Μπατιράκι προγνωστικά: Βουτιά στα κύπελλα - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι: Με 6,70 και 6,50 η βουτιά στα κύπελλα

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 10:55 07/01/2023

Άλλη μία ηρωική μάχη της Κρεμονέζε για την πρώτη φετινή νίκη έληξε άδοξα (0-1 Γιουβέντους). Ο Μπατίρακας πήρε άμεσα το καπελάκι του με σκοπό να προλάβει ένα φουλ μπατιρακίσιο Σαββατοκύριακο. Αγγλικό Εφ Ει Καπ, γαλλικό κύπελλο. Τι άλλο θες παίκτη μου για να καταλάβεις πως το πρόγραμμα είναι θησαυρός για “μικροεπενδυτές”.
Μπατιράκι προγνωστικά, δες τα συγκεντρωμένα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ, προγνωστικά Αγγλίας, προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι προγνωστικά: Αγγλία vs Γαλλία σημειώσατε Χ

Στα κύπελλα, παίχτη μου, να σου πω κάτι γενικό να το έχεις πάντα στο μυαλό σου, δεν έχει σημασία να ξέρεις τις ομάδες ή τη φόρμα τους ή τα αγωνιστικά νέα ή οτιδήποτε από αυτά που μελετάς σε ένα ματς πρωταθλήματος. Το βασικό που πρέπει να κοιτάς στα κύπελλα είναι ποιοι είναι οι στόχοι τους στο πρωτάθλημα. Επίσης και το πρόγραμμά τους, που έπαιξαν και που θα παίξουν.

Για παράδειγμα, η Νιούκαστλ. Που κυνηγά φουλ Τσάμπιονς Λιγκ φέτος, έκανε μεγάλο ματς την Τρίτη με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Πάει τώρα να παίξει κύπελλο στο Σέφιλντ με τη Γουένσντεϊ. Ακολούθως την ερχόμενη εβδομάδα, την Τρίτη, έχει προημιτελικό Καραμπάο Καπ με τη Λέστερ. Με πιάνεις και δεν θέλεις κάτι άλλο να σου πω. Τα νερντς πάντως δεν το ‘χουν πιάσει το έργο και μας έχουν τον άσο στο 6,70 στο Ρamestoixima.

Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ, προγνωστικά Αγγλίας, προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Λουκούμι η απόδοση

Δεν έχουμε όμως μόνο στην Ινγκλατέρα κύπελλο, έχουμε και στη Γαλλία, και το Μπατιράκι σού το έχει ξαναπεί, το γαλλικό κύπελλο, αν εξαιρέσεις ότι είναι λίγο κοτούλες και κολλάνε πολύ στο Χ, είναι πιο μπατιρακίσιο ακόμη και από το αγγλικό. Από τις σημερινές συναντήσεις ο Μπατίρακας ξεχωρίζει το Αβράνς – Μπρεστ. Πολύ απλά τα πράγματα. Τι σου ́πα να ψάχνεις στα κύπελλα, τους πρωταθληματικούς στόχους των ομάδων και το πρόγραμμα. Η Μπρεστ λοιπόν είναι στη 17η θέση της βαθμολογίας (από τη 17η και κάτω πέφτουν) και δίνει μάχη για την παραμονή της. Κι αν δεις, στην Άλφα Γαλλίας υπάρχει μεσοβδόμαδη αγωνιστική στην εβδομάδα που μας έρχεται, την Τετάρτη το βράδυ. Οπότε καταλαβαινόμαστε κι εδώ νομίζω… Και εδώ λουκούμι η απόδοση, με τη νίκη της έτοιμης για όλα Αβράνς να φτάνει στο 6,50 στο Ρamestoixima.

Προγνωστικά στοιχήματος

16:30 Αβράνς – Μπρεστ: 1 (6,50), Pamestoixima

20:00 Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Νιούκαστλ: 1 (6,70), Pamestoixima

Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ, προγνωστικά Αγγλίας, προγνωστικά στοιχήματος