Προγνωστικά Ιταλίας: Εμβόλιμη με ευκαιρίες - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Ιταλίας, προγνωστικά στοιχήματος

Ιταλία: Εμβόλιμη με ευκαιρίες

Δημοσιεύτηκε: Γιάννης Γιαννούλας στις 22:08 02/05/2023

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Serie A, υπάρχουν ευκαιρίες και καλές αποδόσεις για ποντάρισμα από τα ματς του διημέρου.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Ιταλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Μάχες γιγάντων με ΤΡΙΠΛΗ προσφορά χωρίς κατάθεση*

 

Προγνωστικά Ιταλίας: Περνά από τη Βερόνα η Ίντερ

Η Ίντερ (δείχνει να) σοβαρεύτηκε, το άνετο 3-0 στο Έμπολι και η επιστροφή με τη Λάτσιο, με τρία γκολ από το 77’ και έπειτα, είναι σημάδια αυτού. Και το πρόγραμμα δεν της επιτρέπει καμία χαλάρωση, αν θέλει να πατήσει πόδι στην τετράδα. Το Σάββατο έχει το ματς στο «Ολίμπικο» με τη Ρόμα, νωρίτερα πρέπει να περάσει με κάθε κόστος από το «Μπεντεγκόντι», την έδρα της Βερόνα.

Οι «σκαλίτζερι» είχαν μεγάλη ευκαιρία στην Κρεμόνα, να βγουν εκτός τελευταίας τριάδας, την πέταξαν στα σκουπίδια με το 1-1. Και η εμφάνιση ήταν αυτή που έφερε προβληματισμό, ακόμα και με παίκτη παραπάνω ήταν πιο πιθανό να φάει δεύτερο γκολ. Η Ίντερ έχει την ευκαιρία της, το διπλό στο 1,73 είναι σωστό.

 

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ιταλίας

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Αμφίσκορο άνω του διπλασιασμού

Ο Μουρίνιο στη Ρόμα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και κάθε λίγο και λιγάκι χάνει και έναν παίκτη. Η άμυνα έχει υποστεί τις μεγάλες απώλειες, μετά τους Σμόλινγκ και Γιορέντε χτύπησε και ο Κουμπούλα. Έτσι, για το προσεχές τουλάχιστον ματς στη Μόντσα, μόλις δύο στόπερ είναι διαθέσιμοι, οι Ιμπάνιες και Μαντσίνι.

Με τον Πορτογάλο να επιστρατεύει, όπως και στο ματς με την Μίλαν, τον χαφ Κριστάντε για να φτιάξει τριάδα πίσω. Βέβαια από εδώ και πέρα και με παιχνίδια κάθε τρεις μέρες, ο Μουρίνιο πρέπει να βρει λύσεις. Μεταξύ σοβαρού και αστείου μάλιστα, είπε πως θα ζητήσει από τη… γυναικεία ομάδα της Ρόμα τη σούπερ σταρ, Καρίνα Βένινγκερ.

Αστεία στην άκρη, η Ρόμα με νύχια και δόντια προσπαθεί να κρατήσει την θέση της στην τετράδα. Και να αποκρούσει την επίθεση των άλλων διεκδικητριών, που έχουν περισσότερες λύσεις. Το ματς στη Μόντσα θα είναι μια δοκιμασία για τις αμυντικές αντοχές των «τζαλορόσι». Οι γηπεδούχοι «μπριαντσόλι» έχουν στα «πανιά» τους τον αέρα των τριών διαδοχικών νικών, δεν είναι ο πιο βολικός αντίπαλος για τη Ρόμα.

Πολύ μεγάλες οι αποδόσεις στο Over 2,5, το βρίσκουμε και στο 2,40, θα πάω σε μια πιο συντηρητική εκτίμηση. Το ματς ξεκινά από το 1-1, το 2,06 στο G/G έχει λογική.

 

Μάχες γιγάντων με προσφορά χωρίς κατάθεση*

 

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Τίτλο με νίκη στο Ούντινε

Το κομμάτι γράφεται προφανώς πριν τη διεξαγωγή του αγώνα της Λάτσιο με τη Σασσουόλο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας της Λάτσιο, η Νάπολι θα κατακτήσει και μαθηματικά το σκουντέτο, μετά από 33 χρόνια… αγωνίας. Και αίφνης το παιχνίδι στο Ούντινε θα αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα. Αν η Λάτσιο κερδίσει τη Σασσουόλο βέβαια, τότε η Νάπολι θα θέλει έναν βαθμό για τη μαθηματική επικύρωση.

Προγνωστικά Ιταλίας, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, Προγνωστικά τριάδες, Προτάσεις Ιταλίας, Προτάσεις στοιχήματος, Στοίχημα
Φαβορί στο Ούντινε η Νάπολι.

Αλλά απομονώνω τα όποια σενάρια και πάω… καρφί στη νίκη της Νάπολι, στον εορτασμό του τίτλου με το διπλό του 1,82. Ντρίτα, που έλεγε και ο Μίμης Φωτόπουλος στην Τζένη Καρέζη, στην μυθική ταινία «Λατέρνα, φτώχεια και γαρύφαλλο». Οι «παρτενοπέι» θέλουν τη νίκη για να γιορτάσουν με τον καλύτερο τρόπο, η αντίπαλος Ουντινέζε δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Στο Λέτσε οι «φριουλάνι» έπαιξαν σαν να επρόκειτο για παιχνίδι τέλους σεζόν ή για φιλικό του Αυγούστου. Και με απουσίες η Ουντινέζε και το ερωτηματικό του πρώτου της σκόρερ Μπέτο, τα προβλήματα είναι αρκετά. Η Νάπολι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, στο τίμιο 1,82.

Στοίχημα Ιταλίας: Έμπολι σε ελεύθερη πτώση

Η Έμπολι κάνει κακό δεύτερο γύρο, μόλις με επτά βαθμούς συγκομιδής ύστερα από 13 παιχνίδια. Και η πορεία της πάει να θυμίσει την αντίστοιχη του 2016/2017. Είχε και τότε ένα ευρύ προβάδισμα από την τελευταία τριάδα, κατέρρευσε στο ύστατο κομμάτι της χρονιάς και υποβιβάστηκε, με την Κροτόνε να την προσπερνά για 2 βαθμούς. Ένα παιχνίδι τότε στο Παλέρμο, που όλη η… γη το έπαιζε διπλό, η Έμπολι έχασε με 2-1 και υποβιβάστηκε.

Προγνωστικά Ιταλίας, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, Προγνωστικά τριάδες, Προτάσεις Ιταλίας, Προτάσεις στοιχήματος, Στοίχημα
Σε αγωνιστική κρίση η Έμπολι.

Δεν λέω προφανώς ότι θα συμβεί το ίδιο και φέτος, ωστόσο οι Τοσκανοί δεν είναι στα καλύτερά τους. Και μετά το 2-1 από τη Σασσουόλο, η διοίκηση αποφάσισε να στείλει την ομάδα εσώκλειστη στο προπονητικό κέντρο του Μοντεμπόρο. Μέτρο που κατά τη γνώμη μου δύσκολα εκτονώνει τις κριτικές καταστάσεις.

Η Μπολόνια μπορούσε τη νίκη στο 1-1 με τη Γιουβέντους, δημιούργησε πολύ εις βάρος μιας παραδοσιακά πολύ καλής άμυνας. Μεσοεπιθετικά έχει περισσότερη ποιότητα, αν δει το παιχνίδι σοβαρά με στόχευση στην όγδοη θέση, μπορεί το διπλό στο 2,55.

Προγνωστικά Ιταλίας

Τετάρτη

22:00 Βερόνα – Ίντερ 2 (1,73), Novibet

22:00 Μόντσα – Ρόμα G/G (2,06), Novibet

Πέμπτη

21:45 Ουντινέζε – Νάπολι 2 (1,82), Novibet

21:45 Έμπολι – Μπολόνια 2 (2,55), Novibet

 

Ακολούθησε το Match Money στο Twitter για να μην χάσεις… στοίχημα!