Προγνωστικά στοιχήματος - Bet of the Day: Μόνιμο μπάχαλο - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά στοιχήματος

Bet of the Day: Μόνιμο μπάχαλο

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 10:52 12/03/2022

Προγνωστικά στοιχήματος. To Match Money διαβάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει στην Premier League και στη Serie A.

Προγνωστικά στοιχήματος: Δίνει χαρακτήρα νικητή

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ, 19:30. Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής στην Premier League. Ένα ματς που θα παίξει κομβικό ρόλο στη μάχη για την 4άδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όλη τη σεζόν παραμένει ένα μόνιμο μπάχαλο. Πότε κάτι γίνεται με τον Πογκμπά, πότε με τον Ράσφορντ, πότε με τον Μαγκουάιρ, πότε με τον Ρονάλντο. Στο «Ολντ Τράφορντ» δεν βρίσκουν ησυχία με τίποτα!

Με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

**Αφορά την επιλογή ‘’Νικητής αγώνα’’ πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη.

Πλέον, είναι σαφές πως ο Ραλφ Ράνκινγκ έχει απλώς διαχειριστικό ρόλο, καθώς όλοι περιμένουν το καλοκαίρι και την έλευση κάποιου μόνιμου.

Προγνωστικά στοιχήματος
Μόνιμο μπάχαλο η Γιουνάιτεντ.

Στην Τότεναμ, από την άλλη, ο Αντόνιο Κόντε, έχοντας την απόλυτη στήριξη της εξέδρας, πασχίζει να δώσει χαρακτήρα νικητή σε ένα γκρουπ που έχασε τελείως τον προσανατολισμό του μετά τη φυγή του Ποκετίνο και τις αποτυχημένες επιλογές που ακολούθησαν (Μουρίνιο, Εσπίριτο Σάντο). Και σιγά σιγά φαίνεται ότι τα καταφέρνει. Η Τότεναμ βέβαια παραμένει ακόμη πολύ ασταθής. Όμως έρχεται από δύο εμφατικές νίκες στο πρωτάθλημα (4-0 στο Λιντς, 5-0 την Έβερτον).

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Κόντε είναι προπονητής των μεγάλων αγώνων και των ντέρμπι, ο Κέιν και ο Σον έχουν βρει τη φόρμα τους και σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ μπορούμε να την εμπιστευτούμε.

2 στα 2 και μετά Ίντερ

Σαμπντόρια – Γιουβέντους, 19:00. Από δύο σερί νίκες στη Serie A η Γιουβέντους, που έχει πάρει καθαρό κεφάλι στο κυνήγι του μίνιμουμ στόχου, της εξασφάλισης της τετράδας του Τσάμπιονς Λιγκ. Και ταυτόχρονα, καθώς Μίλαν, Ίντερ και Νάπολι κάνουν συνεχόμενες γκέλες, στο βάθος του μυαλού του Αλέγκρι υπάρχει και μια τελευταία προσπάθεια μήπως προλάβει το τρένο του τίτλου.

480+ αγορές στο Σαμπντόρια – Γιουβέντους

Τώρα παίζει στη Γένοβα με τη Σαμπντόρια η Γιουβέντους, την επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με την ουραγό Σαλερνιτάνα. Κι αν κάνει το δύο στα δύο, θα υποδεχθεί στις 3 Απριλίου στο μεγάλο ντέρμπι την Ίντερ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σαμπντόρια προέρχεται από δύο ήττες, 4-0 από την Αταλάντα, 2-1 από την Ουντινέζε. Β βγάζει πολλές αμυντικές αδυναμίες έχοντας πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Και σαφώς δεν είναι ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη «Μεγάλη Κυρία». Το διπλό της Γιουβέντους παίζει στο 1,70+.

Στοιχηματική πρόταση

19:00 Σαμπντόρια – Γιουβέντους: 2 (1,71), Novibet

19:30 Μάντσεστερ Γ. – Τότεναμ: 2 DNB (2,09), Novibet