Προγνωστικά Γερμανίας: Μαθήματα... γαλλικής - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Γερμανίας - Προγνωστικά Στοιχήματος - Βόλφσμπουργκ - Φέλιξ Ενμέτσα

Γερμανία: Μαθήματα… γαλλικής στην Γκλάντμπαχ

Δημοσιεύτηκε: Ανέστης Ζαχαράκης στις 09:53 09/04/2023

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η 27η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα. Πάμε να δούμε τι επιλογές βγαίνουν στα προγνωστικά Γερμανίας.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Γερμανίας και εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Πάτησε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook!

Πολύ σημαντικές είναι μάχες της παραμονής, Μπόχουμ – Στουτγάρδη και Χοφενχάιμ – Σάλκε. Ειδικά στο Μπόχουμ – Στουτγάρδη, ο άσος είναι εντελώς λάθος στο 3,00, δεδομένου ότι οι Σουηβοί είναι 23 σερί ματς χωρίς διπλό. Από την άλλη, η Μπόχουμ έχει κερδίσει τα έξι από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της εντός έδρας. Δεν θα κοντράρω πάντως τη Στουτγάρδη, διότι άλλαξε προπονητή την περασμένη Δευτέρα. Ο Ζεμπάστιαν Χένες έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στο κύπελλο, μεσοβδόμαδα κόντρα στη Νυρεμβέργη. Απόψε θα κάτσε για πρώτη φορά στον πάγκο της Στουτγάρδη σε αγώνα πρωταθλήματος.

Στο Ζινσχάιμ, η Χοφενχάιμ είναι καθαρό φαβορί σε τιμές οριακά κάτω του 2,00. Η Χόφε έκανε δύο σερί νίκες με Βέρντερ και Χέρτα και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Έχει τη φόρα, το μομέντουμ και κυρίως την ατομική ποιότητα να πάρει και τη Σάλκε. Ωστόσο, οι «βασιλικοί μπλε», πριν τη φυσιολογική ήττα από τη σούπερ φορμαρισμένη Λεβερκούζεν, ήταν αήττητοι οκτώ σερί ματς. Δεν πιστεύω λοιπόν, ότι θα πέσουν αμαχητί σε μία τόσο κρίσιμη αναμέτρηση.

βet365, Προγνωστικά Γερμανίας, προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά Γερμανίας: Κυνηγάει ευρωπαϊκό εισιτήριο

Το σημείο που έχω πιο ψηλά στις προτιμήσεις μου απόψε, είναι το διπλό της Βόλφσμπουργκ στο Μπορούσια Παρκ. Η Γκλαντμπαχ είναι σε μέτρια φόρμα και απλά περιμένει να τελειώσει η σεζόν για να προχωρήσει σε γενναία ανανέωση στο ρόστερ της, το καλοκαίρι. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της μάλιστα, εν όψει του αγώνα με τους «λύκους», υπήρξε και επεισόδιο στην προπόνηση μεταξύ του γκολκίπερ Ομλιν και του φορ Τουράμ. Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν… γαλλικά και όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, επενέβησαν πυροσβεστικά οι πιο ψύχραιμοι για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Όπως και να έχει, το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό στα «πουλάρια», που τρέχουν το χειρότερό τους σερί φέτος, με πέντε ματς χωρίς νίκη και όμως ο Φάρκε λέει «πάμε καλά…». Η Βόλφσμπουργκ είναι σαφώς πιο ζεστή και κυνηγάει με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στο Μπορούσια Παρκ, ωστόσο το τάιμινγκ μοιάζει ευνοϊκό για τους «λύκους», που έχουν βγάλει πέντε διπλά στα τελευταία εννιά ματς εκτός έδρας. Στο 2,88 της Bet365 θα πάρω το ρίσκο.

Προγνωστικά Γερμανίας

16:30 Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ: 2 (2,88), Bet365

βet365, Προγνωστικά Γερμανίας, προγνωστικά στοιχήματος