Προγνωστικά Ισπανίας: Η ζωή χωρίς τον Λούκας - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Ισπανίας, προγνωστικά στοιχήματος

Ισπανία: Η ζωή χωρίς τον Λούκας

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Τεριακής στις 10:41 06/01/2023

Το κύπελλο δεν κύλησε όπως θα θέλαμε. Για αυτό και το λένε θεσμό των εκπλήξεων. Έλτσε, Χετάφε, Ράγιο και Βαγιαδολίδ αποχαιρέτησαν, χάνοντας από ομάδες μικρότερων κατηγοριών, ενώ και η Μπαρτσελόνα τα χρειάστηκε απέναντι στην Ιντερσίτι. Η αυλαία των αγωνιστικών στην Ισπανία, σε Πριμέρα και Σεγούντα, ανοίγει σήμερα με 5 αγώνες, ανήμερα της γιορτής των Τριών Μάγων στη χώρα, ενώ άλλους έξι συναντάμε στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Πάμε να δούμε τι επιλογές προκύπτουν από το πρόγραμμα του διημέρου.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Ισπανίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Προγνωστικά Ισπανίας, προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά Ισπανία: Μοιάζει με τελικό

Στην Πριμέρα το πρόγραμμα ανοίγει με το ματς στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο» του Έλτσε, όπου η τοπική ομάδα θα ψάξει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στη Θέλτα. Ματς που μοιάζει με τελικό για τους γηπεδούχους. Αλλά ο Πάμπλο Ματσίν πάντως αρνείται αυτόν τον χαρακτηρισμό. Επίσης και ο συνάδελφός του στον πάγκο της Θέλτα, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Για την Έλτσε η προσεχής τριάδα αγώνων (Θέλτα μέσα, Κάδιθ έξω, Οσασούνα μέσα) θα κρίνει κατά πόσο είναι ικανή να παλέψει με αξιώσεις για τη σωτηρία. Αν καταφέρει να πάρει 6-7 βαθμούς, τότε ναι, μπορεί να ελπίζει. Ειδάλλως, θα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό στο δεύτερο γύρο για να γλιτώσει. Τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για επιθετικό σχήμα από τον Πάμπλο Ματσίν, άσχετα αν παίζει με τριάδα στην άμυνα, αφού σκέφτεται να βάλει μαζί Μπογέ, Ρόγερ Μαρτί και Πέρε Μίγια, τους τρεις κατ’ εμέ πιο επικίνδυνους παίκτες που διαθέτει. Η Θέλτα ούτως ή άλλως έχει κι αυτή ποιότητα μπροστά, οπότε, καταλήγω στο G/G που πληρώνει λίγο κάτω από δίφραγκο, στο 1,95 στα προγνωστικά Ισπανίας.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Βαλένθια θέλει να επιστρέψει στις νίκες και μπορεί να το κάνει απέναντι στην Κάδιθ. Στο «Μεστάγια» παίρνει έξτρα ώθηση από τον κόσμο της και ασκεί μεγαλύτερη πίεση στους αντιπάλους. Η Κάδιθ γλίτωσε την ήττα από την Αλμερία χάρη στις επεμβάσεις του Λεντέσμα, την αστοχία των αντιπάλων και την οξυδέρκεια του Λούκας Πέρεθ, ο οποίος ισοφάρισε στο 83΄. Ο Λούκας όμως την άφησε, πηγαίνοντας να παίξει στην ομάδα της καρδιάς του στην 3η κατηγορία, την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Το κενό του θα στοιχίσει στην πορεία έχω την εντύπωση. Οι αντίπαλοι δεν θα είναι άστοχοι πάντα και ούτε ο Λεντέσμα θα τα βγάζει όλα. Στο 1,60 σωστό φαβορί η Βαλένθια, που έχει και σύμμαχο την παράδοση. Μετράει 8-4-1, μοναδικό διπλό το 1988, έκτοτε 5-2-0.

Προγνωστικά Ισπανίας, προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Ζόρια στο «Θεράμικα»

Από το πρόγραμμα του Σαββάτου, ξεχωρίζει το ματς στο «Θεράμικα» ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Ρεάλ. Πέντε σερί ισοπαλίες μετράει η «βασίλισσα» στην έδρα αυτή, κάτι που δείχνει ότι ζορίζεται για να περάσει νικηφόρα από εκεί. Το ίδιο ζόρι περιμένω να έχει και φέτος, καθώς η Βιγιαρεάλ επέστρεψε φουριόζα μετά τη διακοπή. Νίκη 2-1 επί της Βαλένθια, σε ματς που θα μπορούσε να βάλει περισσότερα γκολ. Πρόκριση με πεντάρα στο κύπελλο επί της Καρταχένα, παίζοντας και με αλλαγές. Μάχη θα γίνει, πιο νορμάλ επιλογή δείχνει το G/G γύρω στο 1,55.

Εξάποντα στη μάχη για τη σωτηρία τα άλλα δύο, τόσο το Μαγιόρκα – Βαγιαδολίδ, όσο και το Εσπανιόλ – Χιρόνα. Με παράδοση που λέει 4 σερί νίκες στο νησί η Βαγιαδολίδ, θα είναι δύσκολος αντίπαλος για τη Μαγιόρκα. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στην παράταση την Ποντεβέδρα, ενώ οι Πουθελάνος από την άλλη έχασαν 1-0 από την Αλαβές, παίζοντας με δέκα από το 5ο λεπτό. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα τα δεδομένα αλλάζουν. Νομίζω πως μιλάμε για μεγάλη τριπλή. Όσο για το καταλανικό ντέρμπι, είδα βάλανε τον Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, ο οποίος τις βγάζει τις κάρτες σχετικά εύκολα. Λογικά θα έχει ένταση και πάθος για τη νίκη εκατέρωθεν, μου αρέσει το Over 5,5 κάρτες στο 1,80.

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ στο «Τοραλίν»

Στη Σεγούντα και τα ματς Παρασκευής – Σαββάτου, μπορεί να γίνει κουβέντα για το καλοπληρωμένο over στο «Τοραλίν». Η Πονφεραδίνα χρειάζεται τη νίκη και για αυτήν θα παίξει, πάντως, η Βιγιαρεάλ Β δεν χαρίζεται σε κανέναν και θα πάει στην Πονφεράδα για να κάνει το παιχνίδι της. Πιστεύω θα έχει γκολ το ματς, εφικτό να σκοράρουν και οι δύο, αλλά θα πάω με το Over 2,5, το οποίο το βρίσκω στο 2,20 στα προγνωστικά Ισπανίας.

Προγνωστικά Ισπανίας, προγνωστικά στοιχήματος
Υπόσχονται γκολ Πονφεραδίνα και Βιγιαρεάλ Β.

Αρκετά αμφίρροπο το Σπόρτινγκ Χιχόν – Λεβάντε, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από σπουδαίες προκρίσεις στο κύπελλο απέναντι σε Ράγιο και Χετάφε αντίστοιχα. Αμφότερες έχουν κάποιες καλές απουσίες και ίσως στο τέλος συμβιβαστούν με τον βαθμό.

Όσο για το Λεγανές – Λούγο, εδώ ναι μεν φαβορί οι Μαδριλένοι των 10 αγώνων χωρίς ήττα. Όμως και οι Γαλιθιάνοι αναθάρρησαν τελευταία. Κέρδισαν τη Γρανάδα στο τελευταίο και πηγαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία στο «Μπουτάρκε». Όμως εκεί δεν έχουν κερδίσει ποτέ (0-5-6). Κάτι σε 1Χ & Under 2,5 γύρω στο 1,72 βλέπω.

Ανάλογη επιλογή και στο Ανδόρα – Οβιέδο του Σαββάτου, δύο ομάδες που στηρίζουν πολλά στην άμυνά τους. Η διαφορά είναι ότι η Ανδόρα δεν είχε ματς κυπέλλου μεσοβδόμαδα και θα παρουσιαστεί πιο φρέσκια από την αντίπαλό της. Προς την ισοπαλία γέρνω στο Μάλαγα – Τενερίφη, με την παράδοση να γράφει 7-2-0. Δύσκολα να κάνει δεύτερη κολλητή εντός έδρας νίκη η Μάλαγα, μετά από αυτή επί της Αλαβές. Η τελευταία αντιμετωπίζει την Μπούργος, σ’ ένα γεμάτο «Μεντιθορόθα» κι έκανα σκέψεις για τον άσο, αλλά το 1,87 που κυκλοφορεί, μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει.

Προγνωστικά Ισπανίας

Παρασκευή

17:15  Πονφεραδίνα – Βιγιαρεάλ Β: Over 2,5 (2,20), Stoiximan

22:00  Βαλένθια – Κάδιθ: 1 (1,60), Stoiximan

Σάββατο

17:15  Βιγιαρεάλ – Ρεάλ: G/G (1,53), Stoiximan

22:00  Εσπανιόλ – Χιρόνα: Over 5,5 κάρτες (1,80), Stoiximan

Προγνωστικά Ισπανίας, προγνωστικά στοιχήματος