Προγνωστικά στοιχήματος Futbolatino: Δυάδα Κυριακής -

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
προγνωστικά στοιχήματος προγνωστικά Αμερικής futbolatino Βραζιλία Γκρέμιο

Futbolatino: Δυάδα Κυριακής

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Φράγκος στις 12:42 11/09/2022

Καιρό είχαμε να βάλουμε μια δυάδα ημέρας. Το πρόγραμμα δεν είναι τόσο πλούσιο από επιλογές όπως άλλες φορές, να όμως που τυχαίνει οι δύο που έχουμε να μας αρέσουν πολύ. Αμφότερες αποψινές, μία από Βραζιλία και μία από Κολομβία που έχει αρχίσει και στρώνει πολύ στοιχηματικά. Πριν πάμε όμως να τα αναλύσουμε, δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Αμερικής και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος: Η σημαία στον ιστό της

Γκρέμιο – Βάσκο  Μεγάλη μάχη ανόδου αλλά εδώ το βαθμολογικό δεν έχει καμία σημασία. Εκείνο που είναι όλα τα λεφτά είναι η είδηση της επιστροφής του Ρενάτο Γκαούσο στον πάγκο της Γκρέμιο. Του μεγαλύτερου ινδάλματος στην ιστορία του συλλόγου, τόσο ποδοσφαιρικά όσο και προπονητικά. Με τρομερή επιρροή στον κόσμο, ο οποίος ασφαλώς και έχει βγάλει ενθουσιασμό με αυτήν την εξέλιξη και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα να γεμίσει το γήπεδο, μετά από κάλεσμα του ίδιου του Ρενάτο.

Ο εμβληματικός κόουτς επιστρέφει για να εγγυηθεί την άμεση επάνοδο στην πρώτη κατηγορία. Άριστος ψυχολόγος, θεωρούμε δεδομένο πως θα προλάβει να περάσει την κατάλληλη νοοτροπία στην ομάδα και να δούμε μια Γκρέμιο με το μαχαίρι στα δόντια. Μια Γκρέμιο που ούτως ή άλλως ήταν δυνατή εντός, μετρώντας 10-2-2 με τέρματα 26-8. Ωστόσο και για εκείνη, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και μπορεί και καλύτερα με το ρόστερ που διαθέτει.

Η Βάσκο είναι εξαιρετικά άτυχη σε αυτήν την περίπτωση. Έχει και εκείνη ντεμπούτο νέου τεχνικού, του Ζορζίνιο. Κι αυτός ίνδαλμα της ομάδας, κι αυτός την ξέρει καλά, αλλά έχει να αντιμετωπίσει μία πολύ άσχημη κατάσταση. Την εκτός έδρας παθητικότητα και αναποτελεσματικότητα της ομάδας του, η οποία τρέχει σερί έξι ηττών εκτός έδρας. Σε άλλη περίπτωση θα πιστεύαμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Τώρα όμως πολύ δύσκολα στο τάιμινγκ που βρίσκει την Γκρέμιο.

Ο άσος σταθερά στα επίπεδα που άνοιξε κι αυτό δεν είναι εντελώς παράλογο. Εμείς όμως διακρίνουμε σαφή αξία στο 1,75 στο Pamestoixima.

προγνωστικά στοιχήματος προγνωστικά Αμερική futbolatino Βραζιλία Γκρέμιο Ρενάτο Γκαούσο
Μέχρι και… άγαλμα έχει κάνει τον Ρενάτο η Γκρέμιο.

Προγνωστικά Κολομβίας- στοίχημα: Για λύπηση η Κάλι

Ντεπ. Κάλι – Μπουκαραμάνγκα  Εφιάλτης η σεζόν για την πρωταθλήτρια του περσινού Φιναλισασιόν, Ντεπ. Κάλι. Πέρα από τα αναρίθμητα εξωαγωνιστικά προβλήματα, η εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο είναι τραγική. Πήγε να παίξει σαν μικρή ομάδα το «κλάσικο» με την Αμέρικα, κάθισε πίσω, αλλά πάλι έχασε με 1-0. Επιθετικά δε, σαν να μην υπήρξε στο γήπεδο ήταν τα στατιστικά της.

Μετά και την ήττα στο κλάσικο ο κόουτς Καντέλο φαίνεται να έχει λάβει τελεσίγραφο. «Κερδίζεις ή φεύγεις». Το πιθανότερο να φύγει, δεν έδειξε δα και κάτι στο διάστημα που έμεινε. Ασχέτως αν δεν φταίει μόνο εκείνος. Από τη διοίκηση πάντως τον έχουν έτοιμο για έξοδο κι αυτό προκύπτει από φήμες που προέκυψαν για επαφές με υποψήφιο αντικαταστάτη. Άλλο ένα δείγμα του πόσο πιστεύουν, και σε εκείνον, αλλά και στην ομάδα.

Η Μπουκαραμάνγκα πήρε το δικό της κλάσικο με την Αλιάνσα Πετρολέρα 3-1 με ανατροπή και άφησε ελπίδες για το μέλλον. Έβγαλε χαρακτήρα και πείσμα και το γύρισε πολύ πιο εύκολα απ’ όσο θα περίμενε κανείς στο 0-1. Έτσι αποδείχθηκε πως πράγματι είναι μια καλή ομάδα που μπορεί να πάρει τα πάνω της και να διεκδικήσει πράγματα στη σεζόν.

Το σετ αδικεί την Μπουκαραμάνγκα. Αφάνταστα. Πηγαίνει με καλή ψυχολογία να αντιμετωπίσει ένα «λείψανο» ομάδας και δίνεται απόλυτο αουτσάιντερ. Βέβαια το διπλό τις τελευταίες ώρες υποχώρησε κάπως αλλά πάλι στο 2,37 του Pamestoixima εμείς βρίσκουμε μια καθαρότατη αξία.

προγνωστικά στοιχήματος προγνωστικά Αμερική futbolatino Κολομβία Ντεπορτίβο Κάλι
Ατελείωτος ο κατήφορος της Ντεπ. Κάλι.

Προγνωστικά στοιχήματος Match Money

Κυριακή

22:00 Γκρέμιο – Βάσκο 1 (1,75) Pamestoixima

Ξημέρωμα Δευτέρας

04:15 Ντεπ. Κάλι – Μπουκαραμάνγκα 2 DNB (2,37) Pamestoixima