Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Ευρώπη για στοίχημα - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ, προγνωστικά στοιχήματος

Eurobet: Ευρώπη για στοίχημα

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Ρεσπέρης στις 09:50 07/03/2023

Έχουμε μπροστά μας το πρώτο γκρουπ των επαναληπτικών της φάσης των 16 στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των 16 σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Εκ πρώτης άποψης και οι τρεις διοργανώσεις δείχνουν ότι έχουν στοίχημα, ας κάνουμε σήμερα την αρχή από τα τέσσερα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Παίζει τη χρονιά…

Πρώτα στο Τσέλσι – Ντόρτμουντ. Στο παιχνίδι της Γερμανίας είχα ποντάρει στον άσο, ο οποίος μπορεί να επαληθεύτηκε, όμως… μεταξύ μας ήταν κάπως μαγική εικόνα. Η Τσέλσι ήταν καλύτερη, τα xGoals έγραψαν 1,18-2,34, είχε δοκάρι και τουλάχιστον δεν έπρεπε να φύγει ηττημένη.

Το Τσάμπιονς Λιγκ για την Τσέλσι είναι η μοναδική διοργάνωση που μπορεί να κυνηγήσει ουσιαστικά. Έχει μείνει εκτός από το Λιγκ Καπ από τον Νοέμβριο, στο κύπελλο αποκλείστηκε από τον τρίτο γύρο (και οι δύο αποκλεισμοί ήταν από τη Μάντσεστερ Σίτι). Ενώ στο πρωτάθλημα είναι στο -29 (!) από την κορυφή, στο -11 από το Τσάμπιονς Λιγκ και στο -7 από την 6η θέση που αυτή τη στιγμή βγάζει Ευρώπη.

Οι κορυφαίες διοργανώσεις με περισσότερα ειδικά παικτών από ποτέ!

Πάντως η Τσέλσι έχει δείξει κάποια θετικά σημάδια στροφής το τελευταίο διάστημα. Πράγματι είναι αδικαιολόγητο βάσει ποιότητας το κάκιστο σερί της. Τώρα πάει να παίξει τα ρέστα της για τη χρονιά απέναντι σε μια «υπερβατική» Ντόρτμουντ, η οποία έχει σημαντικά προβλήματα να διαχειριστεί. Ενώ επίσης έδειξε στη Γερμανία ότι την «έχει» ως ομάδα. Ο άσος πέφτει, παραμένει πάντως στο ικανοποιητικό 1,87 της Betshοp.

Προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν θα παίξει για το Χ

Συνεχίζοντας από το Τσάμπιονς Λιγκ, θεωρώ ότι η Μπάγερν θα περάσει την Παρί Σ.Ζ. με δεύτερη νίκη. Παρότι ο Εμπαπέ σ’ αυτό το παιχνίδι θα παίξει από το ξεκίνημα. Δεν πιστεύω ότι είναι ικανή η γαλλική ομάδα να κάνει τέτοια «μαγκιά». Ιδίως με την εικόνα που έχει δείξει συνολικά το 2023, με τα μεγάλα της αστέρια –πλην Εμπαμπέ- να δείχνουν ότι τα… παράτησαν μετά το Μουντιάλ.

Η Μπάγερν είναι σοβαρή και μετρημένη, έχει βάλει τις βάσεις πρόκρισης με το 1-0 του Παρισιού και παρότι της κάνει η ισοπαλία, δεν είναι ομάδα που απλά θα κάτσει πίσω να κρατήσει το αποτέλεσμα. Ο άσος της παίζει στο 1,85.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Το ένα καθαρισμένο, το άλλο μπερδεμένο

Τα άλλα δύο παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ δεν μου κάνουν κλικ. Αρχικά στο Μπενφίκα – Κλαμπ Μπριζ έχουμε την τεράστια διαφορά ποιότητας που φάνηκε και στο πρώτο ματς, αλλά η Μπενφίκα μπορεί να διαχειριστεί το παιχνίδι  με όποιον τρόπο θέλει έπειτα από το 2-0 του Βελγίου. Επίσης το Τότεναμ – Μίλαν είναι πολύ μπερδεμένο και δεν νομίζω ότι πρέπει να μπλέξει κάποιος. Σφικτό και «αντιεμπορικό» το έχω στο μυαλό μου. Όμως και πάλι ένα γρήγορο γκολ από οποιαδήποτε πλευρά μπορεί να το κάνει ροντέο.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Τρίτη

22:00 Τσέλσι – Ντόρτμουντ: 1 (1,87), Betshop

Τετάρτη

22:00 Μπάγερν – Παρί Σ.Ζ.: 1 (1,85), Betshop

Προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά στοιχήματος