Προγνωστικά Αγγλία: Πήρε αέρα η Λιντς - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Αγγλία: Πήρε αέρα η Λιντς

Δημοσιεύτηκε: Αντώνης Τσούτης στις 19:23 01/04/2022

Ριστάρτ και τελική ευθεία για την Αγγλία, αυτό από μόνο του αρκεί ώστε να αντιληφθεί κάποιος ότι από δω και πέρα έχουμε μπει στο κομμάτι που κάνει τη διαφορά σε όλη αυτή τη διαδρομή των περασμένων μηνών. Προγνωστικά Αγγλία, δείτε εδώ!

Προγνωστικά Αγγλία: Ξαναβρήκε αυτοπεποίθηση η Λιντς.

Το Λιντς – Σαουθάμπτον είναι το ματς που με έχει κεντρίσει περισσότερο από το πρόγραμμα της Πρέμιερ. Στη Λιντς αυτό το 0-6-6 αφενός είχε φέρει ένα κύμα άγχους για το τι μπορεί να παιχτεί στην πορεία και για το τι βαθμολογικά μπερδέματα θα προκύψουν. Αφετέρου και σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στο ζήτημα του Μπιέλσα, είχε πριονίσει σημαντικά το κομμάτι της ψυχολογίας στα αποδυτήρια.

Η Αγγλία παίζει στην Βet365!

Ο Μαρς δεν ήρθε σαν Μεσσίας ή σαν το αμερικάνικο alter ego του Μπιέλσα. Έδειξε όμως με το καλημέρα να αντιλαμβάνεται το τι παίζει στην ατμόσφαιρα και κυρίως το πώς να διαχειριστεί τα αποδυτήρια. Πολύ μεγάλη υπόθεση οι δυο κολλητές νίκες-θρίλερ στις καθυστερήσεις με Νόριτς και Γουλβς. Εν μέρει και σημάδι πως σταδιακά έχει αρχίσει να επανέρχεται η αυτοπεποίθηση στο γκρουπ.

Λιντς – Σαουθάμπτον: Δυνατές επιστροφές η Λιντς.

Την ίδια ώρα στη Λιντς επέστρεψαν από σημαντική απουσία οι δύο από τους τρεις πυλώνες της ομάδας ύστερα από τους τραυματισμούς τους. Οι Κούπερ και Φίλιπς είναι οι ηγέτες σε άμυνα και μεσαία γραμμή, η απουσία τους είχε κοστίσει σε υπερθετικό βαθμό. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε πως Μαρς είχε ένα αναγκαίο διάστημα καθαρής δουλειάς με τη νέα του ομάδα.

Προγνωστικά Αγγλία, Λιντς, Στοίχημα Πρέμιερ
Άλλαξε την ψυχολογία ο Μαρς στη Λιντς.

Η Σαουθάμπτον ομολογουμένως κουβαλάει ένα απρόβλεπτο πάνω της. Η άποψη μου είναι πάντως πως είχε και φέτος επενδύσει πολλά πάνω στο κύπελλο, ο αποκλεισμός κάπου φέρνει ένα άδειασμα, Ειδικά από τη στιγμή που για μια ακόμη χρονιά η σεζόν σβήνει σε φάση ρελαντί και δίχως στόχους.

Μια εικόνα που ενισχύεται και από τις τρεις κολλητές προ διακοπής ήττες και όχι απέναντι σε κάποια μεγαθήρια. Στο 2,37 ο άσος, σε ένα «Έλαντ Ρόουντ» που ξαναπαίρνει σιγά-σιγά τα πάνω του στο κέφι.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Στο χέρι της Σέφιλντ Γιουν.

Στην Τσάμπιονσιπ εκείνο που με απασχολεί περισσότερο είναι το Στόουκ – Σέφιλντ Γιουν. Για τη Στόουκ τα ‘χουμε πει κάμποσες φορές. Ακόμη ένα epic fail η φετινή σεζόν, άλλο να προσπαθείς σκληρά για το μίνιμουμ στόχο των πλέι οφ κι άλλο να απέχεις 12 πόντους απ’ αυτά, με 9 ομάδες από πάνω σου στις αρχές Απρίλη. Υπάρχει μια γκρίνια που αρχίζει να εντείνεται στον κόσμο, αλλά και κάποιες δηκτικές κριτικές για τον Ο’ Νιλ από μερίδα του τοπικού Τύπου. Η ουσία είναι πως αλλιώς το περίμενε αυτό το φινάλε κι αλλιώς εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα.

Σε εντελώς αντίθετο μήκος κύματος η Σέφιλντ Γιουν. Με εξαίρεση ένα καθολικό μπλακ άουτ στο Κόβεντρι, έχουμε μια ομάδα με ένα υψηλό δείκτη αποτελεσματικότητας. Κάλυψε ένα σημαντικό βαθμολογικό χάντικαπ και πλέον βρίσκεται σε φάση που ορίζει η ίδια τη μοίρα της για τα πλέι οφ. Ο Χεκινγκμπότομ είναι τεχνικός που ξέρει καλά τα αποδυτήρια και  έχει επαναφέρει μια κανονικότητα μετά την εποχή Γιοκάνοβιτς. Παράλληλα έχει προσδώσει και ένα αγωνιστικό κυνισμό. Πάνω στην αφετηρία απ’ την οποία μπαίνουν, είμαι ΟΚ με τα 2,50 του διπλού.

Προγνωστικά Αγγλία

17:00 Λιντς – Σαουθάμπτον 1 (2,37) Bet365

17:00 Στόουκ – Σέφιλντ Γιουν. 2 (2,50) Bet365