Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ - Eurobet: Η πιο στοιχηματική μέρα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ, προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ

Eurobet: Η πιο στοιχηματική μέρα

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Ρεσπέρης στις 22:16 06/04/2022

Πρώτα παιχνίδια για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ και από την πρώτη στιγμή θεωρώ ότι στο ευρωπαϊκό τριήμερο η Πέμπτη είναι η πιο στοιχηματική μέρα. Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ για τα Γουέστ – Χαμ – Λυών και Μπράγκα – Ρέιντζερς. Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ για το Λέστερ – Αϊντχόφεν.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά του Eurobet!

Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ: Οι άσοι του Γιουρόπα

Το Γιουρόπα Λιγκ εξ αρχής ήταν αυτό με το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον σε σύγκριση με τις υπόλοιπες δύο διοργανώσεις. Μένουν έξω το Λειψία – Αταλάντα λόγω… τρέλας και το Άιντραχτ – Μπαρτσελόνα λόγω απόδοσης, παρότι η Μπάρτσα δείχνει στο καλύτερο της σημείο εδώ και πολλά χρόνια, με τον μάγο Τσάβι να την έχει μεταμορφώσει!

Δυνατές προσφορές στο στοίχημα για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις!

Από κει και πέρα, όμως, υπάρχουν δύο άσοι που μπήκαν ήδη στο παιχνίδι μου. Αρχή από το Γουέστ Χαμ – Λυών, με τον άσο να παίζεται κοντά στο 2,08 στην ανώτερη τιμή του στην Betsson. Τα «σφυριά» πήραν το παράσημο του αποκλεισμού της κατόχου του θεσμού Σεβίλλης. Και αυτό δεν το λες μικρή υπόθεση, ενώ σε περίπτωση που νικήσουν τη Λυών έχουν μπροστά τους το… τυράκι της Μπαρτσελόνα, στην πιο ιστορική στιγμή της ομάδας του Λονδίνου τα τελευταία χρόνια. Ένα παιχνίδι που θα αυξήσει κατακόρυφα και το ευρωπαϊκό τους μέγεθος.

Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ, Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ
Μαγκιά με τον αποκλεισμό της Σεβίλλης έκανε η Γουέστ Χαμ.

Η Λυών είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, όμως εξακολουθεί να ταλαιπωρείται πολύ από την προβληματική της αμυντική λειτουργία. Ακόμη και στο 3-2 της Κυριακής με την Ανζέ, τα xGoals έγραψαν 1,58-1,68! Γενικότερα υπάρχει ένα κλίμα εσωστρέφειας στη Λυών, οι οπαδοί κράζουν ανοικτά την ομάδα και έκαναν και σιωπηλή διαμαρτυρία στο τελευταίο. Με τη δύναμη της έδρας, τον ενθουσιασμό που υπάρχει, αλλά και την εξαιρετική της ποιότητα η Γουέστ Χαμ μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο.

Προγνωστικά στοιχήματος: ΟΚ και στο 2,40

Στο 2,50-2,55 είχε ανοίξει ο άσος στο Μπράγκα – Ρέιντζερς. Έδειχνε υπερκοστολογημένη η νίκη των Πορτογάλων, τις τελευταίες ώρες το σετ έχει αρχίσει και διορθώνει, ακόμη όμως και στο 2,40 της Betsson, στην ανώτερη τιμή του, παίζεται άνετα. Οι Πορτογάλοι έχουν ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο ήδη έχει στα υπέρ του τη μαγκιά με τον αποκλεισμό της Μονακό. Μάλιστα, την Παρασκευή επέστρεψαν στο πρωτάθλημα με το πόδι στο γκάζι, παίρνοντας μια εξαιρετική νίκη ψυχολογίας απέναντι στην Μπενφίκα!

Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ, Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ
Έδειξε τα δόντια της κόντρα στη Μονακό η Μπράγκα.

Στον αντίποδα, η Ρέιντζερς έχασε εντός έδρας από τη μισητή Σέλτικ στο σπουδαίο Old Firm, ενώ δεν θα έχει και τον μεγάλο της σκόρερ, τον Μορέλος, ο οποίος είναι τραυματίας.

Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ: Ένα και καλό

Από τον προηγούμενο γύρο θεωρούσα τη Λέστερ ως το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το Κόνφερενς Λιγκ. Μια ομάδα που χτίζει κάθε χρόνο στην κατάκτηση του τίτλου το 2016 και έχει καταφέρει να υπολογίζεται ως ομάδα που βρίσκεται ένα σκαλί κάτω από το top της Πρέμιερ Λιγκ. Πήρε το πρωτάθλημα, πήρε το κύπελλο πέρσι, φέτος τα δίνει όλα στην Ευρώπη για να βάλει έναν ακόμη σπουδαίο τίτλο στη συλλογή της.

Το Κόνφερενς Λιγκ παίζει στην Betssοn!

Οι επιστροφές της Λέστερ την έχουν δυναμώσει, πήρε τις απαραίτητες ανάσες και εντός έδρας είναι ικανή να βρει την ένταση που χρειάζεται, την ώρα που η σοφτ άμυνα της Αϊντχόφεν δεν πείθει πως μπορεί να κρατήσει στο ρυθμό της αγγλικής ομάδας. Μια χαρά στο 2,10 ο άσος στην Betssοn.

Προγνωστικά στοιχήματος

22:00 Γουέστ Χαμ – Λυών: 1 (1,95), Betsson

Μπράγκα – Ρέιντζερς: 1 (2,40), Betsson

Λέστερ – Αϊντχόφεν: 1 (2,12), Betsson