ΡΟΥΝΑΒΙΚ

1 - 3 15-07-21

ΧΟΝΚΑ

Για τον αγώνα ΡΟΥΝΑΒΙΚ-ΧΟΝΚΑ γράφει ο Αντώνης Τσούτης Ημερομηνία: 09:48 15/07/21
Σημείο
Μ.Ο.
1
4.65
X
3.30
2
1.72
UNDER 2,5
1.66
OVER 2,5
2.10
Advertisement

*** «Σβάνγκασκ» (8.020 θ.), Τόφτιρ. Συνθετικός χλοοτάπητας, δεν είναι η φυσική έδρα της Ρούναβικ.
*** Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του Εσπεράνζ (Λουξεμβούργο) – Ντομζάλε (Σλοβενία).

ΑΝΑΛΥΣΗ
   ΣΤΟΙΧΗΜΑ
   • 1X2
   • ΓΚΟΛ

   Από τις κλασικές περιπτώσεις όπου η μαζική άμυνα έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κυρίαρχη η Χόνκα, ήταν η ομάδα που πήρε από την αρχή το κουμάντο, έκανε τις ερωτήσεις – 10(2) με 2(0) οι τελικές- και είχε κάποιες καλές φάσεις, η πειθαρχία της Ρούναβικ όμως ήταν υποδειγματική.

   Με χαμόγελα έφυγε από τη Φινλανδία η Ρούναβικ, ήταν ξεκάθαρο από το πρώτο σφύριγμα πως βασικό της μέλημα ήταν να μην χάσει και όχι να κυνηγήσει ένα ακόμη θετικότερο αποτέλεσμα, της βγήκε η ζαριά και πλέον δικαιούται να το πιστεύει περισσότερο. Τα βρήκαν μπαστούνια οι επιθετικοί της Χόνκα με τα ψηλά κορμιά της άμυνας των νησιωτών, φλυαρία και κενά διαστήματα στο παιχνίδι της.

   Δεν είναι μέγεθος που τρομάζει η Χόνκα, σαν φόρμα δεν πατάει καθόλου πειστικά, δημιουργικά λίγη και κοντράρεται με μια ομάδα πολύ πιο physical, που έκανε σωστά τη δουλειά της στο πρώτο ματς και πλέον θα μπει και με διαφορετικό αέρα. Στο 4,00 ο άσος στη Novibet..

   21+| Αρμ. Ρυθ MGA| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

   Δεν θα αλλάξει μοτίβο η Ρούναβικ, είναι ομάδα που δίνει έμφαση στην άμυνα και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα θα την κάνει να το προσεγγίσει ακόμη πιο υπομονετικά. Εβγαλε θέμα τελικής ενέργειας η Χόνκα, υπάρχει και η παράμετρος του συνθετικού χλοοτάπητα.  Στο 1,95 το Under 2,5 στον Stoiximan.

   21+| Αρμ. Ρυθ MGA| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

   Ρούναβικ

   ΟΛΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ Α' Ν. ΦΕΡΟΕ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

   Χόνκα

   ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ