ΡΩΣΙΑ - ΔΑΝΙΑ (21/6/21, 22:00): «Τελικός» πρόκρισης
HOT MATCH

ΡΩΣΙΑ

1 - 4 21-06-21

ΔΑΝΙΑ

Για τον αγώνα ΡΩΣΙΑ-ΔΑΝΙΑ γράφει ο Θάνος Σολούκος Ημερομηνία: 19:14 20/06/21

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

***Για να προκριθεί η Δανία χρειάζεται μόνο νίκη. Αν τα καταφέρει και η Φινλανδία ηττηθεί από το Βέλγιο θα τερματίσει 2η, ειδάλλως θα περιμένει την κατάταξη των ομάδων που βγήκαν τρίτες. Η Ρωσία προκρίνεται ως 2η και με ισοπαλία, εκτός αν η Φινλανδία κερδίσει το Βέλγιο. Αν χάσει η Ρωσία, έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης (εφόσον χάσει και η Φινλανδία), μέσω της κατάταξης των ομάδων που πήραν τρίτη θέση.
*«Πάρκεν Στάντιουμ» (38.065 θ.), Κοπεγχάγη. Στο γήπεδο θα βρεθούν 25.000 θεατές.
*Έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν, σε φιλική αναμέτρηση στο «Πάρκεν», το 2012, με την Ρωσία να κερδίζει 2-0.
*Διαιτητής: Κλεμέν Τουρπέν (Γαλλία)

ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Στο πρώτο μέρος του αγώνα της 2ης αγωνιστικής στην Αγία Πετρούπολη με τη Φινλανδία, η οποία έπαιξε με συνταγή… ματς Δανίας, συμπαγώς πίσω συν αντεπιθέσεις- η Ρωσία ήταν μπροστά, πλησίασε την αντίπαλη εστία, αν και με όχι μεγάλες φάσεις και βρήκε το πολύτιμο γκολ στις καθυστερήσεις, 1-0.

Στο δεύτερο φρέναρε κάπως, αφού αντέδρασαν οι Φινλανδοί, μπορούσε πάντως να «σκοτώσει» το ματς, δεν το έκανε. 14-11 υπέρ της οι τελικές, 3-1 εντός εστίας, αλλά μόλις 1,06-0,92 τα xGoals. Ακυρώθηκε και ένα γκολ των Φιλανδών για οριακό οφσάιντ ελέω VAR στο 4’, ενώ δεν αποβλήθηκε ο χαφ Μπαρίνοφ στο πρώτο μέρος.

Αμυντικά πιάστηκε στον ύπνο στην αρχή, αλλά τη γλίτωσε και δεν αντιμετώπισε τις μεγάλες δυσκολίες τουλάχιστον σε κλασικές ευκαιρίες κόντρα σε μια όχι κάτι το ιδιαίτερο επιθετικά ομάδα, -εξαιρετικός ο στόπερ Τζίκια-, επιθετικά έχει θέμα με τις επιθέσεις σε σετ παιχνίδι-, αλλά πήρε αυτό που ήθελε, χάρη στην έμπνευση του Μίραντσουκ.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με το πώς οι παίκτες προσέγγισαν το παιχνίδι, άπαντες εκπλήρωσαν τα καθήκοντά τους. Και εμείς και οι αντίπαλοι κάναμε ευκαιρίες. Δεν γίνεται να προγραμματίσεις πότε θα σκοράρεις, αλλά το σημαντικό είναι να δημιουργείς φάσεις, όπως και κάναμε. Νικήσαμε και παραμένουμε στο τουρνουά» δήλωσε ο Τσερτσέσοφ μετά τη λήξη του ματς με τη Φινλανδία.

Δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την πρεμιέρα με το Βέλγιο, όχι τόσο λόγω της ήττας, που ήταν και το επικρατέστερο σενάριο, αλλά εξαιτίας της εμφάνισης. Κάτι παραπάνω από σημαντικοί ήταν λοιπόν οι τρεις βαθμοί με τη Φινλανδία –πρώτοι σε Euro ύστερα από εννέα χρόνια- και για λόγους ουσίας και για λόγους εντυπώσεων.

Κρατάει την ουσία και όσο για τις εντυπώσεις τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Πάντως, ο Τσερτσέσοφ άκουσε κόσμο και ΜΜΕ, άλλαξε τους δύο που δέχτηκαν τα πολλά πυρά μετά το ματς με το Βέλγιο, τον γκολκίπερ Σούνιν και τον στόπερ Σεμένοφ και έκανε και μια αναγκαστική αλλαγή, αντί του τραυματία Ζιρκόφ έβαλε τον Μίραντσουκ.

Και τώρα «όλα για όλα» με τη Δανία, με την κατάσταση στον όμιλο ρευστή και τον Τσερτσέσοφ να τονίζει: «Αυτό είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι μας στις δύο μεγάλες τελευταίες διοργανώσεις και χωρίς τους οπαδούς μας, αλλά δεν είναι πρόβλημα. Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν χρησιμοποιούμε τη λέξη πρόβλημα. Η δουλειά μας είναι να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ομάδα, η τακτική, η προσέγγισή μας θα παίξουν κομβικό ρόλο. Είμαι σίγουρος πως θα βρεθούμε στο καλύτερο επίπεδο».

Μελανό σημείο ο τραυματισμός του σημαντικού μπακ Φερνάντες με τη Φινλανδία, άγνωστο αν θα είναι στο 100% με τη Δανία, πάντως την Κυριακή προπονήθηκε κανονικά.

Έχει ήδη τεθεί εκτός τουρνουά ο βασικός στην πρεμιέρα μπακ χαφ Ζιρκόφ, ερωτηματικό ο εν δυνάμει βασικός μπακ/στόπερ Κουντριάσοφ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (5-2-2-1): Σαφόνοφ – Μ. Φερνάντες, Μπαρίνοφ, Τζίκια, Ντινέεφ, Κουζιάεφ – Οζντόεφ, Ζόμπνιν – Γκολοβίν Α., Μίραντσουκ – Τζιούμπα.

Ο Τσερτσέσοφ ανακάτεψε την τράπουλα σε παίκτες και σχήμα στο δεύτερο ματς και πιθανώς να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με τη Δανία, εκτός αν δεν είναι στο 100% ο Μ. Φερνάντες. Οι Γκολοβίν, Τζιούμπα μπροστά δεν αλλάζουν, ο Μίραντσουκ έδειξε γιατί πρέπει να είναι βασικός, Ζόμπνιν, Οζντόεφ κρατάνε γερά στα χαφ, ο Τζίκια βράχος πίσω. Σαφόνοφ και Ντινέεφ ήταν σταθεροί με τη Φιλανδία και θα συνεχίσουν, «πολυεργαλείο» ο Κουζιάεφ, που έπαιξε μπακ. Ο Μπαρίνοφ έπαιξε τρίτος στόπερ στο 5-3-2-1 και δεν ήταν καλός, αλλά να μπει πάλι ο Σεμένοφ μέσα δύσκολο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Αντόν Σούνιν (Ντιναμό Μ.), Γιούρι Ντιούπιν (Ρουμπίν), Ματβέι Σαφόνοφ (Κράσνονταρ).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Γκεόργκι Τζίκια (Σπαρτάκ Μ.), Μάριο Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μ.), Ιγκόρ Ντινέεφ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Βιάτσεσλαβ Καραβάεφ (Ζενίτ), Αντρέι Σεμένοφ (Αχμάτ), Φίοντορ Κουντριάσοφ (Αντάλιασπορ), Ρομάν Εφγκένιεφ (Ντιναμό Μ.).

ΜΕΣΟΙ

Ριφάτ Ζεμαλέτντινοφ (Λοκομοτίβ Μ.), Μαξίμ Μουχίν (Λοκομοτίβ Μ.), Ντμίτρι Μπαρίνοφ (Λοκομοτίβ Μ.), Ντανίλ Φόμιν (Ντιναμό Μ.), Ρομάν Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μ.), Αλεξέι Ιόνοφ (Κράσνονταρ), Νταλέρ Κουζιάεφ (Ζενίτ), Μάγκομεντ Οζντόεφ (Ζενίτ), Αλεξέι Μίραντσουκ (Αταλάντα), Αλεξάντερ Γκολοβίν (Μονακό), Ντένις Τσερισέφ (Βαλένθια), Ντένις Μακάροφ (Ρουμπίν).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Αρτέμ Τζιούμπα (Ζενίτ), Αλεξάντρ Σομπόλεφ (Σπαρτάκ Μ.), Αντόν Ζαμπολότνι (Σότσι).

Όταν δέχεται πρώτη γκολ σε Euro δεν νικάει, 0-2-10 απολογισμός.

Πρώτος σκόρερ της στα προκριματικά με εννέα τέρματα ο Τζιούμπα, δεύτερος ο Τσερισέφ με πέντε.

Σε τελική φάση Euro έχει δύο νίκες στα δέκα τελευταία ματς, μία ανέπαφη εστία.

Μόλις τέσσερις νίκες έχει πετύχει στα τελευταία 13 παιχνίδια της, έχει κρατήσει το μηδέν σε τέσσερα.

Πιο αποδοτικά διαστήματα γκολ στα προκριματικά και στο πρόσφατο Nations League τα 31-45’ και 81-90’ με επτά έκαστο. Το μοναδικό γκολ που πέτυχε φέτος στο Euro ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, επιβεβαιώνοντας την τάση.

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Την Πέμπτη (17/06) ηττήθηκε με ανατροπή από το Βέλγιο (1-2), σε ένα ματς που δεν άξιζε σε καμία περίπτωση και πάλι να χάσει. Τα xGoals του πρώτου ημιχρόνου λένε όλη την αλήθεια (1,40-0,06), αλλά η κλάση του Κέβιν Ντε Μπρόινε σε δύο στιγμές ανέτρεψε το αποτέλεσμα. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη κόντρα στη Ρωσία για να προκριθούν στους «16». Κάτι το οποίο βάση εικόνας το αξίζουν.

Προηγουμένως, όλος ο ποδοσφαιρικός (και όχι μόνο) πλανήτης σοκαρίστηκε το Σάββατο (12/06) με αυτό που συνέβη στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης. Η UEFA πήρε την απόφαση να συνεχιστεί το παιχνίδι την ίδια μέρα της κατάρρευσης του μέσου της Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν και όπως ήταν φυσιολογικό στο δεύτερο ημίχρονο οι συμπαίκτες του ήταν καταρρακωμένοι. Μία απόφαση που έφερε θύελλα αντιδράσεων με το πρόεδρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας, Γιέσπερ Μόλερ να την χαρακτηρίζει ως «γελοία».

Το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Η Δανία ηττήθηκε από τη πρωτάρα σε τελική φάση Euro, Φινλανδία (0-1) αλλά το αποτέλεσμα βάση της εικόνας ήταν εκτός πραγματικότητας. Τα XGoals το αποδεικνύουν (2,05-0,41) όπως φυσικά και το χαμένο-«ξεψυχισμένο» πέναλτι του Χόιμπιεργκ αλλά και η γκάφα του Σμάιχελ στο μοναδικό γκολ του παιχνιδιού.

 

Κανείς δεν ξεχνά τον Έρικσεν, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στη καρδιά (τοποθετήθηκε βηματοδότης) και προτού πάει σπίτι για να ξεκουραστεί πέρασε από το προπονητικό κέντρο για να μιλήσει με τους συμπαίκτες του.

Μία κίνηση που έδωσε δύναμη στους Δανούς, οι οποίοι ούτως ή άλλως από εδώ και πέρα στο τουρνουά παίζουν «και για τον Έρικσεν». Το είπε τόσο ο κόουτς Κάσπερ Χιούλμαντ στις δηλώσεις του όσο και ο αρχηγός Σίμον Κγιάερ.

«Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας στο παιχνίδι με το Βέλγιο, μία από τις καλύτερες Εθνικές ομάδες της διοργάνωσης. Θεωρώ ότι αξίζαμε ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και πώς η ήττα αδικεί τη προσπάθεια μας. Αν παίξουμε κόντρα στη Ρωσία όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο με το Βέλγιο θα κερδίσουμε σχετικά εύκολα νομίζω. Η Ρωσία είναι καλή ομάδα, έρχεται από νίκη και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την υποτιμήσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Χιούλμαντ στις δηλώσεις του.

Άλλο θέμα πλην του Έρικσεν δεν έχει να διαχειριστεί ο κόουτς Κάσπερ Χιούλμαντ. Ούτως ή άλλως όμως η απουσία του 29χρόνου παίκτη της Ίντερ είναι κομβική. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα παίκτη, που από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής (2010) και μετά έχει χάσει μόλις πέντε επίσημα παιχνίδια της Εθνικής.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Σμάιχελ – Βας, Κγιάερ, Κρίστενσεν, Μέλε – Ντάμσγκααρντ, Χόιμπεργκ, Ντιλέινι – Μπρέιθγουεϊτ, Βιντ, Πούλσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν θα δώσει ξανά το παρών στο Euro αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει. Στο τακτικό κομμάτι, ο Χιούλμαντ στην πρεμιέρα κόντρα στην Φινλανδία επέλεξε το 4-3-3 αντί του 4-2-3-1 που προτιμούσε μέχρι πρωτίστως στα επίσημα παιχνίδια. Κόντρα στο Βέλγιο πήγε με πιο προσεκτικό σύστημα και τρία στόπερ (3-4-2-1). Του βγήκε εν μέρει με το νέο πρόσωπο Μικέλ Ντάμσγκααρντ να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι μεσοεπιθετικά. Θεωρώ όμως ότι κόντρα στη Ρωσία, που ούτως ή άλλως πρέπει να πάρει το τρίποντο θα επανέλθει είτε στο 4-3-3, είτε στο 4-2-3-1. Πράγμα που μεταφράζεται σε επιστροφή του στράικερ της Κοπεγχάγης, Γιόνας Βιντ στην ενδεκάδα και φυσικά εκτός ενδεκάδας θα μείνει ο τρίτος στόπερ, Γιανίκ Βέστεργκααρντ. Έχει πιθανότητες και ο Ντόλμπεργκ για την κορυφή της επίθεσης αλλά λιγότερες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Κάσπερ Σμάιχελ (Λέστερ), Φρέντερικ Ρένοφ (Σάλκε), Γιόνας Λοσλ (Μίντιλαντ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ντάνιελ Βας (Βαλένθια), Γιόακιμ Μέλε (Αταλάντα), Γενς Στρίγκερ (Ουντινέζε), Νικολάι Μπόιλεσεν (Κοπεγχάγη), Σιμόν Κγιάερ (Μίλαν), Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι), Γιανίκ Βεστεργκάρντ (Σαουθάμπτον), Γιόακιμ Άντερσεν (Φούλαμ), Ματίας Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη)

ΜΕΣΟΙ

Πιέρ-Εμίλ Χόιμπεργκ (Τότεναμ), Τόμας Ντιλέινι (Ντόρτμουντ), Ματίας Γιένσεν (Μπρέντφορντ), Κρίστιαν Έρικσεν (Ίντερ), Κρίστιαν Νόργκαρντ (Μπρέντφορντ), Άντερς Κρίστιανσεν (Μάλμε), Αντρέας Σκοβ Όλσεν (Μπολόνια), Μικέλ Ντάμσγκαρντ (Σαμπντόρια), Ρόμπερτ Σκοβ (Χόφενχαϊμ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Γιουσούφ Πούλσεν (Λειψία),  Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα), Γιόνας Βιντ (Κοπεγχάγη), Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Νις), Αντρέας Κορνέλιους (Πάρμα)

Από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και μετά, ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει χάσει μόλις 5 επίσημα παιχνίδια της Δανίας! Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες με 0-0 και μία ήττα (από το Βέλγιο) ο απολογισμός χωρίς τον σταρ, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Στα τελευταία 30 παιχνίδια έχει χάσει μόλις 4! Το άσχημο είναι ότι έχει χάσει τα τελευταία δύο (στην τελική φάση) και οι 3 από τις 4 ήττες είναι από το Βέλγιο.

Κατέλαβε την 2η θέση στον 4ο όμιλο των προκριματικών, πίσω από την Ελβετία. Αήττητη στα οκτώ παιχνίδια (4 νίκες, 4 ισοπαλίες) μάζεψε 16 βαθμούς και με συντελεστή τερμάτων 23-6 δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο να μείνει εκτός τελικής φάσης.

Είναι η 9η συμμετοχή σε τελική φάση Euro, και η επιστροφή μετά από απουσία μίας διοργάνωσης (2016 δεν προκρίθηκε). Έχει κατακτήσει το τρόπαιο το 1992, έχει φτάσει δύο φορές 4άδα (1964, 1984) και μία φορά στα προημιτελικά (2004). Τις άλλες 4 φορές αποκλείστηκε από την Φάση των ομίλων (1988, 1996, 2000, 2012). Άπαντες ελπίζουν να μην είναι αυτή η 5η φορά που οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκλειστούν στην Φάση των ομίλων.

Πρώτος σκόρερ σε προκριματικά και Nations League ο πρωταθλητής Ιταλίας με την Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν (9 γκολ). Δεν θα τον ξαναδούμε στο τουρνουά.

Σε προκριματικά και Nations League έκανε 7 νίκες σε 14 ματς. Τις 6 από ημίχρονο.

Η Δανία έχει χάσει τα 3 από τα 4 τελευταία πέναλτι που εκτέλεσε σε μεγάλη διοργάνωση (Euro+Mundial).

Ρωσία

ΟΛΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Δανία

ΟΛΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ NATIONS LEAGUE GROUP A EURO
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

EURO - EURO Grp. B

ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΜΑ
ΟΜΑΔΑ ΑΓ Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ
1 Βέλγιο 3 9 3 0 0 7 - 1 1 0 0 3 - 0 2 0 0 4 - 1 NNN
2 Δανία 3 3 1 0 2 5 - 4 0 0 2 1 - 3 1 0 0 4 - 1 HHN
3 Φινλανδία 3 3 1 0 2 1 - 3 0 0 2 0 - 3 1 0 0 1 - 0 NHH
4 Ρωσία 3 3 1 0 2 2 - 7 0 0 1 1 - 4 1 0 1 1 - 3 HNH

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. A

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Γερμανία 0 2 1 0 2 0 1 2 0 0 0 0 1 2 1 2 1 2 1
Ελβετία 0 2 1 0 2 1 0 1 0 0 1 1 0 2 1 2 1 3 0
Ουγγαρία 1 1 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 2 1 2 1 1 2
Σκωτία 1 1 1 0 0 2 1 0 2 0 0 0 1 2 1 2 1 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. B

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ισπανία 2 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 2 1 3 0 0 3
Ιταλία 1 2 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 0 2 1 3 0 2 1
Κροατία 0 2 1 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 1 2 2 1 2 1
Αλβανία 1 1 1 0 1 0 2 0 0 1 1 0 1 1 2 2 1 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. D

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αυστρία 1 0 2 0 1 1 1 0 0 1 1 1 0 1 2 1 2 2 1
Γαλλία 2 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Ολλανδία 1 1 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Πολωνία 0 2 1 0 0 3 0 0 2 0 0 1 0 1 2 2 1 3 0

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. E

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ρουμανία 0 3 0 0 1 1 1 1 0 0 0 1 1 2 1 3 0 1 2
Βέλγιο 2 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Σλοβακία 1 2 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 2 1 3 0 2 1
Ουκρανία 1 2 0 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 1 2 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. C

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αγγλία 2 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Δανία 1 2 0 0 1 2 0 0 2 0 1 0 0 3 0 3 0 2 1
Σλοβενία 1 2 0 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 3 0 3 0 2 1
Σερβία 2 1 0 0 0 2 1 0 0 1 0 2 0 3 0 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. F

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Πορτογαλία 0 3 0 0 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 2 3 0 1 2
Τουρκία 0 2 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 3 2 1 2 1
Γεωργία 0 2 1 0 2 1 0 2 0 0 0 1 0 2 1 2 1 2 1
Τσεχία 0 3 0 0 0 2 1 0 1 0 0 1 1 1 2 3 0 3 0