Προγνωστικά Ισπανίας: Πετάει η Σοσιεδάδ - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Ισπανία: Πετάει η Σοσιεδάδ

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Τεριακής στις 12:04 19/10/2022

Εντάξει, επιβιώσαμε από το bet αυτοκτονίας της Κυριακής με τη Μάλαγα. Κατάφερε να κερδίσει μετά από σχεδόν ένα χρόνο στην έδρα της πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-2 απέναντι στη Λούγο. Τ’ αφήνουμε πίσω αυτά και πάμε στα φρέσκα. Υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στην Πριμέρα, η οποία ξεκίνησε χθες με τρεις ισοπαλίες! Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Ισπανίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ισπανίας

Προγνωστικά Ισπανίας: Για την 8η σερί νίκη

Τέσσερα ματς σήμερα και πιο ζεστός είμαι για τον άσο της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, καταρρίπτει τους μύθους και τις «καραμέλες» περί κούρασης και ροτέισον. Της λείπουν με τραυματισμούς κομβικοί παίκτες όπως οι Οϊαρθάμπαλ και Σαντίκ, παίζει συνεχώς δύο ματς τη βδομάδα, χωρίς ν’ αλλάζει και πολύ την ενδεκάδα της και τα καταφέρνει περίφημα. Πέρασε και από το Βίγκο την Κυριακή και στοχεύει σε νέα νίκη, υποδεχόμενη τη Μαγιόρκα, απέναντι στην οποία μετράει 8-0-0 από το 2003 κι έπειτα, όταν έχασε τελευταία φορά, ενώ έχει και 5 συνεχόμενες, ανεξαρτήτως έδρας, χωρίς να δεχθεί γκολ.

Οι νησιώτες δεν ήταν κακοί απέναντι στη Σεβίλλη, όμως η απουσία του Μουρίτσι ήταν εμφανής, αφού οι Αμπντόν Πρατς και Άνχελ που κλήθηκαν να τον αντικαταστήσουν, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Ο Κοσοβάρος λείπει σε δεύτερο ματς λόγω τιμωρίας και τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την ομάδα του Αγκίρε στο «Ανοέτα». Το 1,59 στον άσο κρίνεται νορμάλ.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πληρώνει καλά

Η Μπέτις ήταν εξαιρετική την Κυριακή στο 3-1 κόντρα στην Αλμερία. Πηγαίνει τώρα στο «Νουέβο Μιραντίγια» για ν’ αντιμετωπίσει την Κάδιθ. Οι «βερδιμπλάνκος» δε χάνουν εκεί από το 1989, μετρώντας έκτοτε 4-2-0. Η Κάδιθ μπορεί να έχει 4 ματς χωρίς ήττα, αλλά στα περισσότερα είχε μεγάλη δόση τύχης. Ακόμη και στη Χιρόνα, που ισοφαρίστηκε με πέναλτι στην εκπνοή, γλίτωσε πολλάκις το γκολ νωρίτερα. Η Μπέτις, που έβγαλε διπλό στο «Ολίμπικο» πριν δύο εβδομάδες και που ήταν μαγεία την Κυριακή δε γίνεται να πληρώνει 2,15. Μου φαίνεται μεγάλο. Κι ας κάνει ροτέισον ο Πελεγκρίνι. Με ροτέισον κέρδισε και στη Ρώμη.

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ισπανίας

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Φωνές για τη διαιτησία

Για το Βαγιαδολίδ – Θέλτα δεν έχω κάτι. Ααν και γέρνω λίγο προς τα δεξιά. Επίσης, στο Έλτσε – Ρεάλ, οι οπαδοί των γηπεδούχων θα διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία. Στο 12ο λεπτό θα σηκώσουν πανό, ζητώντας σεβασμό από τους ρέφερι προς την ομάδα τους. Αφορμή ήταν το ακυρωθέν γκολ το Σάββατο στο «Μεστάγια», όπου ο Χουάν Πουλίδο Σαντάνα σφύριξε φάουλ εκτός φάσης την ώρα που γινόταν η ασίστ για το γκολ, μην αφήνοντας το πλεονέκτημα. Ο ίδιος αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγνώμη μετά το ματς.

Οι οπαδοί της Έλτσε έβγαλαν ανακοίνωση και λένε: «Μας κυνηγάει η διαιτησία». Το ματς με τη Ρεάλ θα το διευθύνει ο δίκαιος Χιλ Μανθάνο, ο οποίος όμως τα πηγαίνει καλά με τους «μερένχες». Κηλίδα στις σχέσεις του με τους «μερένχες» το 4-1 με τη Βαλένθια, όταν έδωσε 3 πέναλτι στις «νυχτερίδες», πριν από δύο χρόνια. Έκτοτε με αυτόν η Ρεάλ έχει 6-2-0. Το line στις κάρτες στο 4,5 μπορεί να καλυφθεί. Εφόσον η Έλτσε μείνει στη διεκδίκηση αποτελέσματος ως το τέλος.

Διαμαρτυρία για τη διαιτησία ετοιμάζουν οι οπαδοί της Έλτσε.

Όσο για τα αυριανά, υπάρχουν σκέψεις για τις κάρτες στο Αλμερία – Χιρόνα με τον Κουάδρα Φερνάντεθ να σφυρίζει. Ενώ μυρίζει γκολ το ματς στο «Καμπ Νόου» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Βιγιαρεάλ.

Προγνωστικά Ισπανίας

20:00  Κάδιθ – Μπέτις: 2 (2,15), Novibet

21:00  Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα: 1 (1,59), Novibet