Προγνωστικά Γερμανία: Πρεμιέρα με δύο άσους - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Γερμανία: Πρεμιέρα με δύο άσους

Δημοσιεύτηκε: Ανέστης Ζαχαράκης στις 10:49 16/07/2022

Πρεμιέρα στη Β’ Γερμανίας σημαίνει ιδανικές συνθήκες για… ψάρεμα μεγάλων αποδόσεων. Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά της Γερμανίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Γερμανία: Δεν έγινε Σάλκε και Βέρντερ

Η Ντάρμσταντ έκανε πέρυσι σπουδαία σεζόν και για λεπτομέρειες έχασε την είσοδό της στην τριάδα. Η διοίκηση προφανώς διατήρησε στον πάγκο τον απόλυτα επιτυχημένο τεχνικό Τόρστεν Λίμπερκνεχτ. Επίσης απέφυγε τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ, βασιζόμενη στην περσινή περπατημένη συνταγή.

Παρόλα αυτά, τα «κρίνα», ως μέγεθος, δεν είναι ούτε Σάλκε, ούτε με Βέρντερ, που κέρδισαν πέρυσι την άνοδο, για να προσφέρονται σε πρεμιέρα καθαρό φαβορί του 1,90 μέσα στο Ρέγκενσμπουργκ.

Η Ντάρμσταντ πέρυσι έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και είχε μία από τις κορυφαίες επιθετικές γραμμές. Μην ξεχνάμε όμως ότι έχασε τον πρώτο της σκόρερ, Λούκα Πφάιφερ (18 γκολ) και έχει άρρωστο τον τρίτο της, Ααρον Ζάιντελ (6 γκολ). Η ομάδα απέκτησε τον 18χρονο Σουηδό φορ Βίλχεμσον, ο οποίος θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Ωστόσο, η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε μόλις την Τρίτη, επομένως δύσκολα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αποψινό ματς

Η Ρέγκενσμπουργκ ξεκινάει κάθε χρόνο με στόχο τη σωτηρία. Οδηγός της είναι η περσινή σεζόν, όπου έκανε σούπερ εκκίνηση και εν συνεχεία είχε μπόλικο λίπος να κάψει. Οι Βαυαροί πέρυσι άρχισαν με τέσσερις σερί νίκες και είχαν μόνο μία ήττα στις πρώτες 12 αγωνιστικές. Εν ολίγοις στα πρώτα 12 ματς μάζεψαν 27 βαθμούς και στα υπόλοιπα 24 μόλις 13. Παρόλα αυτά δεν κινδύνευσαν ποτέ στην πραγματικότητα.

Η μοίρα μάλιστα τα έφερε έτσι και η Ρέγκενσμπουργκ θα κάνει πρεμιέρα φέτος κόντρα στην Ντάρμσταντ. Ακριβώς όπως και πέρυσι, όταν την είχε κερδίσει μέσα στο «Μπελενφάλτορ» με 2-0, εκμεταλλευόμενη ότι τα «κρίνα» είχαν προβλήματα με τον κορονοϊό. Τώρα η Ντάρμσταντ δεν έχει θέματα με τον Covid, όμως τα 3,50 στον άσο είναι πολύ μεγάλα για να τα αγνοήσω σε μία κατηγορία που κλασικά οι ισορροπίες είναι λεπτές και τα φαβορί συχνά πυκνά τρώνε τα μούτρα τους.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η πιο προβληματική της προετοιμασίας

Όποιος θέλει να ασχοληθεί με φαβορί στη φετινή πρεμιέρα μπορεί να κοιτάξει το Πάντερμπορν – Καρλσρούη. Η Πάντερμπορν πέρασε με επιτυχία πέρυσι στη μετά-Μπάουμγκαρτ εποχή. Ο Λούκας Κβάζνιοκ απέδειξε στην πράξη ότι μπορεί να μπει στα παπούτσια του εξαιρετικού προκατόχου του. Διατήρησε σε μεγάλο βαθμό το ίδιο θρασύ και επιθετικό αγωνιστικό στιλ. Οι Βεστφαλοί λοιπόν, δεν αποκλείεται να εξελιχθούν φέτος στην ομάδα έκπληξη της χρονιάς.

Στον αντίποδα, η Καρλσρούη ξεκινάει με πολλά προβλήματα τη σεζόν. Αρχικά έχασε τον κορυφαίο της σκόρερ, Χόφμαν (πήγε στην Μπόχουμ), από τον οποίο ήταν εξαρτημένη επιθετικά. Όλο το επιθετικό της πλάνο βασιζόταν την προηγούμενη τριετία στο τάισμα του 29χρονου άσου. Ο Χόφμαν σε 104 συμμετοχές με τη φανέλα της Καρλσρούης πρόσφερε 52 γκολ!

Προγνωστικά Γερμανία
Ο τεχνικός της Καρλσρούης, Κρίστιαν Αϊχνερ με το επιθετικό «κανόνι» της ομάδας, την προηγούμενη τριετία Φίλιπ Χόφμαν

Η Καρλσρούη πήρε για τη θέση του Χόφμαν τον Ραπ (Βαντούζ) αλλά αυτός τραυματίστηκε λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Επίσης, είναι νοκ άουτ ακόμη τέσσερις βασικοί και γενικά οι οιωνοί δεν είναι θετικοί για το ξεκίνημα.

Οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί επηρέασαν αναπόφευκτα και την προετοιμασία της Καρλσρούης. Στα φιλικά είχε μακράν τη χειρότερη εικόνα μεταξύ των 18 ομάδων της κατηγορίας, χάνοντας από Μόναχο 1860, Φερεντσβάρος, Βέρντερ και Ζααρμπρίκεν.

Παρότι στις πρώτες αγωνιστικές αποφεύγω τα σημεία φαβορί, εδώ το ρεπορτάζ δικαιολογεί απόλυτα τον άσο της Πάντερμπορν στο 1,93.

Προγνωστικά Γερμανία

Σάββατο

14:00 Ρέγκενσμπουργκ – Ντάρμσταντ: 1 (3,50) Betshop

Κυριακή

14:30 Πάντερμπορν – Καρλσρούη: 1 (1,93) Betshop