Προγνωστικά στοιχήματος Futbolatino: «Γεμάτο» πρόγραμμα -

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
προγνωστικά στοιχήματος Αργεντινή Ρίβερ futbolatino

Futbolatino: «Γεμάτο» πρόγραμμα

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Φράγκος στις 13:29 16/07/2022

Γέμισε το πρόγραμμα, όπως ήταν αναμενόμενο. Πλέον υπολογίζουμε κανονικά και το Μεξικό καθώς έχουμε λάβει τα πρώτα δείγματα και έχουμε βγάλει κάποια συμπεράσματα. Το ίδιο ισχύει και για την Κολομβία, αν και εκεί ακόμα κάποιες ομάδες έχουν δώσει μόνο ένα ματς. Επομένως προς το παρόν θα την αφήσουμε στην ησυχία της. Αντίθετα εκείνη που έχει να προσφέρει κάτι είναι η Χιλή. Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Futbolatino και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος.

Με λίγα λόγια, το δίδυμο Βραζιλία – Αργεντινή που μας συντρόφευσε στις δύσκολες μέρες, σπάει και γίνεται Μεξικό – Χιλή – Αργεντινή, με παιχνίδια που αποκλειστικά της Κυριακής.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ξεχωρίζει από το Μεξικό

Πούμας – Νεκάξα  Ξεκίνημα από το Μεξικό και με ένα σημείο που θα το χαρακτηρίζαμε ως εκείνο που ξεχωρίζει μεταξύ πολλών. Τον άσο της Πούμας κόντρα στη Νεκάξα. Η Πούμας ήταν καλή στην πρεμιέρα, αλλά λόγω αστοχίας έμεινε στο 1-1 με την Τιχουάνα. Μετά πέταξε δύο βαθμούς στην έδρα της Λεόν, πήρε σαφές προβάδισμα (3-0) κι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από νωρίς, αλλά χαλάρωσε υπερβολικά και το πλήρωσε. Ασχέτως αυτού όμως έχει φανεί πως είναι μια καλή ομάδα με μία σούπερ επίθεση, με τους Σάλβιο, Ντινένο και Ντελ Πρέτε να έχουν ήδη δώσει κάποια πρώτα πολύ θετικά δείγματα.

Εκτιμούμε πως η ομάδα του Λιλίνι πήρε το μάθημα που έπρεπε από Τιχουάνα και Λεόν και θα είναι πιο προσεκτική αυτή τη φορά. Στόχος δεν είναι άλλος από την πρώτη νίκη, την οποία ούτως ή άλλως άξιζε και νωρίτερα. Η Νεκάξα έρχεται μεν από νίκη στην έδρα της Κερετάρο, εκτιμούμε όμως πως αυτή τη φορά δεν θα μπορέσει να πάρει κάτι σε δεύτερο σερί εκτός. Ο άσος παραμένει στα ίδια επίπεδα, στο 2,12 του Pamestoixima εμείς διακρίνουμε αξία.

προγνωστικά στοιχήματος Μεξικό Πούμας Σάλβιο futbolatino
Από την πρώτη στιγμή πήρε ηγετικό ρόλο στην Πούμας ο Σάλβιο

Προγνωστικά Αμερικής: Κακή από κάθε άποψη εκτός έδρας

Ουατσιπάτο – Ο’ Χίγκινς Κατηφορίζουμε στη Χιλή για να στηρίξουμε άλλη μια γηπεδούχο, την Ουατσιπάτο. Ξεκινούμε όμως ανάποδα το σκεπτικό μας, από την αντίπαλο, Ο’ Χίγκινς. Μια Ο’ Χίγκινς η οποία δείχνει να έχει ένα ανυπέρβλητο πρόβλημα στα εκτός έδρας, όντας με διαφορά η χειρότερη ομάδα σε συμπεριφορά.

Το 1-2-5 που μετράει δεν λέει καν όλη την αλήθεια. Πήρε ένα διπλό στο ξεκίνημα της σεζόν στην προβληματική Ουν. ντε Τσίλε με 1-0 κι από ‘κει και πέρα το μάξιμουμ που έχει να επιδείξει είναι δύο ισοπαλίες με 0-0. Που ακόμα και σε εκείνα τα παιχνίδια, για ήττα ήταν. Τι αποδεικνύει πιο ξεκάθαρα τον συγκεκριμένο ισχυρισμό; Μα φυσικά το 1-10 τέρματα, το οποίο πιστεύουμε μιλάει από μόνο του…

Σημαντική λεπτομέρεια το βαρύ κλίμα για τον κόουτς Σόσο. Δεν φαίνεται να μπορεί να το γυρίσει ο νεαρός τεχνικός, πιο πιθανό σενάριο πιστεύουμε πως είναι η απόλυση. Είτε αργά, είτε γρήγορα.

Η Ουατσιπάτο έχει μπει καλά μετά την διακοπή. Άξιζε τη νίκη στο 2-2 εντός έδρας με την Κουρικό. Το ίδιο ίσως να ισχύει και στο 1-1 με την Άουνταξ την προηγούμενη αγωνιστική. Είναι λοιπόν εμφανές πως βρίσκεται κοντά στη νίκη, απλώς προς το παρόν της λείπουν οι λεπτομέρειες για να τα καταφέρει. Και γνώμη μας είναι πως η ώρα έχει έρθει για να συμβεί κάτι τέτοιο και ο άσος στο 1,97 του Pamestoixima όπου ανέβηκε, μας αρέσει ακόμα περισσότερο.

προγνωστικά στοιχήματος Χιλή Ο' Χίγκινς futbolatino
Αδυνατεί να σκοράρει εκτός έδρας η Ο’ Χίγκινς

Προγνωστικά στοιχήματος: Εκεί όπου ξεκίνησε η κρίση

Βελέζ – Ρίβερ  Κλείνουμε με τη γειτονική Αργεντινή και πάμε σε ένα γήπεδο που μας έχει απασχολήσει αρκετά φέτος, και εμάς, κυρίως όμως τη Ρίβερ. Το «Αμαλφιτάνι». Εκεί, η ομάδα του Γκαγιάρδο αρχικά έχασε το αήττητο στο Λιμπερταδόρες και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στη ρεβάνς, μαζί και την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Εκεί ξεκίνησε γενικότερα μια κρίση, η οποία κράτησε αρκετά για τα δεδομένα των «μιγιονάριος». Στο κύπελλο την διέκοψε εκ πρώτης όψεως με το 3-0 απέναντι στην Μπαράκας Σεντράλ. Στο πρωτάθλημα ωστόσο εξακολουθεί να τρέχει σερί ηττών. Και εκεί θα φανεί αν όντως ο Γκαγιάρδο και οι παίκτες του έχουν αφήσει όλον τον αρνητισμό πίσω τους. Με άλλα λόγια, θα αποδειχθεί αν θα κλείσει για εκείνους ο κακός εκείνος κύκλος, ο οποίος άνοιξε στο ίδιο ακριβώς γήπεδο.

Η Βελέζ σπουδαία ομάδα δεν είναι. Έβγαλε ένα καλό της πρόσωπο με τη Ρίβερ αλλά πέρασε στους «8» του Λιμπερταδόρες κυρίως επειδή η αντίπαλος δεν ήταν εκείνη που έπρεπε. Θέλουν δε θέλουν στο Λινιέρες, αυτή είναι η αλήθεια, χωρίς αυτό να μειώνει την επιτυχία τους. Αν η Ρίβερ ήταν στα καλά της, δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για εκείνους.

Αυτό ακριβώς θέλουμε από τη Ρίβερ την Κυριακή. Να αποδείξει ότι είναι στα καλά της, «έγλυψε» τις πληγές της, ξεπέρασε τον εκνευρισμό και έχει βρει τα νέα σημεία αναφοράς της, στην ενδεκάδα. Ό,τι δηλαδή φάνηκε σε πρώτη φάση στο κύπελλο με την Μπαράκας. Με αυτά εξασφαλισμένα, η ομάδα του Γκαγιάρδο ίσως και να έχει εξασφαλισμένη και την επιστροφή στις νίκες. Το διπλό πληρώνει 2,32 πια στο Pamestoixima και είναι δικαιολογημένο αυτό από τη φόρμα της Ρίβερ. Ωστόσο όταν το βρίσκουμε σε τέτοιες τιμές, δεν είναι να το αφήνουμε κι ας έχει κάποιο ρίσκο.

πργνωστικά στοιχήματος Αργεντινή Βελέζ Ρίβερ Χοσέ Αμαλφιτάνι futbolatino
Η Ρίβερ ψάχνει την εξιλέωση εκεί όπου απέτυχε

Προγνωστικά στοιχήματος Match Money

17/07 20:00 Πούμας – Νεκάξα 1 (2,12) Pamestoixima

18/07 02:30 Βελέζ – Ρίβερ 2 (2,32) Pamestoixima

18/07 03:00 Ουατσιπάτο – Ο’ Χίγκινς 1 (1,97) Pamestoixima