Ελλάδα: Θέμα κινήτρου τα πλέι άουτ - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Ελλάδας, προγνωστικά στοιχήματος

Ελλάδα: Θέμα κινήτρου τα πλέι άουτ

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Φραδελάκης στις 10:27 01/04/2023

Επιστροφή στη δράση στη Stoiximan Super League. Πρώτο “πιάτο” στα πλέι άουτ, με τη μάχη της παραμονής πλέον να γίνεται υπόθεση τεσσάρων.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Ελλάδας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money. 

Μία σούπερ προσφορά* για Cosmote TV σε περιμένει στη Stoiximan με τη χρήση του κωδικού «COSMOTETV»

Προγνωστικά Ελλάδας: Ματς χωρίς αύριο

Πρώτο ματς της ημέρας στη Super League εκείνο στη Λιβαδειά, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ατρόμητο. Προφανώς μονόπλευρο το κίνητρο, αφού οι γηπεδούχοι παίζουν για την επιβίωσή τους ενώ οι Περιστεριώτες για το… τίποτα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει επουδενί ότι θα καθίσει να χάσει η ομάδα του Κόουλμαν. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν για τα συμβόλαιά τους, για… πάρτι τους, ακόμα ακόμα και για τη μεταγραφή τους.

Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα που βλέπει ένα παιχνίδι σαν “τελικό” και μία άλλη που δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, τα πράγματα γίνονται αρκετά ξεκάθαρα τις περισσότερες φορές. Κι εν προκειμένω έχουμε αρκετά “πατήματα” για να πάμε με το κίνητρο. Το βασικό η πολύ βελτιωμένη εικόνα του Λεβαδειακού στα δύο τελευταία παιχνίδια του, αμφότερα με τον ΟΦΗ. Πήρε τέσσερις βαθμούς, αλλά ενδεχομένως άξιζε και τους έξι, αφού και στο Ηράκλειο είχε καλύτερες ευκαιρίες.

Σαφέστατη η αλλαγή κλίματος και ψυχολογίας επί Πετράκη για τους Βοιωτούς. Αξιοσημείωτο πως έκανε το ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο πριν 40 μέρες, από τότε όμως έχει αλλάξει αρκετά η κατάσταση. Τρία ματς θα δώσει στην έδρα του ο Λεβαδειακός στα πλέι άουτ. Απόψε το πρώτο, έχοντας Ιωνικό συγκάτοικο στην τελευταία θέση και τη Λαμία στο +2. Προφανές ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο, ιδίως σε τέτοια παιχνίδια, αν θέλει να ελπίζει στην παραμονή του. Την ίδια στιγμή ο Ατρόμητος βρίσκεται σε mood… μετριότητας εδώ και καιρό. Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ κέρδισε μεν, αλλά στάθηκε και τυχερός κόντρα στον Ιωνικό. Υπενθυμίζεται ότι στο ματς του α’ γύρου, οι “πράσινοι” πανηγύρισαν τη μία από τις μόλις τρεις νίκες τους φέτος κόντρα στον Ατρόμητο, με μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους.

Λογικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων στο 2,30. Μπορούμε να μεγαλώσουμε την απόδοση με Under 3,5 στο 2,65 από τη Stoiximan.

Stoiximan cosmote, Προγνωστικά Ελλάδας, προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Ευκαιρία για γκολ στο Αγρίνιο

Ακόμα ένα παιχνίδι με μονόπλευρο κίνητρο στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τη Λαμία. Οι Φθιώτες είναι άλλη ομάδα με τον Βόκολο στον πάγκο τους. Ο νεαρός και άπειρος τεχνικός, βείναι τελικά -κόντρα σε όσα πίστευαν αρκετοί- μία άριστη επιλογή που επί του παρόντος οδηγεί την ομάδα του στην παραμονή. Τεράστια η “εξάποντη” νίκη επί του -πολύ ντεφορμέ- ΠΑΣ, που τους έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν είναι μόνο τα τέσσερα σερί θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, όσο και η εικόνα που έχει. Με τον Βόλο δέχτηκε την ισοφάριση στο 85′. Στο Αγρίνιο έχασε το άχαστο για το διπλό στο 93′. Δηλαδή μπορούσε ακόμα και το 4/4.

Πάντως δεν περιμένω να δω αδιάφορο τον Παναιτωλικό στο αποψινό ματς, ασχέτως της μετριότητάς του τελευταίο καιρό. Πολλά τα αρνητικά αποτελέσματα για τους Αγρινιώτες, γκρινιάρηδες οι οπαδοί του, δεν τους παίρνει να κάνουν… χάρες μέσα στο γήπεδό τους. Προφανώς βέβαια δεν θα… πεθάνουν κιόλας. Αλλά σίγουρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούμε ένα ανοιχτό ματς. Μάλλον υπερκοστολογημένο το αμφίσκορο στο 2,15 της Stoiximan.

Ακολούθησε το Match Money στο Twitter για να μην χάσεις… στοίχημα!

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Τα εκτός έδρας του “πάνε” καλύτερα

Ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει με τον ΟΦΗ φέτος. Είναι η επαρχιακή ομάδα με τον περισσότερο και πιο “θερμό” κόσμο. Κι όμως, η έδρα του αποτελεί την “αχίλλειο πτέρνα του” στο φετινό πρωτάθλημα. Μοιάζει να παίζει με υπέρ τη δέουσα πίεση. Αντίθετα μακριά από το Ηράκλειο είναι πολύ πιο αποτελεσματική η ομάδα του Νταμπράουσκας. Μόνο από Ολυμπιακό και Λεβαδειακό έχασε στα επτά τελευταία που έδωσε. Έβγαλε διπλά σε Λαμία, Ιωνικό, Παναιτωλικό, έμεινε αήττητη με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ.

Περνάει βέβαια ντεφορμάρισμα τον τελευταίο καιρό, έρχεται από σερί αρνητικά αποτελέσματα, γι’ αυτό και περιμένω ότι ο Λιθουανός τεχνικός θα έχει στην “τσίτα” τους παίκτες του. Το βαθμολογικό κίνητρο μπορεί να το έχει ο ΠΑΣ λοιπόν, αλλά η αποστολή του μόνο εύκολη δεν θα είναι. Οι Ηπειρώτες έμπλεξαν -ξανά- για τα καλά με την ήττα τους στη Λαμία. Πλέον έφτασαν τις δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη, με τρεις σερί ήττες.

Η αξία εν προκειμένω εκτιμώ ότι είναι με το αουτσάιντερ. Το διπλό υποχώρησε από το αρχικό 3,20 αλλά η διπλή ευκαιρία (Χ2) παίζει και πάλι σε combo με Over 1,5 (αφερέγγυοι αμυντικά αμφότεροι) στο 2,32 της Stoiximan.

Προγνωστικά Ελλάδας

17:00 Λεβαδειακός – Ατρόμητος: 1 & Under 3,5 (2,65), Stoiximan

17:30 Παναιτωλικός – Λαμία: G/G (2,15), Stoiximan

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ: Χ2 & Over 1,5 (2,32), Stoiximan

Stoiximan cosmote, Προγνωστικά Ελλάδας, προγνωστικά στοιχήματος