Προγνωστικά Αγγλίας: Η μπόμπα και το εξάποντο - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Αγγλίας, προγνωστικά Τσάμπιονσιπ, προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία: Η μπόμπα και το εξάποντο

Δημοσιεύτηκε: Αντώνης Τσούτης στις 10:42 18/04/2023

Και με τη βούλα λοιπόν η τελευταία εμβόλιμη της σεζόν στην Τσάμπιονσιπ. Για όποιον δεν το ‘χει αντιληφθεί έχουμε φάει πια το γάιδαρο και μας μένει η ουρά, ένα φουλ καυτό φινάλε.
Δες εδώ τα προγνωστικά Αγγλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.  

 

Σούπερ Διπλή Προσφορά* Δωρεάν Χωρίς Κατάθεση!

 

Προγνωστικά Αγγλίας: Στο βάθος Μάντσεστερ Σίτι

Αρχικά, από το σημερινό πρόγραμμα με κεντρίζει το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπρίστολ Σίτι. Καταρχάς έχουμε μια Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που είναι στο +5 από την 3η Λούτον αλλά και με ένα ματς στο χέρι. Αδιαμφισβήτητα δεν λες ότι έχει πάρει την αυτόματη άνοδο σπίτι της ήδη, ωστόσο είναι ξεκάθαρα το δυνατό φαβορί. Από τη στιγμή που και το πρόγραμμα της Λούτον δεν είναι απλό (Μίντλεσμπρο εντός, Μπλάκμπερν εκτός). Εκείνο που δίνει την πάσα για ψαχτώ με μπερδέματα, είναι το ματς που έχει μπροστά της το ερχόμενο Σάββατο. Ημιτελικός κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Γουέμπλεϊ κι όσο και αν η αυτόματη άνοδος είναι ο τεράστιος στόχος της χρονιάς, ένα τέτοιο ραντεβού δεν το βιώνεις και τόσο συχνά.

Αδιαμφισβήτητα είναι από τις περιπτώσεις που σχεδόν ποτέ δεν ξέρεις το πώς θα κυριαρχήσει αυτή η πολύ ξεχωριστή συγκυρία στο μυαλό των παικτών της. Στο αντίποδα, η Μπρίστολ Σ. είναι ομάδα που κουβαλάει μια τρέλα αλλά διάθεση αποδείξεων για το πρότζεκτ που χτίζει. Βοηθάει αυτό σε όποιο συνειρμό κόντρας, ομάδα που αν βρει απέναντι της ένα στοιχειώδες έλλειμμα ενέργειας ή σκέψης, μπορεί να το τιμωρήσει. Συμπερασματικά, με επίγνωση του ρίσκου, θα κοιτάξω στο διπλό σε ασιατικό +0.5 στο 2,60.

Προσφορές Pamestoixima, προγνωστικά Αγγλίας, προγνωστικά στοιχήματος

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Αίμα και άμμος   

Στη συνέχεια, από το αυριανό πρόγραμμα υπάρχει το Μπλάκμπερν – Κόβεντρι. Όντως ένα ματς αίμα και άμμος στη μάχη των πλέι οφ. Καταρχάς, είναι η στιγμή της χρονιάς που πρωτίστως μετράει το κρύο αίμα και η μικρότερη πίεση στη διαχείριση. Δυο δεδομένα που σαν αίσθηση θεωρώ ότι τα ‘χει σε μεγαλύτερο βαθμό η Κόβεντρι. Πράγματι με μια τρομερή υπέρβαση και φέτος παρά τα πάμπολλα και πολυεπίπεδα προβλήματα που βίωσε. Ένα σύνολο εξαιρετικά χαμηλών τόνων που έφτασε να παίζει ρέστα 4 ματς πριν το φινάλε και με τον τρομερό φορ Γκιοκέρες να δίνει ρέστα.

Συνεπώς, στη λογική του ότι έχει ένα ματς περισσότερο από την Μπλάκμπερν, το αυριανό ραντεβού τους είναι make or break για το σύνολο του Μαρκ Ρόμπινς. Επιπλέον, αυτό το μπούκωμα της Μπλάκμπερν (0-2-3) ενδεχομένως να μην είναι μόνο απόρροια αγωνιστικού λαχανιάσματος αλλά και ψυχολογικού. Εξάποντο του… θανάτου, πάω με το διπλό του 3,00.

 

Πάτησε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook!

 

Προγνωστικά Αγγλίας

Τρίτη

21:45 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπρίστολ Σίτι 2 ΑΗ+0,5 (2,17) Pamestoixima

 Τετάρτη

21:45 Μπλάκμπερν – Κόβεντρι 2 (3,00) Pamestoixima

Προσφορές Pamestoixima, προγνωστικά Αγγλίας, προγνωστικά στοιχήματος