ΝΤΕΤΣΙΤΣ ΤΟΥΖΙ

0 - 1 15-07-21

ΝΤΡΙΤΑ

Για τον αγώνα ΝΤΕΤΣΙΤΣ ΤΟΥΖΙ-ΝΤΡΙΤΑ γράφει ο Αντώνης Τσούτης Ημερομηνία: 08:35 15/07/21
Σημείο
Μ.Ο.
1
2.30
X
3.15
2
2.80
UNDER 2,5
1.80
OVER 2,5
1.94
Advertisement

*** «Ποντ Γκόρικομ» (15.200 θ.), Ποντγκόριτσα, δεν είναι η φυσική έδρα της Ντέσιτς. Χωρίς θεατές.
*** Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη Φέγενορντ.

ΑΝΑΛΥΣΗ
   ΣΤΟΙΧΗΜΑ
   • 1X2
   • ΓΚΟΛ

   Παιχνίδι υψηλής έντασης με πολλά νεύρα, 11 κίτρινες και μία κόκκινη. Δεν κράτησε πολύ το βραχύβιο προβάδισμα της Ντέσιτς στο 3′ (1-1/11′), από εκεί και πέρα ήτα η Ντρίτα που πήρε τα ηνία και έψαξε με περισσότερο ζήλο ένα δεύτερο γκολ -7(4) με 3(1) οι τελικές- που το βρήκε σωστά στο 78′, με 10 στο 80′ η Ντέσιτς, κράτησε όσο μπορούσε.

   Η πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία της Ντέσιτς ήταν με το αριστερό, κρατιέται πάντως σε ότι αφορά το κομμάτι των πιθανοτήτων μέσα στο κόλπο. Σφικτή αμυντικά, το οποίο ήταν το μέλημα της από ένα σημείο και μετά, λίγη μεσοεπιθετικά, δεν έφτιαξε τις πολύ χαρακτηριστικές φάσεις. Μόλις το 2006/07, πέρσι πέτυχε το καλύτερο της πλασάρισμα (3η), παράλληλα και φιναλίστ στο κύπελλο.

   Εκανε το πρώτο βήμα η Ντρίτα, βάσει εικόνας και υπεροχής θα ήθελε μια ακόμη ευρύτερη διαφορά στο σκορ, ακόμη και έτσι πάντως έδειξε πως στο κάδρο είναι του χεριού της η πρόκριση.

   Πιο έμπειρη, πιο γεμάτη – άλλωστε το δείχνει και το υλικό στο ρόστερ της αυτό- η Ντρίτα, στο σύντομο ευρωπαϊκό της γίγνεσθαι με αντιπάλους τέτοιου διαμετρήματος το ‘χει παλέψει ικανοποιητικά. Σίγουρα φιλότιμη και με ταλέντο στις τάξεις της η Ντέσιτς, έβγαλε όμως θέματα σε όλες τις γραμμές στο πρώτο ματς. Προς το διπλό του 2,90 στον Stoiximan.

   21+| Αρμ. Ρυθ MGA| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

   Πλέον η Ντέσιτς καλείται να πάρει περισσότερα ρίσκα, η Ντρίτα μεσοεπιθετικά έδειξε ικανή στο να δημιουργήσει και να προβληματίσει, θα βρει χώρους, μπορεί να καταλήξει ανοιχτό ματς. Στο 1,85 το Over 2,5 στη Novibet.

   21+| Αρμ. Ρυθ MGA| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

   Ντέτσιτς Τούζι

   ΟΛΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ Α' ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

   Ντρίτα

   ΟΛΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ Α' ΚΟΣΟΒΟΥ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ