ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝ.

3 - 1 23-09-20

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Για τον αγώνα ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝ.-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ γράφει ο Άκης Αχλατλής Ημερομηνία: 11:08 22/09/20
Σημείο
Μ.Ο.
1
2.15
X
2.95
2
3.65
UNDER 2,5
1.48
OVER 2,5
2.60
Advertisement

*** Χωρίς κόσμο.
*** Επαναληπτικός για τον 4ο γύρο του κυπέλλου Βραζιλίας. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

ΑΝΑΛΥΣΗ
   ΣΤΟΙΧΗΜΑ
   • 1X2
   • ΓΚΟΛ

   Στις περισσότερες εταιρίες ο άσος άνοιξε 2,35-2,40. Πήρε λίγο προς τα κάτω και πάλι έχει πορεία ανοδική. Πιο σταθερό το διπλό με μέση τιμή το 3,25. Εδώ θα πάρω το 2 DNB στο 2,31 της Betshop. Δύο ομάδες που εκτιμώ απεριόριστα φέτος, με ωραία ρόστερ ανόδου. Και οι δύο δυνατές εντός και εκτός έδρας, οπότε πάμε σε αμφίρροπο παιχνίδι. Στο πρώτο έφεραν 2-2 μεταξύ τους και κάπως έτσι θα κυλήσει και το δεύτερο. Είναι παιχνίδι των 2,6 εκατομμυρίων ρεάις. Όποια περάσει, τα βάζει στα ταμεία και συνεχίζει για ακόμη μεγαλύτερα έπαθλα. Η Αμέρικα έχει πουλέν στον πάγκο, τον προπονητή Λίσκα τον γουστάρω τρελά αλλά δεν μπορώ να μην δω ότι η ομάδα του σκοράρει με το στανιό. Το γκολ είναι το πρόβλημα της Αμέρικα. Το εύκολο γκολ για την ακρίβεια. Κάτι που έχει η Πόντε Πρέτα. Πιο πολλές επιλογές στο γκολ, περισσότεροι τρόποι να σκοράρει και παραπάνω παίκτες που συμμετέχουν σε αυτό. Οπότε προς τα δεξιά θα πάω και το DNB μπαίνει ξεκάθαρα γιατί με ισοπαλία οι ομάδες οδηγούνται στα πέναλτι.

   21+| Αρμ. Ρυθ MGA| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

   No bet. Το πρώτο έληξε 2-2 αλλά το δεύτερο δεν μπορώ να το ψυχολογήσω. Εχουν και μαζεμένη κούραση αμφότερες, οπότε δεν μου έχει βγει κάτι αβίαστα για να πω ότι θα πάρω ένα ποντάρισμα.

   Αμέρικα Μιν.

   ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

   Πόντε Πρέτα

   ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ