Στοίχημα Μουντιάλ: Ο ρεαλισμός της Βραζιλίας

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Μουντιάλ, Στοίχημα Μουντιάλ

Δ. Καναβαράκης: Ο ρεαλισμός των Βραζιλιάνων δίνει αξία στο combo

Δημοσιεύτηκε: Δημήτρης Καναβαράκης στις 09:10 05/12/2022

Η Βραζιλία εξακολουθεί να προσφέρεται σε τιμές μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση στο Στοίχημα Μουντιάλ, χωρίς όμως να το αξίζει βάσει της εικόνας της. Τρία γκολ όλα και όλα ενεργητικό και επίδειξη δύναμης μόνο απέναντι στη Σερβία. Βέβαια, μετά τα 6 γκολ που δέχτηκαν οι Βαλκάνιοι από Καμερούν, Ελβετία απορείς αν η εμφάνιση αυτή ήταν κριτήριο δυναμικής.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ του Match Money.

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος

Στοίχημα Μουντιάλ: Μετά το 1-7, μόνο under 3,5

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας σε αυτό το Μουντιάλ. Δεν θα προξενήσει εντύπωση και αν οι Νοτιοκορεάτες καρδιοχτυπήσουν έως τέλους τους Βραζιλιάνους, που έχουν χτυπηθεί και από αγωνιστικά προβλήματα. 

Αυτό που μπορεί να αποδειχτεί κλειδί για την έκβαση της αναμέτρησης είναι η ανασταλτική λειτουργία των πεντάκις πρωταθλητών κόσμου. Σε αυτό το επίπεδο η Βραζιλία είναι «ακέραια» έως τώρα. Δεν έδωσε ούτε μία τελική εντός εστίας με Σερβία, Ελβετία, στα δύο ματς δηλαδή που έπαιξε με βασικούς. Ένα γκολ μπορεί να είναι αρκετό για το φαβορί, που στα δύο τελευταία Μουντιάλ έχει 7/8 under 2,5. Επίσης έχει εννιά σερί under 3,5. Τελευταίο over εκείνο το… over 7,5 με τη Γερμανία, στο Μπέλο Οριζόντε το 2014.

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά Μουντιάλ: Γκολ και κάρτα στα 2 ημίχρονα

Στο Ιαπωνία – Κροατία κλέβει την προσοχή ένα ειδικό ενισχυμένης απόδοσης της Stoiximan. Το ενδεχόμενο να σημειωθεί γκολ και στα 2 ημίχρονα και να δοθεί έστω μία κάρτα σε αμφότερα. Η τιμή αντί για 2,87 είναι 3,85 και η αξία του bet αυταπόδεικτη. Το δύσκολο είναι προφανώς το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο το over 0,5 γκολ και το over 0,5 κάρτα δεν βγάζουν συνδυαστικά ούτε 1,60.

Προγνωστικά Μουντιάλ

Bet Builder

17:00 Ιαπωνία – Κροατία Γκολ και κάρτα & στα 2 ημίχρονα (3,85) Stoiximan

21:00 Βραζιλία – Νότια Κορέα 1 & Under 3,5 (1,86) Stoiximan

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος