Value Bet: Ψαγμένο treble - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά στοιχήματος, value bet

Value Bet: Ψαγμένο treble

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 06:30 18/09/2022

Σούπερ Κυριακή μπροστά μας, με τουλάχιστον δέκα (10) ματσάκια να χωράνε κουβέντα για στοίχημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια ή στραβός είναι ο γιαλός (πολλά τα λάθη του μπουκ) ή στραβά αρμενίζουμε (και ο Μυστήριος έχει χάσει τον μπούσουλα). Δες εδώ όλα τα value bet του Καθηγητή Μυστήριου και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Προγνωστικά στοιχήματος: Τρία και καλά

Καθαρά για την ιστορία και για λόγους αρχείου, αφήνω εδώ την αρχική δεκάδα σημείων: Μπρέντφορντ, Κρεμονέζε, Ουντινέζε, Βόλφσμπουργκ, Μπόχουμ, Ρεν, Μπρεστ, Σταντάρ, Άρης και Τρόμσο. Στο τέλος της ημέρας όμως και μετά από crash test υπό τους ήχους σκληρού ροκ, κρατάω μόνο τρία και καλά.

📈 Τρομερή δουλειά κάνει ο Ρόνι Ντέιλα στη Σταντάρ Λιέγης. Βγάζει συνεχή βελτίωση και περίσσευμα πάθους στο χορτάρι και έρχεται από 3 σερί νίκες. Ενισχύθηκε και μεταγραφικά και το Stade de Sclessin είναι ίσως η πιο καυτή έδρα στο Βέλγιο. Μη σε ξεγελά το 0-4 της Κλαμπ Μπριζ στο Πόρτο. Τη Σαρλερουά και την Κορτράικ τις κέρδισε με τα χίλια ζόρια. Επίσης πιο πριν είχε χάσει στην Έουπεν με καλύτερο παίκτη τον τερματοφύλακα της Μινιολέ!

Προγνωστικά στοιχήματος, Value bet, προγνωστικά ποδοσφαίρου

📉 Πολύ περίεργο το κλίμα στη Λάτσιο. Ήρθε η ντροπιαστική 5αρα της Πέμπτης στη Δανία και ακολούθησαν οι διφορούμενες δηλώσεις Σάρι που έχουν κάνει άνω-κάτω τα αποδυτήρια. Η Κρεμονέζε μπορούσε ακόμη και τη νίκη στο 1-1 στην Αταλάντα. Έχει δείξει συνολικά πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και η πρώτη της νίκη δείχνει στη στροφή. Με την εγγύηση του εξαιρετικού γκολκίπερ Ράντου (δανεικός από την Ίντερ) πίσω και το δίδυμο Οκερέκε και Ντέσερς στην επίθεση, μπορεί να εκμεταλλευτεί την ανακατωσούρα της Λάτσιο.

📊 Τρομάζουν οι 6 σερί ήττες της Μπόχουμ. Όμως δεν είναι κακή ομάδα. Σε τουλάχιστον 3/6 άξιζε να μη χάσει και έχει εύλογα παράπονα από το… VAR. Σήμερα θα έχει ντεμπούτο προπονητή και αντίπαλο την καταπονημένη από τα συνεχή παιχνίδια Κολωνία. Η Κολωνία δεν έχει το ρόστερ για να κρατήσει και το καρπούζι της Ευρώπης χωρίς απώλειες και έχει σταθεί αρκετά τυχερή ως τώρα – φτιάχνει φάσεις με το σταγονόμετρο, αλλά είναι σούπερ αποτελεσματική. Όταν όμως δεν φτιάχνεις φάσεις, κάποια στιγμή θα την πατήσεις…

Τα Value Bet του Καθηγητή Μυστήριου 

16:00 Κρεμονέζε – Λάτσιο 1 DNB (3,10) – Σέριε Α

18:30 Μπόχουμ – Κολωνία 1 (3,10) – Μπουντεσλίγκα

19:30 Σταντάρ Λιέγης – Κλαμπ Μπριζ 1 DNB (2,80) – Βέλγιο Pro League

Προγνωστικά στοιχήματος, value bet, προγνωστικά ποδοσφαίρου