*«Πάρκεν Στάντιουμ» (38.065 θ.), Κοπεγχάγη. Στο γήπεδο θα βρεθούν 15.900 θεατές.
*Στα τελευταία 23 μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, από το 1967, η Δανία έχει απολογισμό 15-7-1 κόντρα στη Φινλανδία.
*Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ (Αγγλία).
- ΦΟΡΜΑ
- ΚΛΙΜΑ
- ΝΕΑ
- ΤΑΚΤΙΚΗ
- STATS
Βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, έχοντας σε 28 παιχνίδια μόλις 2 ήττες (από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της ηπείρου)! Αμφότερες από το Βέλγιο στο πρόσφατο Nations League.
Όσο και αν δεν το παραδέχονται οι «ερυθρόλευκοι», θέλουν την ρεβάνς από τους Βέλγους στο Euro και η κληρωτίδα τους έκανε το «χατίρι». Όμως, πριν από το μεγάλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, που υπό συνθήκες θα κρίνει την κορυφή του ομίλου, υπάρχει το εναρκτήριο με τη Φινλανδία. Όλο το άγχος και η πίεση βρίσκεται στο συγκρότημα του Χιούλμαντ, το οποίο θέλει να ξεκινήσει δυνατά τη διοργάνωση, δείχνοντας από το ξεκίνημα τις άγριες διαθέσεις του.
Στόχος δεν είναι απλά μία καλή πορεία, αλλά το… τέλος του δρόμου, στα «χνάρια» του θαύματος του 1992. Κοινό στοιχείο με 29 χρόνια πίσω, το επίθετο του νούμερο «1» κάτω από τα γκολπόστ. Το «μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά» και ο Κάσπερ Σμάιχελ θυμίζει σε πολλά τον θρύλο πατέρα του, Πίτερ.
Στα δύο φιλικά προετοιμασίας, η Δανία αναδείχθηκε ισόπαλη την περασμένη Τετάρτη (02/06) στο Ίνσμπρουκ με τη Γερμανία (1-1) και κέρδισε εύκολα με 2-0 την Βοσνία την Κυριακή (06/06) στο Μπρόντμπι, στην πρόβα τζενεράλε πριν από το μεγάλο τουρνουά.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα των απαιτήσεων που έχουν ανέβει κατακόρυφα, η αντίδραση της πλειοψηφίας των διεθνών μετά το πρώτο φιλικό. Η ισοπαλία με μία υπερδύναμη όπως η Γερμανία θα έπρεπε να θεωρείται καλό αποτέλεσμα αλλά κανείς δεν ήταν ευχαριστημένος.
Αντίθετα, στο Μπρόντμπι οι Δανοί οπαδοί ευχαριστήθηκαν την Κυριακή (06/06) το φιλικό-πρόβα τζενεράλε με τη Βοσνία αφού η υπεροχή ήταν καθολική από το ξεκίνημα ως το φινάλε.
Το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Φινλανδία είναι σημειωμένο στα μπλοκάκια όλων στο στρατόπεδο της Δανίας.
Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη αλλά ο κόουτς Κάσπερ Χιούλμαντ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς σε ενδεχόμενη απώλεια βαθμών, το κλίμα μπορεί να στραβώσει επικίνδυνα.
«Είναι must win το παιχνίδι της πρεμιέρας, δεν υπάρχουν περιθώρια. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι για τη νίκη και να την πάρουμε. Δεν θα μας χαριστεί τίποτα στον όμιλο και η Φινλανδία δεν είναι αυτό που την παρουσιάζουν πολλοί. Έχει επικίνδυνους παίκτες, που προέρχονται από καλές χρονιές και διψάνε για κάτι καλό στην παρθενική τους παρουσία σε Euro. Εμείς έχουμε το άγχος αλλά οφείλουμε αυτό να μας κάνει καλό και να μην μας επηρεάσει. Να είναι δημιουργικό, να σκοράρουμε γρήγορα και να το αποβάλλουμε.»
Η Δανία είναι μία οικογένεια και αυτό το επιβεβαιώσαμε τις πρώτες ημέρες της μίνι-προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, στον τελικό του Champions League όπου όλοι οι παίκτες είδαν μαζί τον τελικό της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι και ήταν όλοι με τους Λονδρέζους λόγω του στόπερ Αντρέας Κρίστιανσεν. Τα πανηγύρια ήταν ξέφρενα και τα τηλεφωνήματα στον πρωταθλητή Ευρώπης έδιναν και έπαιρναν.
Παίκτης «κλειδί» μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω, αναμφίβολα ο πρωταθλητής Ιταλίας με την Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν. Από τις παλιοσειρές με 108 συμμετοχές (36 γκολ), ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να οδηγήσει την Δανία μακριά. Και γιατί όχι μέχρι το τέλος; Άλλωστε οι… οικογένειες δεν λένε ότι γράφουν ιστορία στα Euro;
Ο δεξιός εξτρέμ της Χόφενχαϊμ, Ρόμπερτ Σκοβ βγήκε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με την Βοσνία (τραυματισμός στο πόδι) ενώ ο χαφ της Μπρέντφορντ, Κρίστιαν Νόργκαρντ δεν αγωνίστηκε στα φιλικά λόγω ενός μικροπροβλήματος. Και οι δύο κρίνονται αμφίβολοι για το ματς της πρεμιέρας (το πιθανότερο σενάριο τους θέλει να μην ξεκινούν) αλλά το καλό νέο είναι ότι ο covid-19 έχει μείνει… μακριά από το στρατόπεδο της Δανίας.
Στις κλήσεις τώρα οι επιλογές ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενες. Ίσως ο φορ της Πάρμα, Αντρέας Κορνέλιους να μην άξιζε την κλήση του αλλά γενικά δεν μπορούμε να πούμε ότι αδικήθηκε κάποιος κατάφορα. Ο Πιόνε Σίστο της Μίντιλαντ (βασικός στο Μουντιάλ) ίσως να έπρεπε να βρεθεί στο Euro για να δώσει ταχύτητα στην επίθεση αλλά ο Χιούλμαντ προτίμησε έναν πιο κλασικό σέντερ φορ. Εκτός έμεινε ένας ακόμα βασικός στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο λόγος για τον Λάσε Σόνε της Χέρενφεν αλλά με την χρονιά που έκανε (12/1) η κλήση του θα ήταν έκπληξη. Έχει μεγαλώσει άλλωστε.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Σμάιχελ – Βας, Κγιάερ, Κρίστενσεν, Μέλε – Ντιλέινι, Χόιμπεργκ – Μπρέιθγουεϊτ, Έρικσεν, Πούλσεν – Ντόλμπεργκ
Και στα δύο φιλικά προετοιμασίας παρατάχθηκε με 4-3-3 αλλά ούτως ή άλλως αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό καθώς ο κόουτς Κάσπερ Χιούλμαντ έδωσε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες της αποστολής. Υπάρχει περίπτωση να δούμε πάλι το 4-3-3 αλλά στα επίσημα παιχνίδια στην θητεία του ο εν λόγω προπονητής προτιμά το 4-2-3-1. Το μεγάλο δίλημμα είναι στην θέση του φορ όπως και να έχει, αφού οι υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας φαίνεται να έχουν «κλειδώσει». Ο Γιόνας Βιντ χαίρει της εμπιστοσύνης του κόουτς αλλά στα φιλικά έπαιξε ελάχιστα. Βασικός ξεκίνησε ο Ντόλμπεργκ και πιθανολογούμε ότι εκείνος κερδίζει τη «μάχη» για το αρχικό σχήμα.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Κάσπερ Σμάιχελ (Λέστερ), Φρέντερικ Ρένοφ (Σάλκε), Γιόνας Λοσλ (Μίντιλαντ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Ντάνιελ Βας (Βαλένθια), Γιόακιμ Μέλε (Αταλάντα), Γενς Στρίγκερ (Ουντινέζε), Νικολάι Μπόιλεσεν (Κοπεγχάγη), Σιμόν Κγιάερ (Μίλαν), Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι), Γιανίκ Βεστεργκάρντ (Σαουθάμπτον), Γιόακιμ Άντερσεν (Φούλαμ), Ματίας Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη)
ΜΕΣΟΙ
Πιέρ-Εμίλ Χόιμπεργκ (Τότεναμ), Τόμας Ντιλέινι (Ντόρτμουντ), Ματίας Γιένσεν (Μπρέντφορντ), Κρίστιαν Έρικσεν (Ίντερ), Κρίστιαν Νόργκαρντ (Μπρέντφορντ), Άντερς Κρίστιανσεν (Μάλμε), Αντρέας Σκοβ Όλσεν (Μπολόνια), Μικέλ Ντάμσγκαρντ (Σαμπντόρια), Ρόμπερτ Σκοβ (Χόφενχαϊμ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Γιουσούφ Πούλσεν (Λειψία), Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα), Γιόνας Βιντ (Κοπεγχάγη), Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Νις), Αντρέας Κορνέλιους (Πάρμα)
Στα τελευταία 28 παιχνίδια έχει χάσει μόλις 2! Αμφότερα από το Βέλγιο για το Nations League.
Κατέλαβε την 2η θέση στον 4ο όμιλο των προκριματικών, πίσω από την Ελβετία. Αήττητη στα οκτώ παιχνίδια (4 νίκες, 4 ισοπαλίες) μάζεψε 16 βαθμούς και με συντελεστή τερμάτων 23-6 δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο να μείνει εκτός τελικής φάσης.
Είναι η 9η συμμετοχή σε τελική φάση Euro, και η επιστροφή μετά από απουσία μίας διοργάνωσης (2016 δεν προκρίθηκε). Έχει κατακτήσει το τρόπαιο το 1992, έχει φτάσει δύο φορές 4άδα (1964, 1984) και μία φορά στα προημιτελικά (2004). Τις άλλες 4 φορές αποκλείστηκε από την Φάση των ομίλων (1988, 1996, 2000, 2012).
Στο πρόσφατο Nations League και στα προκριματικά του Euro πήρε μόλις 13 κίτρινες κάρτες σε συνολικά 14 παιχνίδια! Από τους 24 «μονομάχους» του Euro είναι η καλύτερη επίδοση σε ισοβαθμία με Βέλγιο και Πορτογαλία.
Πρώτος σκόρερ σε προκριματικά και Nations League ο πρωταθλητής Ιταλίας με την Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν (9 γκολ). Ο δεύτερος σκόρερ, Φρέντερικ Γκιτκγιάερ της Μόνστα είχε 4 και δεν κλήθηκε.
Σε προκριματικά και Nations League έκανε 7 νίκες σε 14 ματς. Τις 6 από ημίχρονο.
- ΦΟΡΜΑ
- ΚΛΙΜΑ
- ΝΕΑ
- ΤΑΚΤΙΚΗ
- STATS
Hταν ολοφάνερο και ποδοσφαιρικά ξεκάθαρο ότι η πορεία της Φινλανδίας στα προκριματικά του Εuro 2020 ξεπερνούσε τον ποδοσφαιρικό μέσο όρο της στο παγκόσμιο στερέωμα. Η επιτυχία της πρόκρισης -για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση ενός τουρνουά αυτου του εκτοπίσματος- ήδη είχε αρχίσει να ξεθωριάζει την επομένη της κατάκτησης της. Στο δεύτερο nations league οι Φινλανδοί δεν είχαν σε τίποτα θυμίζουν από την πεισμωμένη και αποφασισμένη για όλα ομάδα της προκριματικής φάσης του Euro. Ούτε καν θύμισε σε οτιδήποτε την Φινλανδία του πρώτου nations league.
Αγωνιστικά μιλώντας, μπορεί κανείς να πει ότι οι Σουόμι έπιασαν ταβάνι, ότι τα ατού τους ξεζουμίστηκαν, ότι πλέον δεν ήταν η ομάδα έκπληξη για κάθε αντίπαλο αλλά όλοι ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν. Κι αν στο δεύτερο nations league δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, απλά κατετάγη δεύτερη, στα προκριματικά του Μουντιάλ και στα φιλικά έβγαλε εικόνα σοβαρά προβληματικής άμυνας. Τις επικές αμυντικές εμφανίσεις των προκριματικών, ακολούθησαν 14 παιχνίδια με άλλη αγωνιστική εικόνα. Και δέχτηκε γκολ στα 10 εξ αυτών.
Μολαταύτα, υπήρχε πάντα η δικαιολογία της πανδημίας. Και οι συνεχείς απουσίες ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται εκτός χώρας. Πρόβλημα σοβαρό το υγειονομικό που καθιστούσε για κάποιους διεθνείς από πολύ δύσκολο έως απίθανο να μπορέσουν να ταξιδέψουν από τις χώρες όπου βιοπορίζονται. Τώρα, όμως, οι δικαιολογίες στέρεψαν.
Οι δύο ήττες στα παιχνίδια που λειτούργησαν ως πρόβα τζενεράλε για το euro έχουν τροφοδοτήσει ισχυρό προβληματισμό. Κι αν το 2-0 από την Σουηδία θεωρήθηκε φυσιολογικό ως ενός σημείου, το 0-1 της περασμένης Παρασκευής από την Εσθονία σήμανε κάθε είδους συναγερμό στο στρατό των Φινλανδών.
«Επιτέλους είμαστε εδώ, στην Δανία. Η προετοιμασία ήταν αρκετά μεγάλη και πλέον αισθανόμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους Δανούς. Μία αντίπαλος η οποία έχει παίξει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Είμαι ευτυχής και περήφανος που βρίσκομαι εδώ με τη Φινλανδία» Δήλωσε ο αρχηγός Τιμ Σπαρβ και υπογράμμισε: «Είχαμε μία καλή προπονητική εβδομάδα. Προσωπικά είμαι υγιής και έτοιμος να παίξω αν επιλέγω για αυτό».
Το βαρύ πυροβολικό της Φινλανδίας, ο Τέεμου Πούκι, δηλώνει από την πλευρά του: «Αυτή την ημέρα την περιμέναμε επί μακρόν. Είναι υπέροχο για εμένα να παίξω στο πρώτο παιχνίδι σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική κι αυτό να είναι στη Δανία όπου έχω αγωνιστεί για χρόνια. Γνωρίζουμε τις υψηλές προσδοκίες για την εθνική Δανίας από τον κόσμο της αλλά είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μάχη για το αποτέλεσμα».
Ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών Μάρκου Κάνερβα στις τελευταίες του δηλώσεις προ της πρεμιέρας σημείωσε: «Δεν έχουμε νέους τραυματισμούς, κάνουμε τους τελευταίους ελέγχους για να διαπιστώσουμε το 100% της ετοιμότητας όλων, αλλά όλα μοιάζουν καλά. Έχουμε μεγάλο ματς μπροστά μας. Μας φέρνει μια κάποια ηρεμία πως έχει γίνει ό,τι ήταν προγραμματισμένο να γίνει. Τα πλάνα της πρεμιέρας είναι έτοιμα, αλλά θα τα ανακοινώσω πρώτα στους παίκτες».
Την ύστατη ώρα τέθηκε νοκ άουτ ο κεντρικός μπακ Σάουλι Βαϊσάνεν και αντικαταστάθηκε στην αποστολή από τον ακραίο μπακ της ΚΠΡ, Νίκλας Χαμαλάινεν.
Σοβαρός προβληματισμός για την αγωνιστική κατάσταση κάποιο ποδοσφαιριστή δεν υφίσταται στο στρατόπεδο της Φινλανδίας. Οι Πούκι και Σπαρβ που είχαν ενοχλήσεις έχουν “πατήσει γκάζι” και είναι δεδομένο πως υπολογίζονται κανονικά από τον Κάνερβα.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ.(3-5-2): Χράντετσκι – Αραγιούρι, Βάισανεν, Τόιβιο – Αλχο, Σπαρβ, Καμαρά, Λουντ, Ράιταλα – Γένσεν, Πούκι.
Ο Μάρκου Κάνερβα μετά το σκαμπίλι από την Εσθονία είχε φανεί επιφυλακτικός αλλά και προβληματισμένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Θεωρείται περίπου βέβαιο ότι θα εγκαταλείψει το φιλόδοξο πλάνο για πιο ομοιογενές επιθετικά σχήμα και θα περάσει στο plan b από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί, τρία κεντρικά μπακ για πιο συμπαγή αμυντική γραμμή.
Εκτιμάται ότι στο άκρο θα προτιμηθεί ο πιο επιθετικογενής Άλχο αντί του Ούρονεν, με τον Βάισανεν να έχει προβάδισμα από τον Ο’Σονεσι στην τριάδα των σέντερ μπακ. Τον δε Γένσεν αντί του Ποχγιάνπαλο στην επίθεση.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Λούκας Χράντετσκι (Λεβερκούζεν), Γέσε Γιόρονεν (Μπρέσια), Άνσι Γιάκολα (Μπρίστολ Ρόβερς).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Πάουλους Αραγιούρι (Πάφος), Ντάνιελ Ο’Σόνεσι (Ελσίνκι), Γιόνα Τόιβιο (Χάκεν), Λέο Βάισανεν (Ελφσμποργκ), Νίκλας Χαμαλάινεν (ΚΠΡ), Τόμας Λαμ (Τσβόλε), Νικολάι Αλχο (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Γέρε Ούρονεν (Γκενκ), Γιούκα Ράιταλα (Μινεσότα), Ρόμπερτ Ιβάνοφ (Βάρτα Πόζναν).
ΜΕΣΟΙ
Γκλεν Καμαρά (Ρέιντζερς), Ρόμπερτ Τέιλορ (Μπραν), Ρόμπιν Λουντ (Μινεσότα), Ράσμους Σούλερ (Τζουργκάρντενς), Πίρι Σόιρι (Εσμπιεργκ(, Τιμ Σπαρβ (ΑΕΛ), Γιόνι Κάουκο (Εσμπιεργκ), Λάσι Λαπαλάινεν (Μόντρεαλ), Όνι Βαλάκαρι (Πάφος).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Τέεμου Πούκι (Νόριτς), Φρέντρικ Γένσεν (Άουγκσμπουργκ), Γιόελ Ποχγιάνπαλο (Ουνιόν Βερολίνου), Μάρκους Φορς (Μπρέντφορντ).
Σε 10 παιχνίδια στα προκριματικά η Φινλανδία έκανε 44 κόρνερ, ένα ιδιαίτερα χαμηλό 4,4 μέσο όρο. Και αυτό σε 340 επιθετικές προσπάθειες, ήτοι περίπου ένα κόρνερ ανά 8 επιθέσεις. Και αυτό σε σύνθετο πρόγραμμα εύκολων-δύσκολων αγώνων, όχι σε τουρνουά τελικής φάσης.
Άριστο ποσοστό 86% ολοκληρωμένων μεταβιβάσεων κατέγραψε στα προκριματικά και κατέγραψε 51% ποσοστό κατοχής μπάλας.
Ομάδα ιδιαίτερα ήρεμη, χωρίς αποβολή στα προκριματικά και με 15 κίτρινες (1,5 ανά αγώνα). Αυτές οι ποινές βγήκαν σε 123 φάουλ, άρα μία κίτρινη ανά 8+ φάουλ.
Δανία
Φινλανδία
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
EURO | 2008 - | 2010/2011 - | 2012 - | 2014/2015 - | 2016 - | 2018/2019 - | 2019 - | 2020 0 - 1 | 2022/2023 - | 2023 3 - 1 |
EURO - EURO Grp. B
ΣΥΝΟΛΟ | ΕΝΤΟΣ | ΕΚΤΟΣ | ΦΟΡΜΑ | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | ΑΓ | Β | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | ||
1 | Βέλγιο | 3 | 9 | 3 | 0 | 0 | 7 - 1 | 1 | 0 | 0 | 3 - 0 | 2 | 0 | 0 | 4 - 1 | NNN |
2 | Δανία | 3 | 3 | 1 | 0 | 2 | 5 - 4 | 0 | 0 | 2 | 1 - 3 | 1 | 0 | 0 | 4 - 1 | HHN |
3 | Φινλανδία | 3 | 3 | 1 | 0 | 2 | 1 - 3 | 0 | 0 | 2 | 0 - 3 | 1 | 0 | 0 | 1 - 0 | NHH |
4 | Ρωσία | 3 | 3 | 1 | 0 | 2 | 2 - 7 | 0 | 0 | 1 | 1 - 4 | 1 | 0 | 1 | 1 - 3 | HNH |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. A
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Γερμανία | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Ελβετία | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 2 | 1 | 2 | 1 | 3 | 0 |
Ουγγαρία | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 |
Σκωτία | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. B
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Ισπανία | 2 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 0 | 3 |
Ιταλία | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Κροατία | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Αλβανία | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. D
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Αυστρία | 1 | 0 | 2 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 2 | 1 |
Γαλλία | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Ολλανδία | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Πολωνία | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 3 | 0 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. E
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Ρουμανία | 0 | 3 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 | 1 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Βέλγιο | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 0 | 3 |
Σλοβακία | 1 | 2 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Ουκρανία | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 2 | 3 | 0 | 1 | 2 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. C
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Αγγλία | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Δανία | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Σλοβενία | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Σερβία | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 1 | 2 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. F
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Πορτογαλία | 0 | 3 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Τουρκία | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 3 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Γεωργία | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Τσεχία | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 2 | 3 | 0 | 3 | 0 |