NFL: Με τίζερ και πάλι - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά NFL - Προγνωστικά στοιχήματος

NFL: Με τίζερ και πάλι

Δημοσιεύτηκε: Παναγιώτης Τράγος στις 21:07 26/11/2022

Ανοίξαμε το δωράκι μας την Πέμπτη, πιάσαμε το τιζεράκι μας στα προγνωστικά στο εορταστικό πρόγραμμα του NFL λόγω Thanksgiving και προχωράμε. Δύσκολα ματς αυτά που έχουμε μπροστά μας σήμερα για το υπόλοιπο της 12ης εβδομάδας. Σε όλα μπορεί να βγει «κάτι», αλλά το ίδιο «κάτι» με άλλα επιχειρήματα μπορεί να «διαγραφεί».
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά NFL στο USA Betting.

Προγνωστικά NFL

Προγνωστικά NFL: Η πρώτη επιλογή…

Καρολάινα Πάνθερς και Ντένβερ Μπρόνκος είναι δύο ομάδες που για να σκοράρουν κάνουν… αίτηση. Ταυτόχρονα έχουν πάντως καλές άμυνες. Είναι φυσιολογικά το ματς με το χαμηλότερο λάιν πόντων (36,5) και αυτό που μοιάζει να είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τα αγαπημένα μας τιζεράκια. Θα το πάμε στο 43,5 και θα πάρουμε Under, αλλά αυτή είναι η «εύκολη» απόφαση στα προγνωστικά NFL. Με τι το συνδυάζουμε είναι το θέμα. Και εδώ είναι σκούρα τα πράγματα. Αρχικά είπα να μπλέξω με το Κλίβελαντ – Τάμπα Μπέι και να τιζάρω άντερ λόγω ισχυρών ανέμων που θα έχει. Οπερ σημαίνει δυσκολία στην πάσα. Και άντε η Τάμπα Μπέι δεν έχει πολύ αποτελεσματικό running game, το θέμα είναι ότι το Κλίβελαντ απέναντι στο run έχει άμυνα για γέλια. Το άφησα.

Προγνωστικά αμερικάνικο ποδόσφαιρο: Πολλά ταξίδια…

Η δεύτερη σκέψη ήταν να τιζάρω τη νίκη των Σαν Φραντσίσκο 49ερς απέναντι στους Σαιντς της Νέας Ορλεάνης στα προγνωστικά NFL και να την φτάσω στο -2,5 (κάτω από το κομβικό -3). Εδώ το μόνο που με προβληματίζει είναι το εξής: Τη Δευτέρα οι 49ερς έπαιξαν στο Μεξικό σε υψόμετρο. Πριν από το ματς είχα πάει για μίνι προετοιμασία (σε υψόμετρο) στο Κολοράντο. Ταξίδι Σαν Φραντσίσκο – Κολοράντο – Μέξικο Σίτι – Σαν Φραντσίσκο δεν το λες και εύκολη ιστορία και μάλιστα με δύο σταθμούς σε υψόμετρο. Αλλά βέβαια απέχουν παρασάγγας ποιοτικά από τους Σαιντς. Στα υπόψιν για τα προγνωστικά NFL και το +8,5 των Τενεσί Τάιτανς απέναντι στο Σινσινάτι αλλά δεν έχω καθόλου καλή σχέση μαζί τους (με το Τενεσί) και προσπαθώ με κάθε τρόπο να τους αποφεύγω. Δεν τους «διαβάζω» ποτέ καλά τους Τάιτανς.

Προγνωστικά NFL

Προγνωστικά NFL: Μπορούν…

Τελικά αποφάσισα να το συνδυάσω με το τιζαρισμένο Over 40,5 στο Σιάτλ – Λας Βέγκας. Το Σιάτλ έρχεται από εβδομάδα ξεκούρασης που δεν είχε ματς. Συνήθως φέτος όσες επιστρέφουν από τη μίνι διακοπή είναι λίγο rusty αλλά το Σιάτλ εντός δεν μασάει από τέτοια σε όποια κατάσταση κι αν είναι. Εντυπωσιακά καλύτερη του αναμενόμενου η εικόνα του Σιάτλ φέτος, σκοράρει με σταθερότητα, είχε φτιάξει την άμυνά του προ της διακοπής αλλά… Το Λας Βέγκας έρχεται από νίκη με το Ντένβερ στην παράταση και έδειξε να συνέρχεται επιθετικά. Είναι ομάδα που μπορεί να «κουνήσει» την μπάλα και να σκοράρει. Θεωρώ το 40,5 «εφικτό» σκορ και μπαίνει στα προγνωστικά NFL ως το δεύτερο «κομμάτι» του τίζερ.

Αυτό είναι το “μαϊμού” τιζεράκι μας

Προγνωστικά NFL

«Μαϊμού» τίζερ

Καρολάινα-Ντένβερ Under 43,5 με Σιάτλ-Λας Βέγκας Over 40,5: (1,90), Stoiximan

Προγνωστικά NFL