Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Eurobet: Εχει στοίχημα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ, προγνωστικά στοιχήματος, Τσάμπιονς Λιγκ στοίχημα

Eurobet: Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει στοίχημα

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Ρεσπέρης στις 14:56 06/09/2022

Πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πιο στοιχηματική από τις δύο μέρες δείχνει η Τετάρτη, όσον αφορά το Champions League. Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ και Eurobet και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.  

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Τα ναι και τα όχι των φαβορί

Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε 16 παιχνίδια, 10 εκ των οποίων έχουν καθαρό φαβορί από 1,10 ως 1,60. Σίγουρα οι μπουκ καλύπτουν τον κώλο τους βάσει ονομάτων, ξεκάθαρα όμως δεν είναι φυσιολογικά τα σετ, καμία εκ των μεγάλων βάσει εικόνας στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν δικαιολογεί τέτοιο μεγάλο φαβοριτισμό, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Μπορεί να δικαιολογήσει η ντεφορμέ Τσέλσι το 1,50 στο Ζάγκρεμπ με την Ντιναμό; Όχι. Η Ντόρτμουντ, που νικά με το ζόρι και γυροφέρνει συνεχώς την γκέλα, το 1,30 με την Κοπεγχάγη; Δεύτερο όχι. Η Ρεάλ, που κάνει νερά αμυντικά και τρώει γκολ σε όλα τα ματς της Λα Λίγκα (με μέσο όρο 1,35 xGoals παθητικό) το 1,60 απέναντι στη φοβερή και τρομερή Σέλτικ; Τρίτο όχι.

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στην Betssοn!

Μπορεί να σηκώσει το 1,30 πλέον η Παρί Σ.Ζ. απέναντι στη Γιουβέντους; Κοροϊδευόμαστε. Ή να μιλήσουμε για το 1,25, το 1,22 και το 1,10 των άσων στα Μπενφίκα – Μακάμπι Χάιφα, Λειψία – Σαχτάρ και Μπαρτσελόνα – Πλζεν, αντίστοιχα; Σε καμιά περίπτωση. Ίσα-ίσα, ιδίως στο ματς της τραγικής φέτος Λειψίας πάει το μυαλό πολύ πιο εύκολα στα δεξιά…

Οι εξαιρέσεις στα φαβορί αρχικά δύο: Αρχικά η Σίτι, η οποία ακόμη και στις γκέλες της είναι πολύ ανώτερη από την αντίπαλό της και παίζει στη γεμάτη απουσίες και σε κακή κατάσταση Σεβίλλη, αλλά πλέον η νίκη της από ο 1,45 έπεσε στο 1,30 και ο άσος της εξαιρετικά σταθερής Τότεναμ κόντρα στη Μαρσέιγ (πάλι γύρω από το 1,50).

Ευρωπαϊκή βραδιά και στην Betssοn παίζεις με κορυφαίες  αποδόσεις!

Τσάμπιονς Λιγκ στοίχημα: Με ψυχολογία

Σε σύγκριση με την εφημερίδα σκέφτομαι να προσθέσω και το διπλό της Μίλαν στο Σ(Ζ)άλτσμπουργκ. Το ρεπορτάζ του Αντωνίου και του Γιαννούλα είναι κατατοπιστικό. Από τη μία η Σάλτσμπουργκ που είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά και έχει και σημαντικές απουσίες και ερωτηματικά για το σημερινό ματς. Από την άλλη η εξαιρετική φέτος Μίλαν, με κομβικούς παίκτες σε πολύ καλή κατάσταση, μπαίνει με τρομερή ψυχολογία στο παιχνίδι έπειτα από το διπλό στο μεγάλο ντέρμπι με την Ίντερ. Το διπλό της Μίλαν έχει πιεστεί, παραμένει όμως στο 2,05+ που μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Προγνωστικά στοιχήματος: Αποδυναμωμένη η Πόρτο

Τι κρατάω από το Τσάμπιονς Λιγκ; Αρχικά τον άσο στο Ατλέτικο – Πόρτο. Η Ατλέτικο δείχνει αρκετά ορεξάτη στο ξεκίνημα, ακόμη και στην ήττα από τη Βιγιαρεάλ δεν ήταν κακή (1,69-1,64 τα xGoals), ενώ το Σάββατο έμεινε άδικα στο 1-1 με τη Σοσιεδάδ. Ήταν πολύ επιθετική, δημιούργησε 16 τελικές και σχεδόν 2 xGoals, χάνοντας κλασικές φάσεις στο φινάλε. Η Πόρτο είναι εμφανώς αποδυναμωμένη σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, ενώ δημιουργήθηκε και γκρίνια από την επιλογή της να μην ενισχυθεί στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Άσος για την Ατλέτικο που φτάνει το 1,80+.

Τσάμπιονς Λιγκ στοίχημα: Δεν μπορεί να τη σταματήσει

Στη συνέχεια το διπλό της Μπάγερν στο Μιλάνο με την Ίντερ. Η Μπάγερν έκανε στα τρία τελευταία δύο γκέλες με Ουνιόν και Γκλάντμπαχ. Το Σάββατο, στο 1-1 με την Ουνιόν στο Βερολίνο τα xGoals ήταν 0,43-1,47. Ενώ με την Γκλάντμπαχ (1-1 πάλι) εντός έδρας 4,69-0,35. Δεκτό ότι ίσως βγάλει κάποια θέματα η Μπάγερν όταν θα αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες και η επιλογή της να μην πάει σε αγορά καθαρόαιμου στράικερ θα της στοιχίσει κάποιες φορές. Όμως τώρα απέναντί της θα βρει μια Ίντερ με κακή αμυντική λειτουργία (δεν έχει φάει γκολ μόνο από τη Σπέτσια φέτος), πληγωμένη από την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν το Σάββατο, αλλά και με τις πρώτες γκρίνιες προς το πρόσωπο του Ιντσάγκι. Στο 1,87 η νίκη των Βαυαρών, είναι ΟΚ.

Μία ακόμα μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Betssοn να σου προσφέρει ασυναγώνιστες αποδόσεις!

Προγνωστικά Champions League: Στην κόντρα…

Επίσης, θα κρατήσω την κόντρα της Λεβερκούζεν με την Κλαμπ Μπριζ. Στο 2,20 αυτή η Λεβερκούζεν; Που ηττήθηκε σε 5 από τα 6 επίσημα ματς φέτος; Που αποκλείστηκε από κάποια Έλβερζμπεργκ στο κύπελλο; Ενώ έχασε με ανατροπή από τη Φράιμπουργκ το Σάββατο; Όχι, ευχαριστώ. Ακόμη και η εκτός έδρας νίκη της με 3-0 επί της Μάιντς ήταν πλασματική. Στο συγκεκριμένο ματς τα xGoals είχαν γράψει 2,02-0,85! Η Κλαμπ Μπριζ είναι ξεκάθαρα σε ανοδική πορεία, ενώ παράλληλα έκλεισε και με άκρως θετικό πρόσημο της μεταγραφές. Έσπασε το ρεκόρ για να αποκτήσει τον επιθετικό Γιάρεμτσιουκ (Μπενφίκα), πήρε και τον αμυντικό χαφ Ονιεντίκα (Μίντιλαντ). Ενώ στα πολύ ευχάριστα ότι παρέμεινε ο σημαντικός μέσος Βανάκεν. Ο άσος της Κλαμπ Μπριζ είναι στο 3,20 και με DNB φτάνει το 2,30.  

Προγνωστικά στοιχήματος: Τραγική παράδοση

Τέλος, από το Τσάμπιονς Λιγκ θα κρατήσω και τον άσο της Άιντραχτ κόντρα στη Σπόρτινγκ. Αγριεμένη η Άιντραχτ στα δύο τελευταία. Έριξε τεσσάρα στη Βέρντερ σε ένα ματς τσίρκο, ενώ το Σάββατο έκανε την καλύτερη εμφάνιση διαλύοντας 4-0 τη Λειψία, σε ματς όπου τα xGoals έγραψαν 3,14-0,28! Επίσης, για την Άιντραχτ πρόκειται για ένα ιστορικό ματς, η πρώτη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, όλη η πόλη θα είναι στο πόδι και το γήπεδο θα βράζει! Αποδυναμωμένη η Σπόρτινγκ, έχει χάσει δύο κομβικούς χαφ σε σχέση με πέρυσι, τον Ματέους Νούνιες και τον Παλίνια. Ενώ στη Γερμανία έχει τραγική παράδοση με 0-1-13! Άσος που έπεσε, οριακός πλέον γύρω από το 2,10.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Τρίτη

22:00

Σάλτσμπουργκ – Μίλαν: 2 (2,03), Betsson

Τετάρτη

19:45

Άιντραχτ – Σπόρτινγκ: 1 (2,08), Betsson

22:00

Ατλέτικο – Πόρτο: 1 (1,82), Betsson

Ίντερ – Μπάγερν: 2 (1,82), Betsson

Κλαμπ Μπριζ – Λεβερκούζεν: 1 DNB (2,10), Betsson