwetten.gr
Εταιρεία: Rebels Gaming Limited
Έτος Ίδρυσης: 1990
Mobile έκδοση: ΝΑΙ

Η Interwetten είναι μια από τις πρωτοπόρους στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος, είναι αυτή που το 1997 παρουσίασε πρώτη στον κόσμο το online betting.

ΓΚΑΝΙΟΤΑ

Σουπερλίγκα: 106%
Πρέμιερ Λιγκ: 104-105%
Α’ Γερμανίας: 105%
Α’ Ισπανίας: 105%
Α’ Ιταλίας: 105%
Α’ Γαλλίας: 105%

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Χώρα προέλευσης είναι η Αυστρία, ιδρύθηκε στη Βιέννη το 1990 και αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη του European Gaming Betting Association (EGBA). Παράλληλα, συμμετέχει στον European Sports Security Association (ESSA). Δραστηριοποιείται σε πάνω από 200 χώρες παγκοσμίως, ενώ ενώ είναι ένας από τους παρόχους που έχουν αποκτήσει νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα.

Πλατφόρμα

H Interwetten διαθέτει μια εύχρηστη και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα. Επίσης, διαθέτει και mobile έκδοση για κινητά τηλέφωνα και tablets. Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών, χαρακτηριστικά προσφέρονται περισσότερα από 5.000 αθλητικά γεγονότα την εβδομάδα για περισσότερα από 60 αθλήματα.

Ασιατικό

Βασικό στοιχείο της Interwetten είναι οι αγορές του ασιατικού χάντικαπ σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα. 

Live betting/ Cash Out

Το Live Betting κινείται σε υψηλά στάνταρ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πολλές επιλογές από διαφορετικά αθλήματα και αγορές. Στην Interwetten υπάρχει και το Cash Out*, μία επιλογή που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε έλεγχο των ποντάρισμάτων σας. 

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης!

Καταθέσεις, αναλήψεις

Οι καταθέσεις μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα, είναι διαθέσιμοι πολλοί τρόποι πληρωμής. Μέσω κάρτας, μέσω τραπεζικού εμβάσματος, μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών, αλλά και μέσω καρτών paysafe. 

Εξυπηρέτηση πελατών

Ο ευκολότερος τρόπος για να επικοινωνήσει κανείς με την Interwetten, είναι μέσω της φόρμας που υπάρχει στην πλατφόρμα της. Εκεί, καλείστε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και στη συνέχεια να στείλετε το μήνυμά σας. Η ελληνική εξυπηρέτηση λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Από εκεί και πέρα, έχετε στη διάθεσή σας τόσο μία τηλεφωνική γραμμή ( 0035-6-23 276 208), όσο και fax (0035-6-23 276 444) και διεύθυνση e-mail (service.gr@interwetten.gr) στην οποία μπορείτε να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία ή να αναφέρετε ένα πρόβλημα που έχει ενδεχομένως προκύψει στο λογαριασμό σας. 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα