ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΡΩΣΙΑ (16/6/21, 16:00) Ψάχνουν αντίδραση οι Ρώσοι στον «τελικό»
GOAL BET

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

0 - 1 16-06-21

ΡΩΣΙΑ

Για τον αγώνα ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ γράφει ο Θοδωρής Χαρόπουλος Ημερομηνία: 22:54 15/06/21

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

*** "Κρεστόφσκι" (68.134 θ.), Αγία Πετρούπολη. Με περίπου 34.000 θεατές.
*** Διαιτητής: Ντάνι Μακέλιε (Ολλανδία).

ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Της έλαχε η ιστορική πρώτη της συμμετοχή σε τελική φάση μεγάλου τουρνουά να σημαδευτεί ως μία από εκείνες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η σχεδόν ποτέ. Και ευτύχημα είναι που δεν θα την θυμόμαστε ως τραγική στιγμή, παρά μόνο ως μία τρομακτικά δυσάρεστη συγκυρία. Η Φινλανδία στο πρώτο της παιχνίδι στο Euro ολοκλήρωσε την αποστολή της σε δύο μέρη και αφού προηγήθηκε η διακοπή, μετά την κατάρρευση στον αγωνιστικό χώρο του Κρίστιαν Έρικσεν της Δανίας. 

Αν ποτέ, πάντως, ξεχαστεί όλο αυτό το δράμα που ξετυλίχτηκε στο “Πάρκεν” της Κοπεγχάγης, αυτό το οποίο σίγουρα θα μένει πάντα στα κιτάπια των ιστορικών του μέλλοντος θα είναι η νίκη που πέτυχαν οι “κουκουβάγιες” στην παρθενική τους συμμετοχή σε τελική φάση τέτοιου επιπέδου διοργάνωσης. Για να μείνει ως τελικό σκορ το 1-0, πάντως, χρειάστηκε μια ποδοσφαιρική συναστρία. Να γίνουν όσα έγιναν με τον Ερικσεν και να καταρρακωθεί κάθε ικμάδα θετικής διάθεσης των Δανών για ποδόσφαιρο. Να κληθούν οι δύο ομάδες να παίξουν μπάλα την ίδια μέρα, μετά από δίωρη περίπου διακοπή και με το μυαλό στον νοσηλευόμενο Δανό. Να χαθεί πέναλτι από τον Χόμπιεργκ. Και κυρίως, η Φινλανδία να κάνει γκολ στην πρώτη και μοναδική φάση που έβγαλε τελική στην εστία, με την τελική του Ποχγιάνπαλο πάντως να μην είναι δα και ιδανική. Έπρεπε να φύγει η μπάλα από τα χέρια του Σμάιχελ για να σημειωθεί το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

Μολονότι δεν είναι κάτι που προσπερνιέται, ας κάνουμε πως ξεχνάμε για δυο λεπτά τι έγινε στο “Πάρκεν”. Οπως κι αν ήρθε, η νίκη ήρθε. Και ήταν έκπληξη. Στην οποία οι Σουόμι θα επιδιώξουν να “χτίσουν” για να διεκδικήσουν την υπέρβαση των υπερβάσεων. Και πλέον η κόντρα με τη Ρωσία είναι κάτι σαν τελικός, αφού μια ισοπαλία δεν αποκλείεται να την φέρει αγκαλιά με την πρόκριση στους “16”!

“Οτι έγινε μας σόκαρε, αλλά τα παιδιά έδωσαν τη μάχη τους και η βραδιά κρίθηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για εμάς. Αμυντικά ήμασταν εκπληκτικοί. Θα ήθελα επιθετικά κάτι παραπάνω, αλλά προς ώρας είμαι πραγματικά ευτυχής με όσα πετύχαμε. Αυτό το ματς θα μείνει αξέχαστο, στόχος μας να πάμε κι ένα βήμα παραπέρα πια” λέει ο αισιόδοξος Κάνερβα.

“Η νίκη μας ήταν τεράστια. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για την απόδοση όλης της ομάδας αλλά ασφαλώς οφείλω και θέλω να στείλω συγχαρητήρια και τους χαιρετισμούς μου στον Έρικσεν με τις ευχές μου για ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή. Πραγματικά είμαι τρομερά ικανοποιημένος με το ευρωπαϊκό μου ντεμπούτο. Κερδίσαμε παίζοντας κόντρα σε παίκτης που μεταξύ άλλων αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ. Μεταξύ άλλων και η άμυνα μας ήταν εξαιρετική” είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της φινλανδικής λίγκας, ο αρχηγός της Ελσίνκι, o Ντάνι Ο’Σόνεσι.

Από την πλευρά του ο Μάρκου Κάνερβα τονίζει: “Πέρασαν ήδη μερικές μέρες από το ματς με την Δανία και ακόμα τώρα θα πάμε ξανά στα πόδια μας, ήταν με πολλούς τρόπους ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στα δικά μου πλάνα είχα υπολογίσει ότι η Ρωσία θα μπορούσε να κερδίσει και το Βέλγιο. Είναι καλή ομάδα και έχει υψηλές φιλοδοξίες για την μεταξύ μας αναμέτρηση, έχουν ήδη προϋπολογίσει τρεις βαθμούς στο μεταξύ μας παιχνίδι. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να τους σοκάρουμε, ίσως να πετύχουμε ένα γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα και να ανεβάσουμε τα επίπεδα άγχους και πίεσης στην πλευρά τους”.

Προβλήματα δεν ανέκυψαν στο σαββατιάτικο παιχνίδι. Μικροενοχλήσεις που ξεπεράστηκαν δεν είναι καν άξιοι αναφοράς. Βέβαια η παρουσία του υψηλόσωμου και δυνατού Τζούμπα στην κορφή της αντίπαλης επίθεσης ίσως θα έβαζε σε σκέψεις τον Κάνερβα. Και τον Βάισανεν σε θέση υποψήφιου για μια θέση βασικού αντί του Ο’Σόνεσι. Αλλά με την απόδοση της άμυνας απέναντι στη Δανία προφανώς και δεν προκύπτει πρόθεση του Φινλανδού ομοσπονδιακού να αλλάξει κάτι στα πλάνα του.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Χράντετσκι – Αραγιούρι, Ο’Σόνεσι, Τόιβιο – Ούρονεν, Καμαρά, Σπαρβ, Λουντ, Ράιταλα – Πούκι, Ποχγιάνπαλο.

Αμυντικά το ταμπούρι με τη Δανια βγήκε. Οχι αναγκαστικά λόγω αλάνθαστης ανασταλτικής λειτουργίας, ίσως και λόγω του τρομερού σοκ που είχαν υποστεί οι αντίπαλοι της Φινλανδίας. Πάντως βγήκε και ο Κάνερβα δεν έχει τον παραμικρό λόγω να το αλλάξει. Το plan b έγινε νικηφόρο plan a και επίσημα, άρα οι τρεις σέντερ μπακ με τον καλό χειριστή Ο’Σόνεσι θα είναι πιθανότατα αυτό που θα παίξει η Φινλανδία και στο δεύτερο ματς. Και ο σκόρερ Ποχγιάνπαλο δεν χάνει τη θέση του από τον Γένσεν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Λούκας Χράντετσκι (Λεβερκούζεν), Γέσε Γιόρονεν (Μπρέσια), Άνσι Γιάκολα (Μπρίστολ Ρόβερς).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Πάουλους Αραγιούρι (Πάφος), Ντάνιελ Ο’Σόνεσι (Ελσίνκι), Γιόνα Τόιβιο (Χάκεν), Λέο Βάισανεν (Ελφσμποργκ), Νίκλας Χαμαλάινεν (ΚΠΡ), Τόμας Λαμ (Τσβόλε), Νικολάι Αλχο (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Γέρε Ούρονεν (Γκενκ), Γιούκα Ράιταλα (Μινεσότα), Ρόμπερτ Ιβάνοφ (Βάρτα Πόζναν).

ΜΕΣΟΙ: Γκλεν Καμαρά (Ρέιντζερς), Ρόμπερτ Τέιλορ (Μπραν), Ρόμπιν Λουντ (Μινεσότα), Ράσμους Σούλερ (Τζουργκάρντενς), Πίρι Σόιρι (Εσμπιεργκ(, Τιμ Σπαρβ (ΑΕΛ), Γιόνι Κάουκο (Εσμπιεργκ), Λάσι Λαπαλάινεν (Μόντρεαλ), Όνι Βαλάκαρι (Πάφος).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τέεμου Πούκι (Νόριτς), Φρέντρικ Γένσεν (Άουγκσμπουργκ), Γιόελ Ποχγιάνπαλο (Ουνιόν Βερολίνου), Μάρκους Φορς (Μπρέντφορντ).

*** Αν η Φινλανδία κερδίσει θα είναι η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα της ματς σε τελική φάση Euro μετά την Κροατία το 1996.

*** Οι “κουκουβάγιες” έχουν μόλις μία ήττα στα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια τους με ρεκόρ 5–2–0.

*** Ο Ποχγιάνπαλο σκόραρε το πρώτο γκολ στην ιστορία της ομάδας του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στην μοναδική ως τώρα τελική προσπάθεια της εθνικής Φιλανδίας σε τέτοιου επιπέδου τουρνουά!

*** Ο Ποχγιάνπαλο είναι ο σκόρερ τριών τερμάτων στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της Φινλανδίας.

*** Μοναδική νίκη της Φινλανδίας με τη Ρωσία πριν …έναν αιώνα (παρά ένα χρόνο), το 2-1 στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1912. Έκτοτε (τα τελευταία 25 χρόνια) μόνο ήττες και 15-1 τέρματα.

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Χαλαρή ήττα από το Βέλγιο στην πρεμιέρα με 3-0 στην Αγία Πετρούπολη. Μπήκε καλά, αλλά λάθη στην άμυνα έφεραν το 1-0 στο 10’, αναιμική η αντίδρασή της έκτοτε, νέες αβλεψίες στα μετόπισθεν κόστισαν το δεύτερο στο 34’ και το τρίτο στο 88’. Το κακό επίσης όμως είναι, πέρα από την αδύναμη αμυντική γραμμή, πως οι Ρώσοι έχασαν τη μάχη στη μεσαία γραμμή κατά κράτος, ενώ απασχόλησαν ελάχιστα και στην επίθεση τους Βέλγους, xGoals 1,55-0,33.

«Εξέφρασα στους παίκτες τη δυσαρέσκειά μου για την απόδοσή μας. Υπήρχε μια μάχη που δεν ήταν και τόσο εύκολο να κερδίσουμε. Γνωρίζαμε τις δυνατότητες της αντιπάλου μας, αλλά εμείς βοηθήσαμε τους Βέλγους. Αρχίσαμε καλά, αλλά ακολούθησε μια στιγμή απογήτευσης, κρίμα που δεχτήκαμε τέτοιο γκολ, αλλά έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα στη συνέχεια» δήλωσε μετά το ματς με το Βέλγιο ο εκλέκτορας Τσερτσέσοφ.

Τα καλά νέα είναι πως και στο Euro 2008 είχε ξεκινήσει με βαριά ήττα –τότε 4-1 από την Ισπανία- και τελικά έφτασε στα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από… την Ισπανία. Κάπου εδώ τελειώνουν οι συγκρίσεις με το τότε και αρχίζει η πραγματικότητα.

Ηξερε πως το Βέλγιο είναι ανώτερο, το είχε αποδείξει στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στα προκριματικά του Euro, αλλά δεν περίμενε πως θα έχαναν και με τέτοιο χαλαρό τρόπο, δίχως η αντίπαλός τους να φορτσάρει ιδιαιτέρως. Υπάρχει πάντως η αίσθηση στις τάξεις της πως αν δεν ερχόταν τόσο νωρίς το “φτηνό” πρώτο γκολ, θα βλέπαμε διαφορετικό παιχνίδι. Κόσμος και ΜΜΕ τα έχουν βάλει με την άμυνα, που έκανε πολλά λάθη, κυρίως με τον στόπερ Σεμένοφ και τον γκολκίπερ Σούνιν, οι οποίοι δέχονται τα πυρά. Πάντως στις προπονήσεις Δευτέρας και Τρίτης υπήρχαν χαμόγελα από τους παίκτες, δείγμα πως άφησαν πίσω την ήττα της πρεμιέρας.

“Προφανές must win το σημερινό παιχνίδι, ειδικά αφού η Φινλανδία νίκησε στην πρεμιέρα, με τον Τσερτσέσοφ να δηλώνει: “Διαφορετικό σύστημα και αγωνιστική προσέγγιση Βέλγιο και Φινλανδία. Το δίδυμο Τζιούμπα-Γκολοβίν δεν λειτούργησε με το Βέλγιο, αλλά ήταν δύσκολο ματς. Μετά τον πρώτο αγώνα πιο πολύ ανακάμψαμε, παρά προετοιμαστήκαμε. Μικρή έκπληξη αποτέλεσε η νίκη της Φινλανδίας επί της Δανίας, μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά η αναμέτρηση, καμία έκπληξη το παιχνίδι της Φινλανδίας. Ξέραμε πως η Φινλανδία είναι δύσκολος αντίπαλος, κλείνει καλά πίσω και είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, τις οποίες πρέπει να αποφύγουμε να τις δεχτούμε”.

Νοκ άουτ τέθηκε για τη συνέχεια του τουρνουά ο έμπειρος μπακ Ζιρκόφ, που ήταν βασικός στην πρεμιέρα.

Αμφίβολη η συμμετοχή του βασικού στην πρεμιέρα, χαφ Κουζιάεφ, όπως και του στόπερ Ντινέεφ, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο ημίχρονο, λογικά δεν θα έχουν θέμα ο βασικός στόπερ Τζίκια και ο βασικός μεσοεπιθετικός Γκολοβίν.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο μπακ/στόπερ Κουντριάσοφ, ο οποίος έχασε την πρεμιέρα και αυτό «πόνεσε» αμυντικά την ομάδα του, ερωτηματικό η ετοιμότητά του.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Σούνιν – Μ. Φερνάντες, Τζίκια, Σεμένοφ, Καραβάεφ – Μπαρίνοφ, Οζντόεφ – Ζόμπνιν, Γκολοβίν, Μίραντσουκ – Τζιούμπα.

Στην πρεμιέρα ο Τσερτσέσοφ εξέπληξε αφήνοντας στην άκρη το… φαβορί 3-4-2-1, έχοντας τον Μπαρίνοφ όχι ακριβώς στόπερ, αλλά σε ένα «υβριδικό» ρόλο μεταξύ άμυνας και μεσαίας γραμμής. Πιθανότατα θα διατηρηθεί εκεί, με παρτενέρ στα χαφ τον Οζντόεφ και τον Ζόμπνιν να κλίνει πλαγίως. Ο Καραβάεφ θα μπει στα μπακ αντί του Ζιρκόφ. Η είσοδος του Μίραντσουκ στην ενδεκάδα θα προσδώσει επιθετικότητα, ενώ αν θυσιαστεί ένα χαφ μπορεί να χωρέσει και ο Τσερισέφ ώστε τα άκρα να γίνουν πιο «κοφτερά». Υπάρχει η πιθανότητα να μπουν και δύο κλασικά φορ, ήτοι δίπλα στον Τζιούμπα ο Σομπόλεφ, μέχρι και να… αλλάξει ο γκολκίπερ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Αντόν Σούνιν (Ντιναμό Μ.), Γιούρι Ντιούπιν (Ρουμπίν), Ματβέι Σαφόνοφ (Κράσνονταρ).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γκεόργκι Τζίκια (Σπαρτάκ Μ.), Μάριο Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μ.), Ιγκόρ Ντινέεφ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Βιάτσεσλαβ Καραβάεφ (Ζενίτ), Αντρέι Σεμένοφ (Αχμάτ), Φίοντορ Κουντριάσοφ (Αντάλιασπορ), Ρομάν Εφγκένιεφ (Ντιναμό Μ.).

ΜΕΣΟΙ: Ριφάτ Ζεμαλέτντινοφ (Λοκομοτίβ Μ.), Μαξίμ Μουχίν (Λοκομοτίβ Μ.), Ντμίτρι Μπαρίνοφ (Λοκομοτίβ Μ.), Ντανίλ Φόμιν (Ντιναμό Μ.), Ρομάν Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μ.), Αλεξέι Ιόνοφ (Κράσνονταρ), Νταλέρ Κουζιάεφ (Ζενίτ), Μάγκομεντ Οζντόεφ (Ζενίτ), Αλεξέι Μίραντσουκ (Αταλάντα), Αλεξάντερ Γκολοβίν (Μονακό), Ντένις Τσερισέφ (Βαλένθια), Ντένις Μακάροφ (Ρουμπίν).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Αρτέμ Τζιούμπα (Ζενίτ), Αλεξάντρ Σομπόλεφ (Σπαρτάκ Μ.), Αντόν Ζαμπολότνι (Σότσι).

*** Όταν δέχεται πρώτη γκολ σε Euro δεν νικάει, 0-2-10 απολογισμός.

*** Πρώτος σκόρερ της στα προκριματικά με εννέα τέρματα ο Τζιούμπα, δεύτερος ο Τσερισέφ με πέντε.

*** Σε τελική φάση Euro έχει μία νίκη στα εννέα τελευταία, καμία στα πιο πρόσφατα έξι, έχει να μην κρατήσει ανέπαφη εστία για εννέα ματς.

*** Μόνο μία ήττα στα τελευταία 18 ματς με τη Φινλανδία.

*** Μόλις τρεις νίκες έχει πετύχει στα τελευταία 12 παιχνίδια της, έχει κρατήσει το μηδέν σε τρία, τα δύο ήταν φιλικά με Βουλγαρία και Μολδαβία.

*** Στα προκριματικά και στο πρόσφατο Nations League είχε 12/16 Over 2,5 και 7/16 Over 4,5.

*** Πιο αποδοτικά διαστήματα γκολ στα προκριματικά και στο πρόσφατο Nations League τα 31-45’ και 81-90’ με επτά έκαστο. Σκόραρε πρώτη σε 11 από τα 16 με τελικό απολογισμό εννέα νίκες, μια ισοπαλία, μία ήττα, ενώ όταν δέχτηκε πρώτη είχε τελικά 1-0-3 ρεκόρ.

Φινλανδία

ΟΛΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ NATIONS LEAGUE GROUP B
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Ρωσία

ΟΛΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

EURO - EURO Grp. B

ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΜΑ
ΟΜΑΔΑ ΑΓ Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ
1 Βέλγιο 3 9 3 0 0 7 - 1 1 0 0 3 - 0 2 0 0 4 - 1 NNN
2 Δανία 3 3 1 0 2 5 - 4 0 0 2 1 - 3 1 0 0 4 - 1 HHN
3 Φινλανδία 3 3 1 0 2 1 - 3 0 0 2 0 - 3 1 0 0 1 - 0 NHH
4 Ρωσία 3 3 1 0 2 2 - 7 0 0 1 1 - 4 1 0 1 1 - 3 HNH

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. A

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Γερμανία 0 2 1 0 2 0 1 2 0 0 0 0 1 2 1 2 1 2 1
Ελβετία 0 2 1 0 2 1 0 1 0 0 1 1 0 2 1 2 1 3 0
Ουγγαρία 1 1 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 2 1 2 1 1 2
Σκωτία 1 1 1 0 0 2 1 0 2 0 0 0 1 2 1 2 1 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. B

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ισπανία 2 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 2 1 3 0 0 3
Ιταλία 1 2 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 0 2 1 3 0 2 1
Κροατία 0 2 1 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 1 2 2 1 2 1
Αλβανία 1 1 1 0 1 0 2 0 0 1 1 0 1 1 2 2 1 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. D

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αυστρία 1 0 2 0 1 1 1 0 0 1 1 1 0 1 2 1 2 2 1
Γαλλία 2 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Ολλανδία 1 1 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Πολωνία 0 2 1 0 0 3 0 0 2 0 0 1 0 1 2 2 1 3 0

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. E

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ρουμανία 0 3 0 0 1 1 1 1 0 0 0 1 1 2 1 3 0 1 2
Βέλγιο 2 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Σλοβακία 1 2 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 2 1 3 0 2 1
Ουκρανία 1 2 0 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 1 2 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. C

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αγγλία 2 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Δανία 1 2 0 0 1 2 0 0 2 0 1 0 0 3 0 3 0 2 1
Σλοβενία 1 2 0 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 3 0 3 0 2 1
Σερβία 2 1 0 0 0 2 1 0 0 1 0 2 0 3 0 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. F

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Πορτογαλία 0 3 0 0 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 2 3 0 1 2
Τουρκία 0 2 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 3 2 1 2 1
Γεωργία 0 2 1 0 2 1 0 2 0 0 0 1 0 2 1 2 1 2 1
Τσεχία 0 3 0 0 0 2 1 0 1 0 0 1 1 1 2 3 0 3 0