Προγνωστικά Μουντιάλ - Γ. Γιαννούλας: Θα γίνει του… πέναλτι

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Μουντιάλ

Γ. Γιαννούλας: Θα γίνει του… πέναλτι

Δημοσιεύτηκε: Γιάννης Γιαννούλας στις 22:38 25/11/2022

Τα πέναλτι σε πρώτο πλάνο, στα σημαντικά παιχνίδια Αργεντινής-Μεξικού και Γαλλίας-Δανίας. Ειδικά στοιχήματα από τα ματς του Σαββάτου, δες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος και εδώ όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ του Match Money.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Στη δύναμη οι Αυστραλοί

Στην πρεμιέρα της στον 3ο Όμιλο του Μουντιάλ η Τυνησία ήταν εξαιρετική ανασταλτικά, χωρίς να επιστρατεύσει δυναμικό παιχνίδι κόντρα στη Δανία κράτησε το 0-0, βλέποντας μόλις μία κίτρινη κάρτα και αυτή στο 86’. Με διπλή ζώνη άμυνας είχε μακριά τους επιτιθέμενους των Δανών και το 0-0 ήταν το σωστό αποτέλεσμα που μπορούσε να προκύψει. Βλέποντας μάλιστα μία κάρτα λιγότερη από τους θεωρητικά ανώτερους ποιοτικά Δανούς.

Από την πλευρά της η Αυστραλία είχε προφανώς αρκετά προβλήματα κόντρα στη Γαλλία, παρότι προηγήθηκε ηττήθηκε με το βαρύ 4-1, ενώ στον πειθαρχικό έλεγχο δεν τα πήγε πολύ καλά, βλέποντας τρεις κίτρινες. Και έδειξε και εκνευρισμό αφού τις δύο εξ αυτών τις δέχθηκε μετά το τέταρτο γκολ της Γαλλίας (71’), με το ματς ουσιαστικά να έχει κριθεί.

Η Αυστραλία δεν έχει την ποιότητα παλιότερων «εκδόσεων» της εθνικής της ομάδας που συμμετείχε σε Παγκόσμιο Κύπελλο, θα πάει στη δύναμη, ποντάρισμα στο να δει περισσότερες κάρτες από την Τυνησία, σε τιμή 2,35.

Προγνωστικά Μουντιάλ, στοίχημα Μουντιάλ

Στοίχημα Μουντιάλ: Ο ζήλος των Σαουδαράβων

Η Σαουδική Αραβία έκανε το μπαμ των… μπαμ στην πρεμιέρα με την Αργεντινή. Ανέτρεψε το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο και η νίκη της με 2-1 σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Και τώρα ο ζήλος των παικτών της για μια νέα επιτυχία θα είναι ακόμα μεγαλύτερος. Προφανώς τα πόδια θα μπαίνουν στη… φωτιά με ακόμα περισσότερη ένταση.

Στην πρεμιέρα οι Σαουδάραβες είδαν έξι κίτρινες κάρτες. Δεν λυπήθηκαν τα δυναμικά μαρκαρίσματα, ειδικά μετά το προβάδισμά τους στο 53’. Και κόντρα στην Πολωνία δεν θα διστάσουν να παίξουν ως και σκληρά, για να γλιτώσουν μία φάση. Το να πάρουν τρεις κάρτες, το Over 2,5 καρτών δηλαδή, πληρώνει 2,15 και αξίζει να αναζητηθεί.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Πολωνός δίνει πέναλτι

Γαλλία εναντίον Δανίας στο σημαντικό ματς για τον 3ο όμιλο και ο διαιτητής Σίμον Μαρτσίνιακ είναι αυτός που μπορεί να μας δώσει μια πολύ καλή απόδοση στο 3,10. Πώς θα γίνει αυτό; Μα καταλογίζοντας πέναλτι, που είναι μια πολύ αγαπημένη του συνήθεια, όλα αυτά τα χρόνια.

Πάμε στις πιο πρόσφατες σεζόν, το 2018/2019 υπέδειξε 25 πέναλτι σε 53 ματς για όλες τις διοργανώσεις, την αμέσως επόμενη το 2019/2020 τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 27 σε 44 παιχνίδια. Το 2020/2021 είχε 26 υποδείξεις πέναλτι σε 41 ματς  ενώ στην περσινή χρονιά 2021/2022 έδωσε 16 σε 41 παιχνίδια.

Και στη φετινή χρονιά έχει μπει πολύ δυναμικά, σε 17 ματς για κάθε επίπεδο, έχει υποδείξει επτά φορές την εσχάτη των ποινών. Δεν έχουμε… χρείαν άλλων αριθμών, ο καταλογισμός πέναλτι πληρώνει 3,10.

Προγνωστικά Μουντιάλ, στοίχημα Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ο Ορσάτο και οι… Ιταλοί

Η Αργεντινή έχασε από τη Σαουδική Αραβία, στη μεγαλύτερη ως τώρα έκπληξη στο Μουντιάλ. Τώρα «τρέχει» για να μην μείνει εκτός! Και ήταν το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Και το ματς με το Μεξικό είναι κομβικό, σημαντικό, καθοριστικό για την πρόκριση. Σε περίπτωση αποτυχημένου αποτελέσματος τα πράγματα θα γίνουν απελπιστικά.

Και για το Μεξικό ίσως να μην είναι ό,τι το καλύτερο ο ορισμός του Ιταλού διαιτητή Ντανιέλε Ορσάτο. Η παρουσία στην αποστολή της Αργεντινής τεσσάρων παικτών που αγωνίζονται στο καμπιονάτο ίσως να δώσει στον Ορσάτο μια σχετική, ίσως και ασυναίσθητη επιθυμία για να δώσει τα «σπόρια» στην «αλμπισελέστε».

Και μπορεί ο Ορσάτο να είναι διαιτητής που δεν δίνει συχνά πέναλτι. Ωστόσο στην πρεμιέρα του Μουντιάλ πήγε στην «άσπρη βούλα», στο μαρκάρισμα πάνω στον Ένερ Βαλένσια. Η Αργεντινή δεν αποκλείεται να εκβιάσει καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Εφόσον παίζει ο καταλογισμός πέναλτι στο 3,10, τον επιλέγουμε με κλειστά μάτια.

Προγνωστικά Μουντιάλ

12:00 Προγνωστικά Τυνησία – Αυστραλία

-Αυστραλία περισσότερες κάρτες (2,35), Stoiximan

15:00 Προγνωστικά Πολωνία – Σαουδική Αραβία

-Over 2,5 κάρτες Σαουδική Αραβία (2,15), Stoiximan

18:00 Προγνωστικά Γαλλία – Δανία

-Καταλογισμός πέναλτι (3,10), Stoiximan

21:00 Προγνωστικά Αργεντινή – Μεξικό

-Καταλογισμός πέναλτι (3,10), Stoiximan

Προγνωστικά Μουντιάλ, στοίχημα Μουντιάλ