Προγνωστικά στοιχήματος - Bet of the Day: Σημεία κινήτρου - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Match Money, προγνωστικά στοιχήματος

Bet of the Day: Σημεία κινήτρου

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 10:53 14/05/2022

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει σε τρία σημεία κινήτρου σε Ιταλία και Γερμανία. Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Match Money και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος: Κίνητρο και φόρμα

Έμπολι – Σαλερνιτάνα παίζουν στη Σέριε Α. 14η με 37 βαθμούς και μαθηματικά σωσμένη η Έμπολι, 17η με 30 βαθμούς μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού η Σαλερνιτάνα. Προφανώς και το κίνητρο είναι αποκλειστικά προς τα δεξιά, πλην όμως του κινήτρου και η φόρμα δικαιολογεί τις τιμές φαβορί στο διπλό. Η Σαλερνιτάνα έχει κάνει τρομερή αντεπίθεση το τελευταίο διάστημα, στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει 4-2-0, με φοβερές νίκες κόντρα σε Φιορεντίνα και Ουντινέζε και εξαιρετική ισοπαλία κόντρα στην Αταλάντα.

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Match Money
Πάνω από 6.000 κόσμος θα βρίσκεται στο πλευρό της Σαλερνιτάνα.

Αντιθέτως, η Έμπολι έχει ξεφουσκώσει εδώ και καιρό και την παραμονή της την οφείλει αποκλειστικά στην εξαιρετική πορεία του πρώτου γύρου. Χαρακτηριστικό ότι στα 20 τελευταία, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, μετρά μόλις μια νίκη, αυτή κόντρα στη Νάπολι στα τέλη Απριλίου. Επιπλέον, υπάρχει μια φοβερή κινητοποίηση στις τάξεις της Σαλερνιτάνα, η οποία θα έχει πάνω από 6.000 οπαδούς στο γήπεδο σήμερα. Το διπλό πληρώνει 2,35 στη Nοvibet.

Προγνωστικά Match Money: Με το αυτί στο… Ντόρτμουντ

Στουτγάρδη – Κολωνία στην τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.Το κλίμα στην Κολωνία είναι εορταστικό εδώ και καιρό και η συμμετοχή στο Κόνφερενς Λιγκ τρύπησε το ταβάνι των φετινών της στόχων. Χαρακτηριστικό ότι θα μπορούσε να κυνηγήσει με χίλια το Γιουρόπα Λιγκ, έχασε όμως από την αδιάφορη Βόλφσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική. Και παρ’ όλα αυτά το πανηγύρισε έξαλλα, ενώ οι οπαδοί εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο για να αποθεώσουν τους παίκτες!

Μπουντεσλίγκα, Στουτγάρδη – Κολωνία: Νίκη και στο βάθος παραμονή!

Η Στουτγάρδη, αντίθετα, καίγεται για τη νίκη. Στο -3 από τη Χέρτα και την απευθείας παραμονή. Νικά σήμερα, χάνει η Χέρτα και σώζεται! Μάλιστα, η Χέρτα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στο Ντόρτμουντ. Μάλιστα, όπως αναφέρει και ο Ανέστης Ζαχαράκης: «Ο πρόεδρος της Στουτγάρδης Βέρλε ήταν για 9 χρόνια CEO της Κολωνίας και γνωρίζει ασφαλώς πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις»… Ο άσος της Στουτγάρδης παίζεται στο 2,25.

Προγνωστικά στοιχήματος

16:00 Έμπολι – Σαλερνιτάνα: 2 (2,35), Novibet

16:30 Στουτγάρδη – Κολωνία: 1 (2,25), Novibet