Value Bet Τετάρτης: Θα μοιάζει Σάββατο, αλλά θα 'ναι Τετάρτη -

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά στοιχήματος, value bet

Value Bet Τετάρτης: Θα μοιάζει Σάββατο, αλλά θα ‘ναι Τετάρτη

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 11:39 03/05/2023

Ιστορικό το σημερινό κουπόνι. Το τελευταίο με ξένους διαιτητές στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Τέρμα οι Elite διαιτητές, λέει χαιρέκακα η UEFA. Σιγά μη φοβηθούμε, σιγά μην κλάψουμε. Μια χαρά διαιτητές έχουν και Αίγυπτος, Μαρόκο και Τυνησία… Θα παίζει κι απ’τα μεγάφωνα 🎸Απάνω μου έχω πάντοτε στη ζώνη μου σφιγμένο/ ένα μικρό αφρικάνικο ατσάλινο μαχαίρι💣 Θα μπουκάρουν μέσα κι οι πρόεδροι μαζί με τις ορντινάτσες τους κατά το δοκούν – Πάμε στοίχημα; 
Δες εδώ όλα τα value bet του Καθηγητή Μυστήριου και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Σκέφτεσαι Blackjack; Νέα τραπέζια, περισσότερες επιλογές στο Live Casino του Betshop. 21+

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι αποδόσεων

Αν το Μιάλμπι – ΑΪΚ γινόταν την πρώτη αγωνιστική, οι μπουκ θα μας το έδιναν φαβορί διπλό στο 2,20. Το άσχημο ξεκίνημα της ΑΪΚ (1-1-3) σε συνδυασμό με το καλύτερο του αναμενομένου ξεκίνημα της Μιάλμπι (2-1-2) έχουν φέρει το διπλό στο 2,70!

Όμως η Μιάλμπι έκανε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση και η ΑΪΚ από το καλύτερο φετινό της ημίχρονο. Το δεδομένο όμως που με κάνει να αλληθωρίζω προς τους πρωτευουσιάνους είναι ο προπονητής. O Andreas Brännström ήδη αμφισβητείται στον πάγκο της ΑΪΚ. Γνωρίζει όμως άριστα τον σημερινό αντίπαλο, καθώς πέρυσι οδήγησε την Μιάλμπι στην 9η θέση. 

 

Προσφορές Betshop, προγνωστικά ποδοσφαίρου

 

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Στη χώρα των Λάσκων

Πάλι καλά που το καλύτερο πρωτάθλημα της 20ετίας κατέληξε υπόθεση μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Με προπονητές σαν τον Γιοβάνοβιτς και τον Αλμέιδα, υπάρχει μια σοβαρή ελπίδα να τελειώσει αναίμακτα. Και να το βλέπει ο ιστορικός του μέλλοντος σαν περίσσευμα καλτίλας – όπως πχ η thrash tv της δεκαετίας του ΄90! 

Δεν έχω να πω κάτι ουσιαστικό για τα σημερινά ματς. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν τα πάρτι των αντίπαλων οπαδών. Όμως, ο μεν Ολυμπιακός δεν μπορεί αγωνιστικά, ο δε ΠΑΟΚ έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. Υπερβολικά πιεσμένες οι αποδόσεις των άσσων πάντως. Ειδικά του Παναθηναϊκού

Value bet στη Νορβηγία

Θα κλείσω με ένα “κουφό” value bet από τη Νορβηγία. Η Μόλντε ξεκίνησε σαν φαβορί της σεζόν (σε συνέχεια του εξαιρετικού 2023) αλλά μετράει μόλις ένα βαθμό σε 4 ματς. Το εκπληκτικό είναι πως η εικόνα της είναι καλή. Απλά σπαταλά απίστευτο αριθμό ευκαιριών

Η Άλεσουντ έχει ξεκινήσει με 4/4 ήττες και χωρίς καν να σκοράρει (0-9 τέρματα). Εξαιρετική ευκαιρία για ξέσπασμα της Μόλντε. Σίγουρα πως θα προσπαθήσει να τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Δημιουργεί καντάρια φάσεις και εκτιμώ πως θα τα καταφέρει.

Αυτά λοιπόν για το κουπόνι του Σαββάτου – σόρι της Τετάρτης εννοούσα. Για ότι ήθελε προκύψει και τυχόν value bet της τελευταίας στιγμής, τσέκαρε το twitter του Καθηγητή Μυστήριου. 

Τα Value Bet του Καθηγητή Μυστήριου 

19:00 Μόλντε – Άλεσουντ 1ο Ημίχρονο – Μόλντε -1 (3,20) – Νορβηγία

20:00 Μιάλμπι – ΑΪΚ Στοκχόλμης 2 (2,70) – Σουηδία

Πάτησε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook!