Προγνωστικά Futbolatino: Δυάδα από... γνωστό περιβάλλον

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Futbolatino: Δυάδα από… γνωστό περιβάλλον

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Φράγκος στις 00:19 09/04/2022

Μπήκε και η Βραζιλία στο πρόγραμμα, το οποίο εμπλουτίζεται σημαντικά, υπάρχουν πολύ περισσότερα ματς για προγνωστικά στοιχήματος και επιλογές. Ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ασχοληθούμε με κάτι από εκεί, πρέπει πρώτα οι ομάδες να δείξουν πού βρίσκονται. Στη Χιλή αντίθετα και στις ΗΠΑ ξέρουμε πλέον τι να περιμένουμε γι’ αυτό και εμπιστευόμαστε παιχνίδια από εκεί. Προγνωστικά Futbolatino για ΗΠΑ και Χιλή.

Δες όλα τα προγνωστικά Futbolatino.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ιδανική ευκαιρία αντίδρασης

Ίντερ Μαϊάμι – Νιου Ινγκλαντ, 22:00 Το μοναδικό καθαρό σημείο μας έρχεται από τις ΗΠΑ και το MLS. Συγκεκριμένα από το Μαϊάμι, όπου πλέον υπάρχει η Ίντερ του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία κάθε άλλο παρά το ξεκίνημα που ονειρευόταν ο Αγγλος σταρ  έχει κάνει ως σύλλογος. Τουλάχιστον από πλευράς επιτυχιών στο χορτάρι, διότι εμπορικά είναι άλλη η εικόνα.

Ούτε φέτος έχει διαφανεί ακόμα κάτι που να δίνει αισιοδοξία στον Μπέκαμ και στους φίλους της ομάδας. Στην επίθεση τα 2/3 γκολ ήρθαν με πέναλτι, η άμυνα πάρα πολύ ανεπαρκής. Χαρακτηριστικό ότι την περασμένη εβδομάδα γνώρισε την εντός έδρας ήττα από το Χιούστον, που ήταν 26 ματς χωρίς εκτός έδρας νίκη.

Ο Φιλ Νέβιλ μοιάζει στον άλλοτε μέντορα του, Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, μόνο στο να πετάει πράγματα. Τα αποτελέσματα όμως δεν έρχονται έτσι. Το χειρότερο είναι ότι δεν έχει αντιληφθεί σε τι φάση βρίσκεται η ομάδα του, η οποία σαφώς ακόμα χτίζεται. Αντί λοιπόν να εστιάσει στην ανάπτυξη των παικτών, δημιουργεί περιττή ένταση και πίεση στους παίκτες με τις γνωστές συνέπειες.

Προγνωστικά στοιχήματος, Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβ Μπέκαμ, Φιλ Νέβιλ
Σε άλλα μήκη κύματος Μπέκαμ-Νέβιλ.

Ούτε η Νιου Ινγκλαντ μαγεύει ως τώρα, όμως εκεί υπάρχει μια βασική διαφορά, ο πολύπειρος Μπρους Αρίνα που ξέρει καλά τι χρειάζεται για να αλλάξει η κατάσταση. Επιπλέον είναι σαφώς ομάδα μεγαλύτερων δυνατοτήτων και λογικό είναι να θέλει οπωσδήποτε να αντιδράσει στις τελευταίες ήττες, οι οποίες δεν έχουν έρθει μόνο με δική της υπαιτιότητα.

Αν κάτι είναι να το κάνουν στη Νιου Ινγκλαντ, θα το κάνουν απέναντι στην προβληματική Ίντερ. Δεν έχει σημασία ότι το παιχνίδι γίνεται στο Μαϊάμι, το αναγνωρίζουν και οι μπουκ που δίνουν καθαρό φαβορί το διπλό. Στο 2,30 στο Pamestoixima εμείς διακρίνουμε και αξία πονταρίσματος, για πιο κάτω είναι, για παραπάνω με τίποτα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Στη φύση της «Ου»

Κοκίμπο – Ουν. ντε Τσίλε, 00:30  Στη Χιλή και συγκεκριμένα στην Κοκίμπο αναμετρώνται δύο από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη και δύο προπονητές που τελούν υπό πίεση. Η τοπική ομώνυμη ομάδα και η Ουν. ντε Τσίλε του Σαντιάγκο Εσκομπάρ που δεν έχει κάνει την ολική επαναφορά στον πρωταθλητισμό, όπως θα ήθελε.

Η Ουνιβερσιδάδ μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα και περισσότερο την ήττα από την Κατόλικα, έκανε στροφή στα τρία τελευταία παιχνίδια της και παίζει πιο κλειστά. Ωστόσο τη συγκεκριμένη τακτική την ακολούθησε απέναντι σε ισχυρές αντιπάλους. Απέναντι στην Κοκίμπο εκτιμούμε πως θα θυμηθεί τον παλιό της εαυτό και θα κατεβεί με επιθετικές βλέψεις, οι οποίες βέβαια δεν είναι πάντα ωφέλιμες για εκείνη.

Αν αυτό συμβεί, η γηπεδούχος λογικά ένα γκολ μπορεί να το βρει απέναντι στην κακή άμυνα της «Ου». Από την άλλη οι παίκτες του Εσκομπάρ ακόμα και στα δύο παιχνίδια που είχαν μια πιο συντηρητική προσέγγιση, άγγιξαν το Over 2,5. Δεν γίνεται αλλιώς! Είναι σχεδόν στη φύση αυτής της ομάδας να κάνει μεγάλα σκορ και δεν θα αντέξει για πολύ να παίζει κόντρα σε αυτήν.

Προγνωστικά Χιλή, Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε
Ανασταλτικά αναξιόπιστη η «Ου».

Κρατάμε το Over 2,5 στο 2,12 του Pamestoixima. Θεωρούμε πως η τιμή είναι μεγάλη για τα δεδομένα που υπάρχουν. Τρία παιχνίδια δεν μας πτοούν καθώς όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ενδεχομένως η αλλαγή αυτή να έγινε για να αποφύγουν ήττες. Τώρα όμως απέναντι στην Κοκίμπο περιμένουμε να πέσουν στην παγίδα, να την υποτιμήσουν και να κάνουν άλλη μια φορά τη ζωή τους δύσκολη.

Προγνωστικά Futbolatino

22:00 Ίντερ Μαϊάμι – Νιού Ινγκλαντ 2 (2,30) Pamestoixima

00:30 Κοκίμπο – Ουν. ντε Τσίλε Over 2,5 (2,12) Pamestoixima