ΚΡΟΑΤΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ (22/6/21, 22:00) Τελικός πρόκρισης, η covid-19 αναστατώνει τους Σκωτσέζους

ΚΡΟΑΤΙΑ

3 - 1 22-06-21

ΣΚΩΤΙΑ

Για τον αγώνα ΚΡΟΑΤΙΑ-ΣΚΩΤΙΑ γράφει ο Γιάννης Γιαννούλας Ημερομηνία: 21:40 21/06/21

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

*** «Χάμπντεν Παρκ» (51.000 θ.), Γλασκώβη. Με 12.000 θεατές.
***Μετά τα χτεσινά αποτελέσματα σε 2ο και 3ο όμιλο, ο νικητής του Κροατία-Σκωτία περνά στην επόμενη φάση, ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες. Αν νικήσει η Κροατία και ισοβαθμήσει με την Αγγλία θα είναι τρίτη, αν ισοβαθμήσει με την Τσεχία θα πρέπει να καλύψει και τη διαφορά τερμάτων (-1 η Κροατία, +2 η Τσεχία) για να βγει δεύτερη. Αν νικήσει η Σκωτία και ισοβαθμήσει με την Τσεχία θα είναι τρίτη, αν ισοβαθμήσει με την Αγγλία θα πρέπει να καλύψει τη διαφορά τερμάτων (-2 η Σκωτία, +1 η Αγγλία) για να βγει δεύτερη.
***Η Σκωτία δεν έχει χάσει ποτέ από την Κροατία, σε πέντε ματς στη μεταξύ τους προϊστορία από το 2000. 2 νίκες η Σκωτία και 3 ισοπαλίες, όλα τα ματς Under 2,5.
***Διαιτητής: Φερνάντο Αντρές Ραπαλίνι (Αργεντινή).

ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Δεν βελτιώθηκε δραματικά στο ματς με την Τσεχία, το 1-1 της δίνει ελπίδες πρόκρισης στο τελευταίο με τη Σκωτία, θα πρέπει όμως να αλλάξει πολλά στην εικόνα της για να πάρει τη νίκη, που είναι το μόνο επιθυμητό αποτέλεσμα. Φαίνεται πως δεν έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, οι Τσέχοι έτρεξαν 13 χιλιόμετρα περισσότερα, από πέναλτι μέσω VAR δέχτηκε το γκολ, ισοφάρισε στο 47’ με τον πάντα πνευματικά έτοιμο Πέρισιτς, ο οποίος σκόραρε σε τέταρτη μεγάλη διοργάνωση με την εθνική.

Εμφανές πρόβλημα στην ενέργεια λοιπόν και τις δυνάμεις, ο Ζλάτκο Ντάλιτς το παραδέχθηκε και ενόψει Σκωτίας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να βρούμε παίκτες που έχουν ενέργεια και έχουμε μια τελευταία ευκαιρία για να φτιάξουμε την κατάσταση. Νικώντας την Σκωτία πιστεύω ότι θα προκριθούμε, είμαι συνηθισμένος να δίνω τελικούς και είμαι σίγουρος για το θετικό αποτέλεσμα».

Από εκεί και πέρα υπάρχει κόπωση στην ομάδα καθώς μετά το ματς με την Τσεχία η αποστολή επέστρεψε στο Ρόβινιε της Κροατίας και επανήλθε στη Γλασκώβη την παραμονή του αγώνα. Αυτό ακριβώς ανέφερε και ο Ντάλιτς στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως «λόγω των ιατρικών πρωτοκόλλων είμαστε αναγκασμένοι να ταξιδεύουμε συνέχεια ενώ δεν μπορούμε να έχουμε αρκετούς φιλάθλους μας στις εξέδρες. Παίξαμε με την Αγγλία και θα αντιμετωπίσουμε μια ακόμα γηπεδούχο, δεν υπάρχουν ίσοι όροι ως προς αυτό».

Μόνο νίκη λοιπόν θέλει η Κροατία με αντίπαλο την Σκωτία, για να έχει ελπίδες πρόκρισης ακόμα και ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ανέφερε πως «η Σκωτία έχει πολύ δυνατή την αριστερή πλευρά με τον Ρόμπερτσον, που είναι πολύ επιθετικός, παίζουν με ψηλές μπαλιές για τον Ντάικς, αυτό είναι το σύστημά τους. Με την Αγγλία είδαμε ότι έπαιξαν καλά, είναι δυνατοί σωματικά και στις προσωπικές μονομαχίες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να εφαρμόσουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Πρέπει να έχουμε υπομονή και καμία βιασύνη, δεν πρέπει να χάσουμε το μυαλό μας, η νίκη μπορεί να έρθει και στο τέλος».

Ο Ντάλιτς έχει και την ατυχία παίκτες-κλειδιά όπως οι Ρέμπιτς, Κράμαριτς, Βλάσιτς να εμφανίζονται σε κακή κατάσταση στην τελική φάση και αναζητά τις λύσεις για να βρει πιο «φρέσκους» στην ενδεκάδα. Για τον Ντάλιτς πιθανώς να είναι το τελευταίο ματς, σε περίπτωση αποκλεισμού, υπάρχει έντονη φημολογία πως συμφώνησε με τη Φενέρμπαχτσε, κάτι πάντως που ο ίδιος διέψευσε με επίσημη δήλωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο αριστερός μπακ Μπάρισιτς, βασικός της θέσης, έχασε τα δύο πρώτα ματς λόγω τραυματισμού, ωστόσο επανέρχεται διαθέσιμος.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Βρσάλκο, Λόβρεν, Βίντα, Γκβάρντιολ – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς – Ιβάνουσετς, Πέτκοβιτς, Πέρισιτς.

Ο Ντάλιτς πάει ξανά σε αλλαγή προσώπων αλλά και διάταξης. Περνά στο 4-3-3 από 4-2-3-1, πιθανό να δώσει φανέλα βασικού στον νεαρό ακραίο Ιβάνουσετς, να αφήσει εκτός Κράμαριτς, Ρέμπιτς και Βλάσιτς που απογοητεύουν, Πέτκοβιτς και Πέρισιτς συμπληρώνουν την επιθετική τριάδα. Στον άξονα επιστρέφει ο Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς και Πάσαλιτς διεκδικούν την 3η θέση στα χαφ. Στην άμυνα ο Λόβρεν έχει το προβάδισμα έναντι του Τσαλέτα-Τσαρ, το δεξί άκρο διεκδικεί ο Γιουράνοβιτς, αντί του Βρσάλκο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ντόμινικ Λιβάκοβιτς (Ντ. Ζάγκρεμπ), Λόβρε Κάλινιτς (Χάιντουκ), Σίμον Σλούγκα (Λούτον).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σίμε Βρσάλκο (Ατλέτικο), Μπόρνα Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Ντούγε Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ), Ντέγιαν Λόβρεν (Ζενίτ), Γιόσιπ Γιουράνοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Ντομάγκοϊ Βίντα (Μπεσίκτας), Ντομάγκοϊ Μπράνταριτς (Λιλ), Γιόσκο Γκβάρντιολ (Ντ. Ζάγκρεμπ), Μίλε Σκόριτς (Οσιγιεκ).

ΜΕΣΟΙ: Ματέο Κόβατσιτς (Τσέλσι), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ), Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς (Ιντερ), Νίκολα Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μάριο Πάσαλιτς (Αταλάντα), Μίλαν Μπάντελι (Τζένοα), Λούκα Ιβάνουσετς (Ντ. Ζάγκρεμπ).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ιβαν Πέρισιτς (Ιντερ), Γιόσιπ Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Αντρέι Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Αντε Μπούντιμιρ (Οσασούνα), Μίσλαβ Ορσιτς (Ντ. Ζάγκρεμπ), Αντε Ρέμπιτς (Μίλαν), Μπρούνο Πέτκοβιτς (Ντ. Ζάγκρεμπ).

Εχει κρατήσει το μηδέν μόλις σε 2 από τα 18 τελευταία παιχνίδια, επίσημα/φιλικά.

Under 2,5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα/φιλικά.

Εχει πετύχει τα 13/17 τελευταία γκολ της στο β’ ημίχρονο.

Ο Πέρισιτς σκόραρε με την Τσεχία, έχει πλέον γκολ στα τέσσερα μεγάλα τουρνουά με την Κροατία.

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Με μία λέξη σπουδαίο. Ο λόγος για το αποτέλεσμα στο Wembley (0-0), το οποίο την κρατά «ζωντανή» στο κόλπο της πρόκρισης. Η Σκωτία έχει «ραντεβού με την ιστορία» την Τρίτη (22/06) κόντρα στην δευτεραθλήτρια κόσμου Κροατία με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα την φέρει στους 4 βαθμούς και θα της δώσει για πρώτη φορά (σε 10 μεγάλες διοργανώσεις δεν τα έχει καταφέρει) την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Γκολ μπορεί να μην έχει βρει ακόμα στο τουρνουά και ας έχει φτιάξει φάσεις αλλά στο βρετανικό ντέρμπι (18/06) παρουσιάστηκε εξαιρετική από τη μέση και πίσω. Οι τελικές ήταν 9-11 υπέρ της, με μόλις μία για κάθε ομάδα στο στόχο, ενώ αν μπορούμε να πούμε ότι μία ομάδα έφτασε πιο κοντά στο τέρμα, αυτή ήταν του Κλαρκ. Όπως στην πρεμιέρα δηλαδή, που έλειπε επίσης η αποτελεσματικότητα (την είχαν οι Τσέχοι) και μοιραία ήρθε αυτό το ουτοπικό 0-2 (2,29-1,25 χαρακτηριστικά τα XGoals).

Αυτοί που ζητούσαν την απόλυση του μάνατζερ Στιβ Κλαρκ μετά την ήττα στη πρεμιέρα από τη φαινομενικά (τα φαινόμενα απαιτούν) πιο εύκολη αντίπαλο του ομίλου, του έβγαλαν το… καπέλο την Παρασκευή (18/06) στην ισοπαλία με την Αγγλία.

Τα κακώς κείμενα διορθώθηκαν και από τη γκρίνια και την εσωστρέφεια περάσαμε στα πανηγύρια και την ελπίδα για το ιστορικό επίτευγμα της πρόκρισης στα νοκ-άουτ.

«Το θέλουμε πολύ, είναι τελικός το ματς με τη Κροατία και νομίζω ότι αν είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχω πίστη στους ποδοσφαιριστές μου, νομίζω ότι κάτι μας χρωστά η μοίρα σε αυτό το τουρνουά, καθώς η εικόνα μας δεν είναι για 0 γκολ σε 2 ματς. Προφανώς και είναι σημαντική η απώλεια του Γκίλμουρ αλλά είναι και μία ευκαιρία για κάποιον άλλον παίκτη. Νομίζω ότι αν παίξουμε όπως με την Αγγλία, έχουμε μεγάλες πιθανότητες», ήταν τα λόγια του Στιβ Κλαρκ.

Τακτικά στη πρεμιέρα με τη Τσεχία ο Στιβ Κλαρκ χρησιμοποίησε το αγαπημένο του 3-5-2 αλλά προέβη σε μία μικροαλλαγή με την Αγγλία (3-4-1-2), φέρνοντας τον Μακ Γκιν σε θέση «δεκαριού» για να μην είναι τόσο ξεκομμένο το επιθετικό δίδυμο. Ο βασικός αμυντικός της Άρσεναλ, Κίραν Τίρνεϊ επέστρεψε στην ενδεκάδα καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, με τους Γκίλμουρ-Άνταμς να είναι οι άλλες δύο αλλαγές. Ο μικρός της Τσέλσι έκανε εξαιρετικό ματς στη μεσαία γραμμή, ψηφίστηκε MVP και δικαίωσε στο 100% τον προπονητή του για την επιλογή του να τον ρίξει στη «μάχη».

Όμως, η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα των Σκωτσέζων. Ο Μπίλι Γκίλμουρ ανιχνεύτηκε θετικός στον Covid-19 και τέθηκε αυτόματα για 10 μέρες σε απομόνωση. Ουσιαστικά ακόμα και αν προκριθεί η Σκωτία εκείνος δεν θα αγωνιστεί ξανά στη διοργάνωση. Μοναδικό καλό νέο σε όλο αυτό, ότι δεν είχε έρθει σε επαφή με κανέναν συμπαίκτη του και έτσι οι υπόλοιποι 25 παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία.

Δεύτερο κρούσμα της Σκωτίας αυτό, με τον μέσο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζον Φλεκ να χάνει όλη τη προετοιμασία και τα δύο πρώτα ματς λόγω του περιβόητου ιού. Έχει επιστρέψει στις προπονήσεις εδώ και μία εβδομάδα και ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο εδώ πάντως.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Μάρσαλ – Χέντρι, Χάνλεϊ, Τίρνεϊ – Ο’ Ντόνελ, ΜακΓκρέγκορ, ΜακΤόμινεϊ, ΜακΓκίν, Ρόμπερτσον – Άνταμς, Ντάικς

Το 3-4-1-2 που χρησιμοποίησε ο Κλαρκ κόντρα στην Αγγλία είναι παραλλαγή του αγαπημένου του 3-5-2. Δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε ποιο από τα δύο θα χρησιμοποιήσει στον «τελικό» πρόκρισης (έχει στο μυαλό του και το 4-3-3) αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο MVP Γκίλμουρ δεν θα δώσει το παρών (βλέπε ΝΕΑ). Ο ΜακΤόμινεϊ έπαιξε ως στόπερ στο βρετανικό ντέρμπι αλλά η απουσία του μικρού της Τσέλσι, πιθανό να τον φέρει και πάλι στη μεσαία γραμμή. Σε αυτή τη περίπτωση ο Τζακ Χέντρι (βασικός στη πρεμιέρα) θα συμπληρώσει την τριάδα των στόπερ. Μιλάμε δηλαδή για την ίδια ενδεκάδα με τη πρεμιέρα με μόνη αλλαγή τον Τσε Άνταμς αντί του Ράιαν Κρίστι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ντέιβιντ Μάρσαλ (Ντέρμπι), Κρεγκ Γκόρντον (Χαρτς), Τζόναθαν ΜακΛάφλιν (Ρέιντζερς).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ντέκλαν Γκάλαγκερ (Μάδεργουελ), Γκραντ Χάνλεϊ (Νόριτς), Τζακ Χέντρι (Οστάνδη), Σκοτ ΜακΚένα (Νότιγχαμ Φόρεστ), Στίβεν Ο’ Ντόνελ (Μάδεργουελ), Άντριου Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Γκρεγκ Τέιλορ (Σέλτικ), Κίραν Τίρνεϊ (Άρσεναλ), Λίαμ Κούπερ (Λιντς), Νέιθαν Πάτερσον (Ρέιντζερς).

ΜΕΣΟΙ: Στιούαρτ Άρμστρονγκ (Σάουθαμπτον), Ράιαν Κρίστι (Σέλτικ), Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Ντέιβιντ Τέρνμπουλ (Σέλτικ), Τζον Φλεκ (Σέφιλντ Γιουν.), Τζον ΜακΓκίν (Άστον Βίλα), Μπίλι Γκίλμουρ (Τσέλσι), Σκοτ ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουν.).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ράιαν Φρέιζερ (Νιουκάστλ), Τζέιμς Φόρεστ (Σέλτικ), Κέβιν Νίσμπετ (Χιμπέρνιαν), Τσε Άνταμς (Σαουθάμπτον), Λίντον Ντάικς (ΚΠΡ).

Σε 18 παιχνίδια προκριματικών Euro και Nations League ο Τζον ΜακΓκίν της Άστον Βίλα σκόραρε 7 τέρματα, όντας ο πρώτος σκόρερ για το συγκρότημα του Κλαρκ.

Στα τελευταία 17 παιχνίδια έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές (από τις 13/10/2019)

Στα τελευταία 10 παιχνίδια δεν έχει σκοράρει σε 4. Μεταξύ αυτών τα δύο του Euro.

Έχει συμμετάσχει μόλις σε 2 Euro πριν από αυτό. Το απίστευτο είναι ότι έχει αγωνιστεί σε 8 Παγκόσμια Κύπελλα! Ποτέ δεν έχει περάσει από την φάση των ομίλων.

Χρειάστηκε τα μπαράζ για να προκριθεί, όπου πέταξε έξω Ισραήλ και Σερβία στα πέναλτι αμφότερες.

Σε 18 παιχνίδια στα προκριματικά και το Nations League σκόραρε πρώτη στα 9 και όταν το έκανε πανηγύρισε 6 νίκες, παραχώρησε μία ισοπαλία και δέχθηκε ανατροπή δύο φορές.

Κροατία

ΟΛΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ NATIONS LEAGUE GROUP A EURO
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Σκωτία

ΟΛΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ NATIONS LEAGUE GROUP A EURO
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

EURO 2008 - 2010/2011 - 2012 - 2014/2015 - 2016 - 2018/2019 - 2019 - 2020 3 - 1 2022/2023 - 2023 -

EURO - EURO Grp. D

ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΜΑ
ΟΜΑΔΑ ΑΓ Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ
1 Αγγλία 3 7 2 1 0 2 - 0 1 1 0 1 - 0 1 0 0 1 - 0 NIN
2 Κροατία 3 4 1 1 1 4 - 3 1 1 0 4 - 2 0 0 1 0 - 1 HIN
3 Τσεχία 3 4 1 1 1 3 - 2 0 0 1 0 - 1 1 1 0 3 - 1 NIH
4 Σκωτία 3 1 0 1 2 1 - 5 0 0 1 0 - 2 0 1 1 1 - 3 HIH

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. A

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Γερμανία 0 2 1 0 2 0 1 2 0 0 0 0 1 2 1 2 1 2 1
Ελβετία 0 2 1 0 2 1 0 1 0 0 1 1 0 2 1 2 1 3 0
Ουγγαρία 1 1 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 2 1 2 1 1 2
Σκωτία 1 1 1 0 0 2 1 0 2 0 0 0 1 2 1 2 1 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. B

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ισπανία 2 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 2 1 3 0 0 3
Ιταλία 1 2 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 0 2 1 3 0 2 1
Κροατία 0 2 1 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 1 2 2 1 2 1
Αλβανία 1 1 1 0 1 0 2 0 0 1 1 0 1 1 2 2 1 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. D

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αυστρία 1 0 2 0 1 1 1 0 0 1 1 1 0 1 2 1 2 2 1
Γαλλία 2 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Ολλανδία 1 1 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Πολωνία 0 2 1 0 0 3 0 0 2 0 0 1 0 1 2 2 1 3 0

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. E

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ρουμανία 0 3 0 0 1 1 1 1 0 0 0 1 1 2 1 3 0 1 2
Βέλγιο 2 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Σλοβακία 1 2 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 2 1 3 0 2 1
Ουκρανία 1 2 0 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 1 2 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. C

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αγγλία 2 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Δανία 1 2 0 0 1 2 0 0 2 0 1 0 0 3 0 3 0 2 1
Σλοβενία 1 2 0 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 3 0 3 0 2 1
Σερβία 2 1 0 0 0 2 1 0 0 1 0 2 0 3 0 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. F

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Πορτογαλία 0 3 0 0 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 2 3 0 1 2
Τουρκία 0 2 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 3 2 1 2 1
Γεωργία 0 2 1 0 2 1 0 2 0 0 0 1 0 2 1 2 1 2 1
Τσεχία 0 3 0 0 0 2 1 0 1 0 0 1 1 1 2 3 0 3 0