Value Bet Κυριακής: Τα πάντα όλα - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Value bet, καθηγητής μυστήριος, προγνωστικά στοιχήματος

Value Bet Κυριακής: Τα πάντα όλα

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 13:30 14/08/2022

Τα πάντα όλα έχει το μενού σήμερα: στοίχημα σε τρία ακλόνητα φαβορί και δύο βόμβες μεγατόνων σε όλες τις χρονικές ζώνες και για όλα τα γούστα. Με χαμηλή μίζα πάντα – ξεκίνημα της σεζόν γαρ – και γιατί το στοίχημα είναι σοβαρή υπόθεση. Το στοίχημα είναι παιχνίδι υπομονής και το σωστό money management είναι εξίσου (αν όχι περισσότερο) σημαντικό, από τις πετυχημένες προβλέψεις. Τσέκαρε εδώ όλα τα value bet του Καθηγητή Μυστήριου και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Καθηγητής Μυστήριος: Τα φαβορί της ημέρας

Χωρίς πολλές περιστροφές, από το σημερινό κουπόνι στοιχήματος, ξεχωρίζω τρία “ακλόνητα” φαβορί. Φυσικά και δεν υπάρχουν “ακλόνητα” φαβορί μάγκες, ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε φυσικά και στο στοίχημα – υπάρχουν απλά σημεία που εκτιμούμε ότι έχουν καλύτερες πιθανότητες επαλήθευσης από όσο αντιστοιχεί στις αποδόσεις του μπουκ.

Τέτοια φαβορί σημεία σήμερα είναι τα εξής:

  • Το 1,85 της Βασιλείας που βρίσκεται σε ανοδική καμπή μετά την καλή εμφάνιση με την Γιουνγκ Μπόις και τη μεγάλη πρόκριση επό της Μπρόντμπι τη στιγμή που το αποδυναμωμένο Λουγκάνο έρχεται από τρεις σερί κακές εμφανίσεις και ευρωπαϊκό αποκλεισμό.
  • Το 2,00 στο διπλό της Βαλερένγκα του Φάγκερμο που πάει τρένο με 5 σερί νίκες και έχει σκοράρει 13 γκολ στα τρία τελευταία, τη στιγμή που η Χαμ Καμ παραπαίει με 3/4 ήττες και 6 σερί χωρίς νίκη (0-3-3).
  • Το 1,83 στον άσσο του Σιάτλ που με την επιστροφή του πολύτιμου φορ Ρουιντίας, περιμένω να χτίσει δυνατό σερί και το Σολτ Λέικ είναι ιδανικός “πελάτης” (11/13 ήττες στο Σιάτλ).

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα αουτσάιντερ της ημέρας

Πάμε και σε δύο δυνατά value bet αουτσάιντερ από Αυστρία και Σουηδία:

  • Το εντυπωσιακό 5-1 της Λίντσερ επί της Βολφσμπέργκερ μπέρδεψε τους μπουκ και το σημερινό διπλό της Ραπίντ Βιέννης στο 4,00+ είναι σκέτη πρόκληση. Η Ραπίντ είναι σε καλή κατάσταση, έρχεται από λυτρωτική ευρωπαϊκή πρόκριση και το 2,85 στο διπλό “draw no bet” είναι ξεκάθαρο value bet.
  • Η ΑΪΚ Στοκχόλμης την Πέμπτη, ίδρωσε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για να αποκλείσει την Σκεντίγια από την Βόρεια Μακεδονία. 1-1 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι. Γενικότερα τελευταία, αντιμετωπίζει τρομερές δυσκολίες και στα ευρωπαϊκά της και στο Σουηδικό πρωτάθλημα. Η Βέρναμο είναι ξεκούραστη, με σούπερ ψυχολογία και σαφώς καλύτερα προετοιμασμένη για έναν αγώνα που δεν έχει τίποτα να χάσει και αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Το 2 DNB στο 3,75.

Τα Value Bet του Καθηγητή Μυστήριου

14.08 – 17:30 Βασιλεία – Λουγκάνο 1 (1,85) – Super League Ελβετίας

14.08 – 21:00 Χαμ Κάμ – Βαλερένγκα 2 (1,93) – Νορβηγία – Eliteserien

15.08 – 05:00 Σιάτλ – Σολτ Λέικ 1 (1,83) – MLS – ΗΠΑ

14.08 – 16:00 ΑΪΚ – Βέρναμο 2 DNB (3,75) – Allsvenskan Σουηδίας

14.08 – 18:00 Λίντσερ – Ραπίντ Βιέννης 2 DNB (2,85) – Bundesliga Αυστρίας