Προσφορά Τσάμπιονς Λιγκ. Ενισχυμένο παρολί με Ρεάλ, Σίτι, Μίλαν

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Ενισχυμένο Παρολί με Ρεάλ, Σίτι και Μίλαν

στις 10:40 06/09/2022
Προσφορά Τσάμπιονς Λιγκ, προσφορές Betsson

Οι ευρωπαϊκές νύχτες επιστρέφουν στο κουπόνι καθώς αρχίζει η μεγάλη γιορτή της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League. Το πρόγραμμα προσφέρει εντυπωσιακές αναμετρήσεις με τις ομάδες να προσπαθούν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκρισή τους στους «16» του θεσμού. Οι προβολείς είναι στραμμένοι στην κάτοχο του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης που επισκέπτεται στην Σκωτία τη φορμαρισμένη Σέλτικ. Κι ο ισπανικός σύλλογος, πάντως, έχει αρχίσει πάρα πολύ καλά τη σεζόν. Απαιτητικές εκτός έδρας αποστολές έχουν και οι πρωταθλήτριες Αγγλίας και Ιταλίας. Η Μάντσεστερ Σίτι αναμετριέται με τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία, ενώ η Μίλαν ταξιδεύει στην Αυστρία για ματς με τη Σάλτσμπουργκ.  Προσφορά Τσάμπιονς Λιγκ στην Betsson. Δες εδώ όλες τις προσφορές Betsson. 

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Προσφορά Τσάμπιονς Λιγκ, Σάλτσμπουργκ – Μίλαν 22:00

Στη «Red Bull Arena», η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται τη Μίλαν για την πρώτη αγωνιστική του 5ου ομίλου του UEFA Champions League. Η Σάλτσμπουργκ έχει αλλάξει αρκετά σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν αφού τις έφυγαν ορισμένοι παίκτες «κλειδιά». Ωστόσο, για τα δεδομένα του αυστριακού ποδοσφαίρου παραμένει ανταγωνιστική και θέλει να αποδείξει πως μπορεί να κοντράρει και τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. «Τρέχει» σερί έξι νικών κι έχει κρατήσει το μηδέν στα τελευταία τέσσερα. Η Μίλαν προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη με 3-2 επί της Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου. Αήττητη έπειτα από πέντε αγωνιστικές στη Serie A (3-2-0), δείχνει να προβληματίζεται στα εκτός έδρας παιχνίδια της (1-1 με την Αταλάντα, 0-0 με τη Σασουόλο). Το διπλό προσφέρεται στο 2,09** στην πλατφόρμα της Betsson.

Προσφορά Τσάμπιονς Λιγκ Σέλτικ – Ρεάλ Μαδρίτης 22:00

Στο «Σέλτικ Παρκ», η Σέλτικ φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου του UEFA Champions League. Η Σέλτικ επιστρέφει στη φάση των γκρουπ του θεσμού έπειτα από πέντε χρόνια. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου και του Γιώργου Γιακουμάκη έχει αρχίσει εντυπωσιακά τη σεζόν. Μετράει επτά νίκες σε ισάριθμα επίσημα ματς κι έχει σκοράρει 27 γκολ, ενώ έχει δεχθεί μόνο δύο, κρατώντας παράλληλα πέντε φορές το μηδέν στην εστία της! Η Ρεάλ Μαδρίτης, στο μεταξύ, έχει 5/5 αυτή την αγωνιστική περίοδο, αλλά η άμυνά της ακόμη δεν έχει βρει την ισορροπία της. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της δέχθηκε γκολ, ωστόσο, η επίθεσή της έκανε τη διαφορά. Θα παραταχθεί στη Γλασκώβη έχοντας ουσιαστικά διαθέσιμο όλο των… γαλαξία των αστέρων της. Το διπλό προσφέρεται στο 1,56** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Προσφορά Τσάμπιονς Λιγκ Σεβίλλη Μάντσεστερ Σίτι 22:00

Στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», η Σεβίλλη και η Μάντσεστερ Σίτι αναμετριούνται στην πρεμιέρα τους για τον 7ο όμιλο του UEFA Champions League. Η Σεβίλλη έχασε σημαντικούς παίκτες στη διάρκεια του καλοκαιριού και η ομάδα δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά της. Το περασμένο Σάββατο (3/9) ηττήθηκε με 3-0 από την Μπαρτσελόνα εντός έδρας και στη Λα Λίγκα έχει ρεκόρ ως τώρα 0-1-3 (3-8 γκολ, 3/4 Over 2,5). Ο προπονητής Γιούλεν Λοπετέγι βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση. Η Μάντσεστερ Σίτι αφότου έχασε το Community Shield από την Λίβερπουλ (ήττα με 3-1), μετράει έξι ματς χωρίς ήττα (4-2-0) για το πρωτάθλημα Αγγλίας, ενώ έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και η άμυνά της κατά διαστήματα παρουσιάζει κενά. Το Over 2,5 προσφέρεται στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |