Προγνωστικά στοιχήματος: Από ΟΑΚΑ στη Μαδρίτη - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Πάμε στοίχημα σήμερα, προγνωστικά στοιχήματος

Στοίχημα: Από ΟΑΚΑ στη Μαδρίτη

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Ρεσπέρης στις 13:52 30/12/2022

Τελευταίο κουπόνι για το 2022. Χρονιά που κλείνει με πολύ και χορταστικό στοίχημα. Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία στο σημερινό πρόγραμμα, τα βλέμματα όμως πέφτουν στο μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.  
Δες εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Προγνωστικά μπάσκετ, προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά στοιχήματος: Φουλ πρόγραμμα στη Β’ Γαλλίας

Πλήρης αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας σήμερα, το δεύτερο παιχνίδι των ομάδων μέσα σε πέντε μέρες μετά το διάλλειμα του Μουντιάλ. Ο Μιχάλης Σινάκος έχει φουλ στοιχηματικό ρεπορτάζ εδώ. Επίσης, στη στήλη του παίζει με ένα διπλό του 2,75. Δες το εδώ.

Δεύτερη δόση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Hot bet είναι το Χετάφε – Μαγιόρκα. Ενώ ο Γιώργος Τεριακής γράφει για μια δυάδα διημέρου, που περιλαμβάνει έναν άσο στο ΑΗ 0 απόψε και έναν άσο στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Από κοντά στο σημερινό πρόγραμμα και ο Καθηγητής Μυστήριος και τα value bet. Γράφει για έναν άσο από το πρωτάθλημα της Αιγύπτου και μια κόντρα από το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Δες εδώ τα προγνωστικά του.  

Προγνωστικά Euroleague: Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεχωρίζει φυσικά στο σημερινό πρόγραμμα της Euroleague. Ο Θάνος Σολούκος αναλύει πλήρως το σπουδαίο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και πατάει στην καθοριστική απουσία του Σάσα Βεζένκοφ. Επίσης, μπορείτε να βρείτε ανάλυση και στοιχηματική πρόταση στα υπόλοιπα παιχνίδια της Ευρωλίγκας εδώ.

Προγνωστικά μπάσκετ, προγνωστικά Euroleague

Πτώση αποδόσεων: Από ΟΑΚΑ σε Ουαλία

Η μεγαλύτερη πτώση απόδοσης είναι στο μπάσκετ σήμερα. Προφανώς ο λόγος για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Ο άσος είχε ανοίξει σε τιμές αουτσάιντερ και πλέον μετά την είδηση του τραυματισμού του Σάσα Βεζένκοφ γύρισε σε καθαρό φαβορί. Γύρω από το 1,80 στις περισσότερες εταιρίες, στη Stoiximan παίζει στο 1,87 με μηδενική γκανιότα.

Στο κουπόνι ποδοσφαίρου έχει πάρει την κάτω βόλτα το διπλό στο Λαβάλ – Αμιάν. Στο 2,50+ ήταν χθες, πλέον παίζει κοντά στο 2,35. Επίσης, σε πτώση είναι και το διπλό στο Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ στην Πρέμιερ Λιγκ. 3,85+ η τιμή του ανοίγματος. Αισίως έχει φτάσει ακόμη και στο 3,50 στην bet365.

Πάντως, η μεγαλύτερη πτώση είναι στην Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία. Ο άσος στο Σουόνσι – Γουότφορντ ήταν στο 2,60+. Πλέον παίζει γύρω από το 2,00, με την πτώση να οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στις πολλές απουσίες της φιλοξενούμενης.

Το value bet της ημέρας

Το value bet είναι από την Α’ Ισπανίας και το Χετάφε – Μαγιόρκα. Η Χετάφε, όπως τονίζει και ο Γιώργος Τεριακής, περίμενε πως και πως τη διακοπή καθώς την είχε πάρει η κάτω βόλτα. Δείχνει το ματς ως must win για τη γηπεδούχο, η οποία στα πέντε επόμενα έχει να αντιμετωπίσει τις Σεβίλλη, Μπαρτσελόνα, Μπέτις και Ατλέτικο και ουσιαστικά το μοναδικό της ‘’εύκολο’’ ματς είναι το σημερινό και αυτό με την Εσπανιόλ. Από την άλλη, η Μαγιόρκα, θα παίξει με δύο ‘’καλές’’ απουσίες. Επίσης, πριν τη διακοπή είχε ένα μάλλον… τραβηγμένο θετικό σερί, που λογικά τώρα θα ξεκινήσει να διορθώνει. Ο 1 DNB παίζει στο 1,95 στη Stοiximan.

Προγνωστικά μπάσκετ, προγνωστικά Euroleague