Προγνωστικά Ιταλίας: Το ιδανικό σενάριο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Ιταλίας, προγνωστικά στοιχήματος

Ιταλία: Το ιδανικό σενάριο

Δημοσιεύτηκε: Γιάννης Γιαννούλας στις 10:10 16/04/2023

Η Φιορεντίνα συνεχίζει με έξοχα αποτελέσματα, αξίζει το 2,40 στο δευτεριάτικο ματς με την Αταλάντα.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Ιταλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Η Novibet σε συνεργασία με το Matchmoney.com.gr προσφέρουν με μια σούπερ εορταστική προσφορά* χωρίς κατάθεση! 

 

Προγνωστικά Ιταλίας: Φιορεντίνα στο 2,40

Οι ομάδες που παίζουν στα κύπελλα Ευρώπης το τελευταίο διάστημα «θυσιάζουν» κάποια ματς πρωταθλήματος. Όχι, δεν εννοώ ότι επιλέγουν να χάσουν, απλά για να έχουν την ομάδα πιο «φρέσκια» στα κρίσιμα ευρωπαϊκά. Αλλά τώρα που η Φιορεντίνα με το 4-1 επί της Λεχ Πόζναν στην Πολωνία, ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, θα «δει» το δευτεριάτικο με την Αταλάντα με την πάνω-κάτω βασική της ενδεκάδα.

Έτσι το 2,40 του άσου στο ματς με τους «μπεργκαμάσκι» αποκτά αξία. Ούτως ή άλλως η Φιορεντίνα μπορεί να το υποστηρίξει και αγωνιστικά. Με το 4-1 στο Πόζναν οι «βιόλα» έφτασαν τα 13 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, με 11 νίκες και δύο ισοπαλίες. Είναι πιθανώς η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Serie A και οι ρόλοι είναι πια διακριτοί, ενώ η εξασφάλιση της πρόκρισης στην Ευρώπη ήταν το ιδανικό σενάριο για την ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο.

Η Αταλάντα δεν έπεισε στο τελευταίο με την Μπολόνια και το κυριότερο ήταν ακίνδυνη, δεν δημιούργησε, ήταν μπλοκαρισμένη. Η Φιορεντίνα μπορεί να οδηγήσει το παιχνίδι εκεί που θέλει, αξίζει ο άσος στο 2,40.

Novibet προσφορές πάσχα, προγνωστικά Ιταλίας, προγνωστικά στοιχήματος

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Σκοράρει η Σασσουόλο

Η Σασσουόλο «αυτοκτόνησε» στη Βερόνα, έκανε ό,τι μπορούσε, αρχικά για να μην καθαρίσει το ματς και στη συνέχεια για να το χάσει. Οι φοβερές ευκαιρίες που έχασε και κατόπιν το απίθανο λάθος του γκολκίπερ Κονσίλι στο 95’ ήταν καταδικαστικά για την ήττα. Ωστόσο επιμένω πως η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίζι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μπορεί να κοντράρει, μέχρις ενός σημείου ή και ως το τέλος, τη Γιουβέντους.

Προγνωστικά Ιταλίας, προγνωστικά ποδοσφαίρου, προγνωστικά στοιχήματος, Προτάσεις στοιχήματος, Στοίχημα
Η Σασσουόλο μπορεί να κοντράρει και τη Γιουβέντους.

Έστω και αν είναι πολύ πιθανό να μην έχει τον ηγέτη Μπεράρντι, που πάντα όταν αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους, εμφανίζει πρόβλημα. Η Γιουβέντους, που έχει το μυαλό και στη ρεβάνς με την Σπόρτινγκ για το Γιουρόπα Λιγκ, έχει την κόπωση από το ματς της Πέμπτης, ενώ με τους  Πορτογάλους κράτησε από μοναδική τύχη το μηδέν στην άμυνα.

Η Σασσουόλο έχει την ταχύτητα μπροστά και τους παίκτες για να φτάσουν σε τελική προσπάθεια. Έχει το γκολ η ομάδα του Ντιονίζι, σκοράρει ανελλιπώς στα έξι τελευταία. Το ματς έχει αρκετό 1-1, το G/G στο 1,84 θα το αναζητήσουμε.

Προγνωστικά Ιταλίας

Κυριακή
19:00 Σασσουόλο – Γιουβέντους G/G (1,84), Novibet

Δευτέρα
21:45 Φιορεντίνα – Αταλάντα 1 (2,40), Novibet

Novibet προσφορές πάσχα, προγνωστικά Ιταλίας, προγνωστικά στοιχήματος