Προγνωστικά Γαλλίας: Ένα παραπάνω - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Γαλλίας

Γαλλία: Ένα παραπάνω

Δημοσιεύτηκε: Μιχάλης Σινάκος στις 21:31 09/02/2023

Ένα μόνο παιχνίδι σήμερα στην πρώτη κατηγορία αλλά κάτι μπορεί να βγει. Και η φόρμα της Νις είναι ο οδηγός.
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Γαλλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money. 

Από μια άποψη μπορεί να μοιάζει με ματς παγίδα. Η Νις που έριξε κάτω τη Λιλ και πέρασε από τις έδρες της δεύτερης Μαρσέιγ και τρίτης Λανς, παίζει με το νοσοκομείο την Αζαξιό. Τι λογικότερο από έναν ψιλο-εύκολο άσο, πάνω στον οποίο πέφτει το σύμπαν και σκάει ένα λεβέντικο 0-1 και πέφτει το βρισίδι σύννεφο.

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Γαλλίας, προγνωστικά ποδοσφαίρου, στοίχημα

Προγνωστικά Γαλλίας: Στα καλύτερά της η Νις

Από την άλλη όμως με όσα βλέπουμε στο γήπεδο και σε συνδυασμό με το ρεπορτάζ δεν γίνεται να κλείσουμε τα μάτια. Τι καταστροφή είναι αυτή στην Αζαξιό. Κάθε μέρα κι άλλος παίκτης στο ιατρείο. Αυτή η 11άδα παραπέμπει σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Κάτι σε Σαμπλί ας πούμε, καμιά Ντανκέρκ. Απ’ αυτές δηλαδή που έπεσαν στη Νασιονάλ κι ακόμα πιο κάτω.

Δεν νομίζω άλλη φορά φέτος κάποια ομάδα να έχει τόσες μαζεμένες απουσίες. Και άντε, να είναι καμιά από τις δυνατές, υπάρχει κάποιος πάγκος. Στην Αζαξιό η κατάσταση είναι απελπιστική, ειδικά στη μεσαία γραμμή της. Η απουσία του Μπελαϊλί, με διαφορά του ποιοτικότερου παίκτη της έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Στη Νις εκτός του ότι όλα πάνε καλά, βλέπω και τον Ντιγκάρ παρά την απειρία του να βγάζει φιλοδοξία. Και θεωρεί πως οι παίκτες του λύθηκαν από τη στιγμή που έθεσε σαν στόχο να βάζει η ομάδα του ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο. Ηδη το πέτυχε στα 4/5 παιχνίδια που είναι στον πάγκο της ενώ το 0-0 στη Ρεμς θα έπρεπε να λήξει 2-2. Ενώ η εμφάνισή της στη Μαρσέιγ ήταν η πιο γεμάτη όλο αυτό το διάστημα. Πλέον μπορεί βάσιμα να ελπίζει πως μπορεί να κυνηγήσει μια θέση στην Ευρώπη.

Ο άσος είναι σωστός στο 1,55 – 1,60 και συνήθως σε τέτοια φαβορί, το over 1,5 του γηπεδούχου πληρώνει κάπου στο +0,20. Δηλαδή είναι στο 1,75. Δεν κοιτάζω στο συνδυαστικό 1 & Over 2,5 αλλά στο απλά να βάλει η Νις από δύο γκολ και ας λήξει 2-5. Το βλέπω όμως στο 1,97 στην Betshop και νομίζω πως ξεφεύγει αρκετά.

Προγνωστικά στοιχήματος

22:00 Νις – Αζαξιό: Νις over 1,5 (1,97), Betshop

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Γαλλίας, προγνωστικά ποδοσφαίρου, στοίχημα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS