Προγνωστικά Τσάρλι: Τριάδα του 7,00+ - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά ποδοσφαίρου

Τσάρλι: Τριάδα του 7,00+

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλι στις 14:37 31/08/2022

Ο Τσάρλι γράφει στο Match Money και σήμερα Τετάρτη ποντάρει σε τριάδα του 7,14. Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Τσάρλι και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Τσάρλι: Το ντέρμπι του Λονδίνου

Ο Κόντε αποδεικνύεται ο κατάλληλος άνθρωπος για να δώσει στην Τότεναμ τα στοιχεία που της λείπουν. Την πίστη, τη σκληράδα, τον χαρακτήρα του πρωταθλητισμού. Για να αποκτηθούν, χρειάστηκε να φέρει ενισχύσεις από τον δικό του κόσμο. Τον Ιανουάριο οι προσθήκες των Κουλουσέφσκι, Μπεντακούρ έδωσαν έξτρα ώθηση και βοήθησαν στον δρόμο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το καλοκαίρι ήρθε η σημαντική κίνηση με τον Πέρισιτς. Ο Κροάτης παικταράς εκπαιδεύτηκε από τον Κόντε στο πώς είναι να παίρνεις όλη την πλευρά. Μετατράπηκε από εξτρέμ σε ένα σύγχρονο επιθετικό μπακ-χαφ και προσφέρει στην Τότεναμ έναν έξτρα πόλο δημιουργίας. Σημαντικό επίσης πως έχει μπει καυτός ο Κέιν τη φετινή σεζόν και ήδη έχει πετύχει 4 τέρματα. Η Τότεναμ, στα πρώτα 4 παιχνίδια, έχει μαζέψει 10 βαθμούς, πήρε ισοπαλία στην έδρα της Τσέλσι, ενώ έχει κερδίσει εντός Σαουθάμπτον, Γουλβς και εκτός τη Νότιγχαμ. 

Η Γουέστ Χαμ δεν έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα. Δεν είχε βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια,  όμως έχει καλό ρόστερ, πολλούς ποδοσφαιριστές με υψηλή ποιότητα και ήταν θέμα χρόνου να αρχίσουν τα καλά αποτελέσματα και να αλλάξει πορεία η χρονιά. Κάτι που έγινε την Κυριακή στο Βίλα Παρκ, με την ομάδα του Μόγες να φεύγει με το διπλό.

Είναι δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Η Γουέστ Χαμ έχει επιθετικό ταλέντο, πολλούς ποδοσφαιριστές ικανούς να σκοράρουν. Αλλά αυτή την εποχή αμυντικά δεν είναι δεμένη. Αυτή η πραγματικότητα με οδηγεί στο G/G, που παίζει στο 1,65.

 

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ με τις αποδόσεις στο φουλ!

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Με παράδοση και φόρμα

Η δουλειά του Γιούριτς στην Τορίνο είναι εντυπωσιακή. Πέρυσι η Τορίνο είχε μία άνετη χρονιά, μόνιμα στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Φέτος, από το ξεκίνημα έχει φανεί πως η Τορίνο στοχεύει και μπορεί να κοιτάξει πιο ψηλά. Τα 41 εκατομμύρια που μπήκαν στα ταμεία από την πώληση του Μπρέμερ στη Γιουβέντους έδωσαν το περιθώριο στην Τορίνο να ενισχυθεί σημαντικά. Για να καλύψει το κενό του στην τριάδα της άμυνας, αποκτήθηκε ο Σουρς με 9 εκατομμύρια. από τον Άγιαξ, που ήταν υπέροχος στο ντεμπούτο του στην Κρεμονέζε. Με 8,5 εκ. ευρώ αποκτήθηκε ο μέσος Ρίτσι από την Έμπολι. Οι πιο σημαντικές κινήσεις όμως ήταν από την αγορά των ελεύθερων. Πήρε τον Ράντονιτς της Μαρσέιγ, τον Βλάσιτς της Γουέστ Χαμ και τον Μίραντσουκ της Αταλάντα! Το ρόστερ γέμισε με λύσεις και η Τορίνο έχει ξεκινήσει με 7 βαθμούς τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Διπλά στις έδρες της Μόντσα και της Κρεμονέζε με 1-2 και 0-0 εντός έδρας με τη Λάτσιο.

Η φορμαρισμένη Τορίνο παίζει τώρα στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα και το Χ2 πληρώνει πάνω από 2,20. Θυμίζω πως η Αταλάντα πέρυσι σε 19 εντός έδρας παιχνίδια κέρδισε μόλις τα 4! Να σημειώσω επίσης πως τα τελευταία 4 χρόνια η Τορίνο, με χειρότερη ομάδα από τη φετινή, δεν έχει χάσει στο Μπέργκαμο. Πέρυσι ήρθε ισόπαλη 4-4, πρόπερσι 3-3, το 2019 κέρδισε με 3-2 και το 2018 έμεινε ισόπαλη στο 0-0. Καταλαβαίνετε πως δεν προκύπτει από πουθενά ο τόσο καθαρός φαβοριτισμός της Αταλάντα.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Η δουλειά του Σάρι φέρνει αποτελέσματα

Η Λάτσιο έχει πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στη φετινή Serie A Το καλοκαίρι έμεινε κρυμμένη, καθώς την επισκίασαν οι φανταχτερές μεταγραφές που έκανε η Ρόμα. Όμως φαίνεται πως η δουλειά του Μαουρίτσιο Σάρι αρχίζει να φέρνει αποτελέσματα. Την πρώτη αγωνιστική κατάφερε να ξεπεράσει την αποβολή του γκολκίπερ Μαξιμιάνο και να  ανατρέψει στο δεύτερο ημίχρονο το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπολόνια. Τη δεύτερη αγωνιστική πήρε λευκή ισοπαλία στο Τορίνο με την αξιόλογη ομάδα του Γιούριτς. Το μεγάλο κόλπο όμως έγινε την περασμένη Παρασκευή. Ωραίο ποδόσφαιρο και νίκη με 3-1 επί της Ίντερ. Σε ένα παιχνίδι που απέδειξε πως η φετινή Λάτσιο έχει δυνατότητες και δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα απλά για ένα καλό πλασάρισμα στην 7άδα. 

Η Σαμπντόρια έδειξε τη γύμνια της στο Σαλέρνο. Ταπεινώθηκε χάνοντας με 4-0 από μία ομάδα που έχει στόχο την παραμονή. Η Λάτσιο έχει καλή παράδοση στη Γένοβα, έχει φύγει με διπλό στα 7/10 πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει σαν φιλοξενούμενη με τη Σαμπντόρια. Η άμυνα της Σαμπντόρια δεν θα βρει μία αργή ομάδα που με παιχνίδι κατοχής θα προσπαθήσει να την ανοίξει, όπως την περασμένη Δευτέρα στη λευκή ισοπαλία που απέσπασε από τη Γιουβέντους. Η Λάτσιο θα χτυπήσει τη βαριά άμυνά της με ταχύτητα και με αντεπιθέσεις. Το διπλό στο 1,95.

Προγνωσικά Τσάρλι – Προγνωστικά στοιχήματος

19:30 Σαμπντόρια – Λάτσιο: 2 (1,95), Stoiximan

21:45 Γουέστ Χαμ – Τότεναμ: G/G (1,65), Stoiximan

Πέμπτη

21:45 Αταλάντα – Τορίνο: Χ2 (2,22), Stoiximan