Προγνωστικά στοιχήματος: Η Τετάρτη των ντέρμπι - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά πάμε στοίχημα

Στοίχημα: Η Τετάρτη των ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Ρεσπέρης στις 14:07 04/01/2023

Το πλουσιότερο κουπόνι Τετάρτης του πάμε στοίχημα των τελευταίων μηνών έχουμε μπροστά μας. Προφανώς και τα δύο μεγάλα ντέρμπι της ημέρας ΠΑΟΚ – Άρης και Ίντερ – Νάπολι κυριαρχούν. Παράλληλα έχουμε την επιστροφή μετά από περίπου δύο μήνες της Α’ Ιταλίας, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν πολλά παιχνίδια από Πρέμιερ Λιγκ, κύπελλο Ισπανίας, Α’ Τουρκίας και Κύπρος. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη Σούπερ Λιγκ 2, στην οποία κυριαρχεί το σπουδαίο ματς Ηλιούπολη – Απόλλων.
Δες εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Προγνωστικά στοιχήματος, πάμε στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Ιταλία στο επίκεντρο

Η επιστροφή του Καμπιονάτο μετά το Μουντιάλ κλέβει σήμερα την παράσταση. Φουλ στοιχηματική ανάλυση από τον Γιάννη Γιαννούλα, ο οποίος παράλληλα βγάζει και την καλύτερη τριάδα της ημέρας που μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ. Στην Ιταλία παίζει και ο Τσάρλι με δυάδα που πληρώνει 2,50+. Ενώ και το Μπατιράκι ψάχνει την μπόμπα της ημέρας από το Καμπιονάτο. Μπόμπα που παίζει στο 4,60 και τη διαβάζετε εδώ.

Τέσσερα παιχνίδια παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ, τα οποία δείχνουν να σηκώνουν ποντάρισμα. Ο Αντώνης Τσούτης γράφει εδώ για άσο του 2,45, ενώ υπάρχει στοίχημα σε goal και special.

Όσον αφορά τη Σούπερ Λίγκα και το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης, ο Καθηγητής Μυστήριος γράφει εδώ το σκεπτικό του για το σημείο του παιχνιδιού. Επίσης, ο Γιώργος Φραδελάκης ποντάρει στο Αστέρας Τρίπολης – Λαμία.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στη θεωρία στοιχήματος του Match Money. Περιλαμβάνει εξαιρετικά άρθρα τα οποία θα σας βοηθήσουν και στο στοίχημά σας. Ακόμη και αν επιλέξετε να παίξετε κάποιο από τα παιχνίδια του live casino.

Προγνωστικά στοιχήματος, πάμε στοίχημα

Πτώση αποδόσεων: Κατρακυλά ο άσος

Στο ισπανικό κύπελλο η μεγαλύτερη πτώση απόδοσης, σε μια μέρα που μάλλον περνά μάλλον… αδιάφορα σ’ αυτό το κομμάτι. Το Ποντεβέδρα – Μαγιόρκα είναι το ματς, με τον άσο να έχει τεράστια πίεση και από το 6,50+ να παίζει πλέον γύρω από το 5,00. Ενώ υπάρχουν και 2-3 μπουκ που παίζουν τον άσο ακόμη και κάτω από το 5,00, στο 4,80.

Το Value Bet της ημέρας

Από τη Σούπερ Λίγκα έρχεται το value bet της αγωνιστικής. Ο λόγος για τον άσο στο Αστέρα Τρίπολης – Λαμία. Δεν… πιάνεται το 5-0 από τον Ολυμπιακό στο στρατόπεδο του Αστέρα, όλοι γνώρισαν ότι η νέα αρχή με τον Μάντζιο θα ξεκινήσει ουσιαστικά από το καθοριστικό παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. Όπως τονίζει ο Γιώργος Φραδελάκης είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα της Τρίπολης έχει δύο «καλές» επιστροφές. Παράλληλα εκτός του ότι η Λαμία προβληματίζει έντονα με την απόδοσή της ταξίδεψε στην Τρίπολη με εκπλήξεις στην αποστολή, αφού έμειναν εκτός ο γκολκίπερ Σαράνοφ και ο βασικός μέσος Σλίβκα. Ο άσος του Αστέρα Τρίπολης παίζει στο 1,90 στην Betshοp.

Προγνωστικά στοιχήματος, πάμε στοίχημα