ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΡΥΜΙΓΙ

4 - 0 07-04-21

ΛΕ ΠΥΪ́

Για τον αγώνα ΡΥΜΙΓΙ-ΛΕ ΠΥΪ́ γράφει ο Μιχάλης Σινάκος Ημερομηνία: 09:19 07/04/21
Σημείο
Μ.Ο.
1
2.95
X
3.15
2
2.40
UNDER 2,5
1.76
OVER 2,5
2.00
Advertisement

Φάση των 16. Μονός αγώνας. Απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος.

ΑΝΑΛΥΣΗ
   ΣΤΟΙΧΗΜΑ
   • 1X2
   • ΓΚΟΛ

   4ης κατηγορίας και οι δύο ομάδες. Φτάνουν για πρώτη φορά τόσο μακριά στο κύπελλο.

   Ασημη η Ρυμιγί, ανέβηκε 3 κατηγορίες τα 4 τελευταία χρόνια και φέτος έφτασε στην 4η. Μεγαλύτερη επιτυχία της η πρόκριση στα πέναλτι με την Ανεσί. Σε φιλικό κέρδισε 1-0 τη β’ ομάδα της Λυών.

   Αισιόδοξος ο προπονητής της, «η δύναμή μας είναι η ομαδικότητά μας, ο ένας δουλεύει για τον άλλο. Αυτό που θέλει βελτίωση είναι η αποτελεσματικότητα. Δεν αλλάξαμε τις συνήθειές μας, θα κάνουμε όσα κάναμε ως τώρα» τόνισε. Οι περισσότεροι παίκτες της ήταν είναι ερασιτέχνες και επειδή εργάζονται αλλού, αρκετές προπονήσεις έγιναν στις 7 το πρωί ώστε να προλαβαίνουν να πάνε και στις δουλειές τους.

   Πολύ ιστορικότερη η Λε Πυϊ, έχει παίξει και στη 2η κατηγορία. Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της είναι η πρόκριση στην προηγούμενη φάση επί της Λοριάν. Πιο έμπειρο το ρόστερ της, έχει παίκτες που έπαιξαν μέχρι και στην 1η, όπως ο επιθετικός Μποσετί (Νις).

   Μαζεύτηκαν κάποια προβλήματα και όπως είπε ο τεχνικός της Ρολάν Βιεϊρά (στον πάγκο της από το 2013) θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να αποφασίσει. Θα λείψει ο έμπειρος μέσος και αρχηγός Ντυφό. «Θα είναι πολύ σφιχτό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες ίδιου επιπέδου και θα κριθεί στις λεπτομέρειες» λέει.

   Δεν χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες, είναι σε περίπου ίδιο επίπεδο φόρμας, δηλαδή πάνε και λίγο στα τυφλά. Λόγω εμπειρίας του ρόστερ της δίνω μικρό προβάδισμα στη Λε Πυΐ αλλά το διπλό είναι πολύ μέτριο στο 2,40. No bet.

   Στη μέση τα σετ και δεν βοηθούν και τόσο για να το ψάξουμε λίγο παραπάνω. Αδιάφορο.

   Ρυμιγί

   ΟΛΑ ΚΥΠΕΛΛΟ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

   Λε Πυΐ

   ΟΛΑ ΚΥΠΕΛΛΟ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ