ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΟΛΕΜΠΙΚ ΣΟΜΥΡ

1 - 2 07-04-21

ΤΟΥΛΟΥΖ

Για τον αγώνα ΟΛΕΜΠΙΚ ΣΟΜΥΡ-ΤΟΥΛΟΥΖ γράφει ο Μιχάλης Σινάκος Ημερομηνία: 09:47 07/04/21
Σημείο
Μ.Ο.
1
7.60
X
4.40
2
1.40
UNDER 2,5
2.00
OVER 2,5
1.76
Advertisement

Φάση των 16. Μονός αγώνας. Απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος.

ΑΝΑΛΥΣΗ
   ΣΤΟΙΧΗΜΑ
   • 1X2
   • ΓΚΟΛ

   5ης κατηγορίας η Σομύρ, είναι η πιο μικρούλα αυτής της φάσης. Για πρώτη φορά φτάνει τόσο μακριά στο κύπελλο, είχε δύο συμμετοχές στους 32. Στο τελευταίο φιλικό έφερε 0-0 με τις ρεζέρβες της Ανζέ. Οι σχέσεις της με την Ανζέ είναι πολύ δυνατές και τόσο στο προπονητικό της τιμ όσο και στο υλικό της υπάρχουν συνεργάτες και παίκτες που ήταν τα προηγούμενα χρόνια στην Ανζέ.

   Είναι τόσο στενές αυτές οι σχέσεις που μέχρι και στο τελευταίο φιλικό, ο προπονητής της Σομύρ ζήτησε από τις ρεζέρβες της Ανζέ να παίξουν με 3 στόπερ, με το σύστημα δηλαδή που εφαρμόζει η Τουλούζ. Θεωρείται αρκετά τεχνική ομάδα, με παίκτες σχετικά μικροκαμωμένους και γρήγορους.

   Στην Τουλούζ ο Γκαράντ έχει τονίσει κατ’ επανάληψη πως δεν τον ενδιαφέρει το κύπελλο αλλά οι παίκτες του το κυνηγούνε. Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 4-1 τη Νανσί, αλλάζοντας τακτική.

   Τόνισε πως και σήμερα θα δώσει ευκαιρία σ’ αυτούς που πήραν τις προκρίσεις στους προηγούμενους γύρους κι έτσι θα συνεχίσει ακόμα και να φτάσει στον τελικό.

   Ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε εκτός σχεδόν όλη τη βασική του 11άδα. Απόντες οι πρώτοι του σκόρερ ενώ επαναφέρει στην επίθεση τον Κουλούρη, που του απέμεινε το κύπελλο για να πάρει λίγο χρόνο. Επιπλέον έχει και τρία κρούσματα κορονοϊού, που δεν αφορούν πάντως πρωτοκλασάτους παίκτες.

   Αδιάφορο το 1,40 στο διπλό αλλά δεν πάει και το χέρι στην κόντρα. Η Τουλούζ απέδειξε και στους προηγούμενους γύρους πως οι ρεζέρβες της ανταποκρίνονται.

   Αν πάρουμε στα σοβαρά την εκτίμηση πως η Σομύρ είναι γενικά τεχνική ομάδα και δεν κλείνεται αυξάνονται οι πιθανότητες για το over 2,5. Αλλά το 1,80 μου φαίνεται αρκετά φτωχό.

   Ολεμπίκ Σομύρ

   ΟΛΑ ΚΥΠΕΛΛΟ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

   Τουλούζ

   ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ