Προγνωστικά Ισπανίας: «El Clasico» με γκολ - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Ισπανίας, προγνωσικά στοιχήματος

Ισπανία: «El Clasico» με γκολ

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Τεριακής στις 11:25 15/01/2023

Δύο σημεία πιασμένα, ένα χαμένο, κερασάκι στην τούρτα το Bet Builder στο ντέρμπι των Βάσκων. Αλλά και η κόκκινη κάρτα που έβγαλε ο Κουάδρα Φερνάντεθ. Επτά παιχνίδια παίζουν σήμερα και αύριο επί ισπανικού εδάφους. Όμως αυτό που τραβάει τα βλέμματα κι αφορά ισπανικές ομάδες θα γίνει στη Σαουδική Αραβία. Φυσικά, μιλώ για τον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Ισπανίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Προγνωστικά Ισπανίας: Θέλουν θέαμα οι Άραβες

Ξεκίνημα με τον τελικό στο Ριάντ. Ρεάλ και Μπαρτσελόνα διεκδικούν το ισπανικό Σούπερ Καπ μπροστά στα μάτια χιλιάδων Αράβων, που διψούσαν να δουν ένα «El Clasico» σε τελικό. Πέρσι, έπαιξαν στα ημιτελικά, με τη Ρεάλ να κερδίζει 3-2 στην παράταση (2-2 κ. αγ.). Φέτος, διεκδικούν το τρόπαιο σε 90 ή 120 λεπτά ή μπορεί και στα πέναλτι. Ποιος ξέρει; Αμφότερες πήγαν στη «ρώσικη ρουλέτα» για ν’ αποκλείσουν Βαλένθια και Μπέτις μεσοβδόμαδα κι εμφάνισαν αμυντικές αδυναμίες. Εκτιμώ πως το ματς ξεκινάει από το 1-1 και βλέπουμε. Η Ρεάλ έχει την εμπειρία από τέτοια ματς, η Μπάρτσα έχει τη δίψα για ένα τρόπαιο, το πρώτο με τον Τσάβι στον πάγκο. Περιμένω γκολ και πάω με το combo bet G/G & Over 2,5 στο 2,00 της Bet365.

Από κει και πέρα, επειδή γνωρίζω πως αρκετοί ψάχνεστε με τα bet builder σε τέτοια ματς, να αναφέρω πως ο Ρικάρντο Ντε Μπούργος Μπενγκοετσέα δεν είναι από αυτούς που βγάζουν εύκολα κάρτες. Αν και φέτος έχει ξεφύγει σε αρκετά ματς. Το line στο 6,5 είναι μεγάλο για μένα και δε θα πάρω κάτι. Αυτό που ξεχώρισα είναι να πάρει κάρτα ο Αραούχο στο 2,62, καθώς ο Ουρουγουανός θα παίξει πιθανότατα ως δεξιός μπακ και θα έχει το δύσκολο έργο της φύλαξης του Βινίσιους.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Κάρτες στη Μαδρίτη

Όσον αφορά τα δύο σημερινά της Πριμέρα, περιμένω σκληρό ματς στη Μαδρίτη ανάμεσα σε Χετάφε και Εσπανιόλ. Εδώ σφυρίζει ο Χόρχε Φιγκερόα Βάθκεθ, ρέφερι που βγάζει πολλές κάρτες φέτος. Το line είναι ψηλά στο 6,5, δικαιολογημένα όμως και πιστεύω πως θα το καλύψει. Θα πάρω το Over 6,5 κάρτες στο 1,80, ενώ όσον αφορά σημείο κάτι σε Χετάφε με ασιατικό 0 ίσως.

Σκληρό ματς αναμένεται στη Μαδρίτη.

Όσο για την Ατλέτικο, περιμένω να περάσει δύσκολες ώρες στην Αλμερία. Δεν είναι στα καλύτερά της η ομάδα του Σιμεόνε και οι Ανδαλουσιάνοι με τους μεγάλους τα δίνουν όλα και τα πηγαίνουν αρκετά καλά. Μια σκέψη είναι το G/G εδώ, γύρω στο 1,90, αφού οι «ροχιμπλάνκος» θα παραταχθούν χωρίς τους Σάβιτς και Χιμένες στην άμυνα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε δύσκολη θέση

Κάδιθ – Έλτσε τη Δευτέρα. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε πέρσι η Κάδιθ ήθελε τη νίκη και ο άσος από 2,20 έκλεισε στο 1,57. Τελικό αποτέλεσμα 3-0 με τους Καδιτάνος να σώζουν την κατηγορία στο φινάλε με διπλό στη Βιτόρια επί της Αλαβές. Πρόπερσι, ήταν η Έλτσε που έψαχνε αποτέλεσμα σ’ αυτό το γήπεδο για να παραμείνει στην κατηγορία και τα κατάφερε, βγάζοντας το μοναδικό διπλό που έχει σε 19 επισκέψεις στην έδρα της Κάδιθ (1-5-13). Το ματς φέτος παίζει σε άβολο timing, καθώς και οι δύο είναι σε δύσκολη θέση, εντός επικίνδυνης ζώνης. Η Κάδιθ έκανε διπλό στη Βαλένθια, αλλά δεν την παίρνει να χαριστεί. Η Έλτσε δεν έχει νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα κι ευελπιστεί να πάρει την πρώτη της στο «Νουέβο Μιραντίγια». Γέρνω ελαφρώς προς τα δεξιά, αλλά εδώ δεν μπορώ να πατήσω στο παρασκήνιο που υπάρχει.

Τέλος, όσον αφορά τα 4 ματς της Σεγούντα σήμερα και αύριο, δεν έχω επιλογή. Επίφοβο το 1,60 της Έιμπαρ με τη Μάλαγα. Έχει παράδοση (4-5-0) η Μιραντές με τη Λούγο, αλλά οι φιλοξενούμενοι τα παλεύουν όλα από τότε που άλλαξαν προπονητή. Σφιχτό το Μπούργος – Ανδόρα, αλλά και οι αποδόσεις προσαρμόστηκαν. Για όλα το Αλμπαθέτε – Λεγανές της Δευτέρας.

Προγνωστικά Ισπανίας

15:00  Χετάφε – Εσπανιόλ: Over 6,5 κάρτες (1,80), Bet365

21:00  Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: G/G & Over 2,5 (2,00), Bet365