Προγνωστικά Ολλανδίας: Δεν αλλάζει τακτική - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Ολλανδίας, προγνωστικά στοιχήματος

Ολλανδία: Δεν αλλάζει τακτική

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Πετρής στις 09:48 21/04/2023

Φτάσαμε μόλις πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας και την έναρξη των πλέι οφ. Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα και είναι αρκετές αυτές που κίνητρο, σε μια αγωνιστική που υπάρχουν γειτονικά ντέρμπι.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Ολλανδίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός “NOVA”

 

Προγνωστικά Ολλανδίας: Η ομοσπονδία παίρνει μέτρα

Κλασικά το πρόγραμμα στα συνηθισμένα το τελευταίο διάστημα, με τον κύριο όγκο της αγωνιστικής να διεξάγεται την Παρασκευή, όπου έχουμε τις 8 από τις 10 αναμετρήσεις. Κυριακάτικο ματς αυτή τη φορά δεν υπάρχει. Η αγωνιστική κλείνει τη Δευτέρα όπου παίζουν οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες των νέων. Η Αϊντχόφεν φιλοξενεί τη Μάαστριχτ, ενώ η Ουτρέχτη υποδέχεται τον Άγιαξ και θέλει όσο τίποτα να πάρει κάτι καλό.Σχεδόν 20 χρόνια ασχολούμαι με το ολλανδικό πρωτάθλημα και είναι η πρώτη φορά σε μια σεζόν που βλέπω τέτοια μπάχαλα από τους οπαδούς. Τα θέματα φέτος ήταν πολλά. Ρίψεις αντικειμένων, επεισόδια στις κερκίδες με τους υπάλληλους security (δεν υπάρχει κρατική αστυνομία μέσα στα γήπεδα, οι ομάδες είναι υπεύθυνες για τη φύλαξη), γενικά ένα σωρό περιστατικά.

Περιστατικά που δεν ήταν συνηθισμένο φαινόμενο στα ολλανδικά γήπεδα και η ομοσπονδία ήταν αναγκασμένη να αλλάξει πλεύση. Να επιβάλλει πιο αυστηρούς κανονισμούς στην προσπάθεια να περιοριστεί το φαινόμενο, αλλά και οι ίδιοι οι παράγοντες ψάχνονται να δουν πως θα το πάνε και τι πρέπει να γίνει. Τα μέτρα άλλαξαν, λοιπόν και η αρχή έγινε από το Μπρέντα – Βίλεμ της προηγούμενης εβδομάδας, το ντέρμπι της βραβάνδης.

Εκεί είχαμε τους οπαδούς της Μπρέντα να δημιουργούν θέματα και να υπάρχει διακοπή στο ματς. Η ομοσπονδία είχε ανακοινώσει ότι από τη στιγμή που κάτι τέτοιο θα συμβαίνει δύο φορές, τότε ο διαιτητής μπορεί να αποφασίζει την οριστική διακοπή του αγώνα. Κάτι που συνέβη, αφού στο 74’ η Βίλεμ σκόραρε, οι οπαδοί της Μπρέντα πέταξαν αντικείμενα και ο ρέφερι σφύριξε τη λήξη. Πρωτόγνωρα σκηνικά στα ολλανδικά γήπεδα, με την ομοσπονδία να αποφασίζει ότι το ματς θα παιχτεί από τότε που σταμάτησε (75’) και σε άδειες κερκίδες.

 

Stoiximan, nova, προσφορά Stoiximan, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ολλανδίας

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα το διασκεδάσει

Στο πρόγραμμα της αγωνιστικής υπάρχουν ένα σωρό φαβορί, τα περισσότερα χωρίς αξία και δεν μπορεί να γίνει παιχνίδι πάνω τους. Π.χ. η Ρόντα είναι ένα από αυτά τα φαβορί. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, η ακίνδυνη εκτός και χωρίς στόχους Ντεν Μπος είναι αντίπαλος που λογικά δεν θα προκαλέσει πρόβλημα, αλλά το να πάμε σοβαρά στον άσο του 1,40 δεν υπάρχει περίπτωση. Φαβορί και η Βίλεμ στο γειτονικό ντέρμπι με την ΟΣ, ακόμη ένας άσος που πληρώνει ψίχουλα. Γενικά τα σετάκια είναι πολύ καλά διαβασμένα και υποψιασμένα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος για μαγκιές.

Ξεχώρισα και παίρνει ποντάρισμα το Τέλσταρ – Φένλο. Δεν πάω σε σημείο, αλλά σε combo bet. Η Φένλο δεν αλλάζει τακτική και χαβά. Θα ζήσει ή θα πεθάνει ποντάροντας στην επίθεση και στο να βάζει πιο πολλά από τους αντιπάλους της. Τα περισσότερα από τα παιχνίδια της είναι ροντέο. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία στο G/G & Over 2,5, δεν ήρθε μόνο το εντός έδρας 1-1 με τη Ρόντα. Ροντέο το τελευταίο της με τη ΦΚ Αϊντχόφεν (2-2), μπορούσαν να μπουν και άλλα γκολ. Η Τέλσταρ με σερί απώλειες και ουσιαστικά δεν παλεύει για κάτι, αλλά θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μπροστά στον κόσμο της. Θα βρει σίγουρα ευκαιρίες για να απειλήσει και λογικά θα δούμε πολλές φάσεις. Επιλογή το G/G & Over 2,5 στο 2,05.

Προγνωστικά Ολλανδίας

21:00 Τέλσταρ – Φένλο G/G & Over 2,5 (2,05), Stoiximan