Προγνωστικά Γαλλίας: Μετά τα διπλά, ο άσος - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Γαλλίας, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά ποδοσφαίρου, στοίχημα

Γαλλία: Μετά τα διπλά, ο άσος

Δημοσιεύτηκε: Μιχάλης Σινάκος στις 12:20 16/09/2022

Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, τρέχει η Νασιονάλ που είναι μόλις στην 6η αγωνιστική της. Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Γαλλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Προγνωστικά Γαλλίας: Η Βερσάιγ κοιτάζει ψηλά

Οι ισορροπίες παραμένουν εύθραυστες και ακόμα δεν μπορούν να βγούνε συμπεράσματα για μακροχρόνιες εκτιμήσεις. Μια νεοφώτιστη, η Βερσάιγ (Βερσαλλίες) είναι στην κορυφή και δεν αποτελεί απαραίτητα έκπληξη αφού θέλει μεσοπρόθεσμα να ανέβει στη δεύτερη κατηγορία. Η Βερσάιγ έκανε και το μεταγραφικό μπαμ της κατηγορίας αποκτώντας τον πρώην διεθνή Ολλανδό 34χρονο μεσοεπιθετικό Λενς, με τελευταίο του σταθμό σε μεγάλο σύλλογο, την Μπεσίκτας. Η Βερσάιγ παίζει τη Δευτέρα στην Κονκαρνό και τα 4άρια στο διπλό είναι κάπως τσιμπημένα.

Σήμερα όμως βρίσκω ενδιαφέρον σ’ ένα ταπεινό άσο, της Μπουργκ στο 1,90 στην Betshοp. Η Μπουργκ όπως και η Σατορού είναι δύο από τα δυνατά ονόματα που από πέρυσι έχουν ιδιοκτήτες με χρήματα και ξεκάθαρες βλέψεις ανόδου. Απέτυχαν εντελώς στην πρώτη τους απόπειρα και ξεκινούν φέτος τη δεύτερη. 
Η Μπουργκ ως τώρα έχει δύο νίκες σε πέντε αγώνες, εκτός έδρας και οι δύο. Στη Νανσί και στη Σατορού την περασμένη αγωνιστική. Αυτό το 2-0 της περασμένης εβδομάδας ήταν που μου έδωσε την ιδέα για σήμερα. Φαίνεται πως αυτό το διπλό ήρθε μετά από ζυμώσεις μέσα στην ομάδα.

Προγνωστικά Γαλλίας, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά ποδοσφαίρου, στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Μια συνάντηση που (μάλλον) έδωσε λύσεις

Ο Ποσά άλλαξε για πρώτη φορά σύστημα αλλά κυρίως μετά από συνάντηση με πέντε εκ των παλιότερων παικτών και κατά κάποιο τρόπο ηγετών της ανέλυσαν όσα δεν πήγαν καλά ως τώρα και έψαξαν λύσεις. Φαίνεται πως βρήκαν κάποιες.

Η αντίπαλός της, η Μπριοσέν, είναι ισόβαθμη με τη Σεντάν στην τελευταία θέση και είναι χωρίς νίκη. Ξεκίνησε με βατό πρόγραμμα παίζοντας με τις τρεις νεοφώτιστες στα πέντε παιχνίδια. Εχασε τα τρία τελευταία και τα δύο πιο πρόσφατα ήταν από τις νεοφώτιστες Μαρτίγκ και Λε Πυΐ, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Κάτι λέει πάντως, κάτι δεν πάει καλά.

Προβληματική η προετοιμασία της τις τελευταίες ημέρες, πηγαινοέρχεται από εδώ κι από εκεί ανάλογα με το ποιο γήπεδο είναι διαθέσιμο. Την Τετάρτη την έστειλαν σ’ ένα γειτονικό χωριό της Βρετάνης, με το χόρτο στο γήπεδο να είναι εντελώς ακούρευτο και χωρίς τις γραμμές οριοθέτησης. Χωράφι με λίγα λόγια.

Νομίζω πως είναι καλή συγκυρία μετά τα δύο διπλά να κάνει την πρώτη εντός έδρας νίκη της η Μπουργκ. Κέρδισε ήδη πέρυσι και πρόπερσι εντός έδρας την Μπριοσέν, πάμε για να τριτώσει τις νίκες.

Προγνωστικά Γαλλίας

20:30 Μπουργκ – Μπριοσέν: 1 (1,90), Betshop

Προγνωστικά Γαλλίας, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά ποδοσφαίρου, στοίχημα