Προγνωστικά Ισπανίας: Στον τόπο του εγκλήματος - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ισπανίας

Ισπανία: Στον τόπο του εγκλήματος

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Τεριακής στις 09:02 14/01/2023

Περιμένοντας το αυριανό «El Clasico» στο Ριάντ, στον τελικό του Supercopa, δέκα παιχνίδια παίζουν το Σάββατο σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και Σεγούντα. Το πρόγραμμα δεν είναι ό,τι καλύτερο να πω την αλήθεια. Την περασμένη βδομάδα υπήρχαν σημεία που φώναζαν. Τώρα, έχει κάποια ματς, τα οποία έχουν παρασκήνιο. Αλλά είμαστε μήνα Γενάρη. Τα ήθελα τον Μάιο, για να μπορούμε να παίξουμε αναλόγως με τις σχέσεις που υπάρχουν.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Ισπανίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ισπανίας

Προγνωστικά Ισπανίας: Χρωστάει η Μαγιόρκα

Τελευταία αγωνιστική πέρσι, η Οσασούνα αδιάφορη και η Μαγιόρκα έψαχνε διπλό σωτηρίας στην Παμπλόνα. Με «άκρη» τον Χαβιέρ Αγκίρε η δουλειά έγινε. Η Μαγιόρκα πέρασε σβηστά με 0-2 και παρέμεινε στην κατηγορία και τώρα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Ο Μεξικανός είχε αγωνιστεί στην Οσασούνα ως ποδοσφαιριστής τη σεζόν 1986-87. Επέστρεψε το 2002 ως προπονητής κι έμελλε να γίνει ο πιο πετυχημένος στην ιστορία του συλλόγου. Την οδήγησε ως τα ημιτελικά του κυπέλλου την πρώτη χρονιά, στον τελικό κυπέλλου την τρίτη και την τέταρτη και τελευταία, η ομάδα τερμάτισε 4η και πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ματς τώρα έρχεται σε σημείο που δεν μπορείς να πεις πως καίγεται κάποια από τις δύο. Είναι δεδομένο πως η Μαγιόρκα οφείλει την παραμονή της στην κατηγορία στην Οσασούνα, η οποία μετά τη διακοπή έκανε δύο κακές εμφανίσεις και ψάχνει αντίδραση. Ο άσος στο 2,05 δεν είναι άσχημος, αλλά δεν έχω και την ίδια θέρμη, που θα είχα, αν το ματς ήταν στα τελειώματα της σεζόν και υπήρχε ισχυρό κίνητρο. Παρ’ όλα αυτά θα τον προτιμήσω, καθώς οι Ναβάροι επιστρέφουν στην έδρα τους μετά από δύο μήνες περίπου και θέλουν να επιστρέψουν και στις νίκες, δίνοντας χαρά στο κοινό τους, μετά τις ήττες από Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Ντέρμπι Βάσκων

Το Βαγιαδολίδ – Ράγιο Βαγιεκάνο μπορεί να πάει παντού, ενώ στο Χιρόνα – Σεβίλλη σκέφτομαι κάτι σε Χ2 & G/G. Η ομάδα του Σαμπαόλι δείχνει σημάδια ανάκαμψης, παίρνοντας βαθμό στο Βίγκο και κερδίζοντας τη Χετάφε. Οι Καταλανοί από τη μεριά τους μετρούν 13 συνεχόμενα G/G. Βρίσκω σε τιμές άνω του 2,60 το συγκεκριμένο combo.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι των Βάσκων ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Σε ελαφρώς καλύτερο μομέντουμ οι γηπεδούχοι, είναι στην 3η θέση και κάνουν όνειρα για Τσάμπιονς Λιγκ. Λίγο πιο κάτω η Αθλέτικ, αλλά η φετινή της πορεία είναι υψηλών προδιαγραφών και μπορεί κι αυτή να λέει πως διεκδικεί είσοδο στην τετράδα. Για να το κάνει όμως, δεν αρκεί να παίζει καλά, όπως έκανε με την Οσασούνα. Πρέπει και να κερδίζει κιόλας. Στο «Ανοέτα» δεν κερδίζει από το 2017, ωστόσο σκόραρε εκεί στις 6 τελευταίες επισκέψεις της. Οι 5 πιο πρόσφατες ήταν G/G, το οποίο βλέπω να επαληθεύεται και φέτος, καθώς αμφότερες δημιουργούν πολλές φάσεις στα παιχνίδια τους. Θα το συνδυάσω με το Over 5,5 κάρτες, καθώς τα μεταξύ τους ντέρμπι πάντα έχουν ένταση και ο Κουάδρα Φερνάντεθ είναι ρέφερι που τις βγάζει. Στο 3,00 το συγκεκριμένο Bet Builder.

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ισπανίας

Προγνωστικά στοιχήματος: Αδερφικές σχέσεις

Ράθινγκ Σανταντέρ και Σπόρτινγκ Χιχόν έχουν αδερφικές σχέσεις σαν σύλλογοι, αλλά και σε επίπεδο οπαδών. Στον πρώτο γύρο η Ράθινγκ δεν είχε βαθμό μετά από 4 αγώνες κι έβγαλε διπλό στο «Μολινόν». Τώρα, το ματς το χρειάζονται και οι δύο, καθώς η Σπόρτινγκ βρίσκεται στο -7 από την εξάδα και η Ράθινγκ εντός επικίνδυνης ζώνης. Μάλιστα στον πάγκο των γηπεδούχων είναι ο Χοσέ Αλμπέρτο, ο οποίος έχει περάσει για σχεδόν μια δεκαετία από τους Αστουριάνους, είτε στους μικρούς, είτε στην πρώτη ομάδα. Με την έλευσή του η Ράθινγκ πήρε 4 βαθμούς εκτός έδρας και τώρα ντεμπουτάρει μπροστά στο κοινό του «Σαρδινέρο». Δεν πιστεύω πως θα υπάρξουν χάρες, αλλά σε τιμές αουτσάιντερ, δέχομαι να πάω με τη Σπόρτινγκ Χιχόν, που θα έχει και 3.000 κόσμο στο πλευρό της. Βρίσκω το διπλό με ασιατικό χάντικαπ 0 (DNB δηλαδή) στο 2,15.

Με 3.000 κόσμο η Σπόρτινγκ Χιχόν.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, βλέπω την Τενερίφη να κερδίζει την Πονφεραδίνα, αλλά το 1,70 δε με καλύπτει. Με απουσίες Καρταχένα και Σαραγόσα, αλλά δεν πάει το χέρι να παίξω Ουέσκα και Βιγιαρεάλ Β. Το βράδυ υπάρχει το Λεβάντε – Γρανάδα, με τον Πάκο Λόπεθ να επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Θιουδάδ ντε Βαλένθια». Εκεί  όπου αγαπήθηκε από τον κόσμο των Βαλενθιάνων για μια τετραετία. Κι εδώ με καλές απουσίες η Λεβάντε, όμως η Γρανάδα δεν κερδίζει εκτός έδρας από την πρεμιέρα.

Έμεινε το ματς της Λας Πάλμας στην Ιμπίθα. Παίζει η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας κόντρα στη χειρότερη και ουραγό. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έδειξαν κάποια σημάδια ζωής στο «Ιπουρούα», ωστόσο αυτό δεν αρκεί για να τα βάλουν με την καλοδουλεμένη μηχανή του Γκαρθία Πιμιέντα. Η Λας Πάλμας θέλει να ρεφάρει την γκέλα με τη Ράθιγνκ Σανταντέρ και έχει την ποιότητα να περάσει νικηφόρα από το «Καν Μισές». Το διπλό στο 2,10 μου κάνει.

Προγνωστικά Ισπανίας

17:15  Ιμπίθα – Λας Πάλμας: 2 (2,10), Stoiximan

19:30  Οσασούνα – Μαγιόρκα: 1 (2,05), Stoiximan

19:30  Σανταντέρ – Σπ. Χιχόν: 2 ΑΗ 0 (2,15), Stoiximan

Bet Builder

22:00  Σοσιεδάδ – Αθλ. Μπιλμπάο: G/G & Over 5,5 κάρτες (3,00), Stoiximan

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ισπανίας