Προγνωστικά Τσάρλι: Δυάδα του 3,30+ - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά ποδοοσφαίρου, Στοίχημα

Τσάρλι: Δυάδα του 3,30+

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλι στις 16:01 12/09/2022

Ο Τσάρλι γράφει στο Match Money και σήμερα ποντάρει στο ΠΑΟΚ – Λαμία και στο Έμπολι – Ρόμα. Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Τσάρλι και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Τσάρλι: Με τον τρόπο του Λουτσέσκου

Αν κερδίσει σήμερα τη Λαμία ο ΠΑΟΚ περνά μόνος στη δεύτερη θέση με 10 βαθμούς μετά από 4 παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τούμπα 1-0 τον Παναιτωλικό και 2-1 τον Ατρόμητο. Και στα δύο παιχνίδια η λογική ήταν ίδια. Σκόραρε νωρίς και προσπάθησε με πολλές πάσες και ένα παιχνίδι υπομονής να εξασφαλίσει τη νίκη χωρίς ρίσκο. Με τον Ατρόμητο δέχτηκε το γκολ  της ισοφάρισης στο 92’ και κατάφερε με ένα πολύ δύσκολο τέρμα του Νάρεϊ στο 96’ να πάρει τη νίκη.

Είναι δεδομένο πως και απέναντι στη Λαμία η λογική, που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ θα είναι ίδια. Παιχνίδι με πολλές πάσες και αμυντική ασφάλεια μέσα από τη σίγουρη κατοχή. Που πολλές φορές είναι και ακίνδυνη για την αντίπαλη άμυνα. Η λογική λέει πως την άκρη ο ΠΑΟΚ θα τη βρει και θα κερδίσει τη Λαμία. Ο άσος του ΠΑΟΚ σε combo με under 3,5 παίζει στο δίκαιο 1,90.

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Τσάρλι, στοίχημα, προγνωστικά ποδοσφαίρου

Στοίχημα, προγνωστικά ποδοσφαίρου: Υπερβολικές ήττες

Η Ρόμα έκανε δύο συνεχόμενες ήττες και έχει μεγάλη ανάγκη να περάσει σήμερα με διπλό από την έδρα της Έμπολι. Πρωταρχικός στόχος της να μην χαλάσει το κλίμα. Είναι κομβικό το σημερινό παιχνίδι. Κερδίζει την Έμπολι και φθάνει στους 13 βαθμούς, ένα πόντο κάτω από τις Νάπολι, Αταλάντα, Μίλαν.

Δεν ήταν τόσο χάλια η Ρόμα όσο δείχνουν τα αποτελέσματα στα τελευταία δύο παιχνίδια.  Στο 4-0 με την Ουντινέζε τα xGoals ήταν οριακά εναντίον της, 1,02-0,93. Την περασμένη Πέμπτη, στο  2-1 με τη Λουντογκόρετς τα xGoals ήταν υπέρ της 1,08-2,49.

Δεν βρίσκεται δηλαδή σε καμία χαοτική κατάσταση η Ρόμα. Κάπου είναι συγκυριακά τα δύο άσχημα αποτελέσματα. Έχει και καλή παράδοση με την Έμπολι. Το διπλό της Ρόμα παίζει στο 1,73.

Προγνωστικά Τσάρλι

19:00 ΠΑΟΚ – Λαμία: 1 & Under 3,5 (1,90), Bwin

21:45 Έμπολι – Ρόμα: 2 (1,73), Bwin