Προγνωστικά Τσάρλι: Καρέ των άσων - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά στοιχήματος

Τσάρλι: Καρέ των άσων

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλι στις 10:46 11/05/2023

Ο Τσάρλι διαβάζει το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ και ποντάρει στη δύναμη και την ποιότητα των γηπεδούχων.
Δες εδώ τα προγνωστικά Τσάρλι, εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr

 

Προσφορά* για… πρωταθλητές από τη Novibet! 

 

Προγνωστικά Τσάρλι: Δεν θα αντέξει η άμυνα

Η Γιουβέντους  πηγαίνει να σώσει και να μετατρέψει σε επιτυχημένη τη φετινή χρονιά. Προφανώς το -15 τη συσπείρωσε, τη βοήθησε να δημιουργήσει ένα καλό ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Μάλιστα όταν οι βαθμοί επιστράφηκαν, να έχει πάρει μια καλή θέση στην πρώτη 4άδα. Το διπλό επί της Αταλάντα την έφερε στη 2η θέση, στο +5 από την 5η Μίλαν. Επιπλέον, μέσα από το Γιουρόπα Λιγκ, μπορεί να κατακτήσει έναν σημαντικό τίτλο.

Αντίπαλός της η Σεβίλλη, που είναι με διαφορά η πιο επιτυχημένη ομάδα της διοργάνωσης. Η φετινή χρονιά πάντως δεν είναι από αυτές που στο τέλος αξίζει να ολοκληρωθεί με μία μεγάλη επιτυχία. Αρχικά ο Λοπετέγκι την άφησε σε προβληματική αγωνιστική κατάσταση, εν συνεχεία δεν κατάφερε να τη βελτιώσει ο Σαμπάολι, έφτασε στο σημείο να κινδυνεύσει ακόμη και με υποβιβασμό, ενώ με τον Μεντιλίμπαρ τα πράγματα μπήκαν σε μία σειρά. Το ρεκόρ του Μεντιλίμπαρ είναι στο 6-2-1 σε όλες τις διοργανώσεις. Στα τελευταία πάντως δύο εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με Χιρόνα 0-2 και Εσπανιόλ 3-2, η άμυνα της Σεβίλλης έβγαλε τις γνωστές της παιδικές ασθένειες.

Η Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα πηγαίνει με κυνισμό. Ισορροπεί τα παιχνίδια της και αξιοποιεί τους Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς. Αντίθετα το δίδυμο στόπερ της Σεβίλλης των Μπαντέ, Γκουντέλι είναι αδύναμο. Δεν είναι για να παίξουν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα έχει πρόβλημα με τους Βλάχοβιτς, Ντι Μαρία. Ο άσος της Γιουβέντους παίζει στο 1,81 με 0% γκανιότα στη Novibet.

 

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Τσάρλι

 

Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ: Μια γροθιά

Το περασμένο τριήμερο ήμουν στη Ρώμη και παρακολούθησα από κοντά το παιχνίδι της Ρόμα με την Ίντερ. Πράγματι είναι απίστευτο το δέσιμο που έχει αποκτήσει η ομάδα με τους οπαδούς της. Ο Μουρίνιο έχει κάνει τρομερή δουλειά σε αυτό το κομμάτι, έπαθα πλάκα με αυτό που παρακολούθησα στο Ολίμπικο. Η Ρόμα γεμάτη με προβλήματα, παίζοντας με μη ανταγωνιστική ενδεκάδα, έχασε σχετικά εύκολα με 2-0 από την Ίντερ. Ο κόσμος όμως δεν σταμάτησε να τραγουδά στις εξέδρες και να εμψυχώνει. Στο τέλος του αγώνα ο Μουρίνιο φώναξε τους ποδοσφαιριστές του, έκατσαν όλοι μαζί στο κέντρο, έκαναν έναν κύκλο και έναν όρκο νίκης. Κανένας δεν έφυγε από το γήπεδο. Οι οπαδοί της Ρόμα αποθέωναν, χειροκροτούσαν παρότι ήταν ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα τους αφήνει οριστικά έξω από τη μάχη της 4άδας. Αναγνώρισαν όμως πως οι παίκτες και οι προπονητές δίνουν το 100% και είναι όλοι τους μία γροθιά.

Προγνωστικά Ρόμα – Λεβερκούζεν

Ο Μουρίνιο γνωρίζει πως το ρόστερ που έχει στα χέρια του είναι κοντό, δεν του επέτρεψε να κάνει ροτέισον. Η αλήθεια είναι πως η καλή ενδεκάδα της Ρόμα είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και έχει αποδείξει πως μπορεί να κερδίσει τους πάντες, φθάνει όμως να μην λείπει ο Ντιμπάλα. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα στο πρωτάθλημα, το αν θα είναι επιτυχημένη ή όχι η φετινή χρονιά εξαρτάται από τα παιχνίδια με τη Λεβερκούζεν. Όσοι έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν, θα σφίξουν στα δόντια. Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μουρίνιο θα είναι σαφώς πιο ανταγωνιστική και ομάδες όπως η Λεβερκούζεν αποτελούν βούτυρο στο ψωμί του.

Σε όλη τη νοκ άουτ διαδικασία είχε την τύχη η Ρόμα να αντιμετωπίζει ομάδες που ταιριάζουν στο στιλ του Ζοσέ. Σάλτσμπουργκ, Σοσιεδάδ, Φέγενορντ και τώρα Λεβερκούζεν. Ομάδες με επιθετικό ταλέντο, που επιτίθενται πολύ καλύτερα από ό,τι αμύνονται. Πάνω σε αυτή την πραγματικότητα χτύπησε ο Μουρίνιο και έφερε τη Ρόμα στα ημιτελικά, με το ίδιο πλάνο θα πορευτεί και στα παιχνίδια με τη Λεβερκούζεν. Ο άσος παίζει στο 2,25 με 0% γκανιότα στη Novibet.

 

Προσφορά χωρίς κατάθεση* playoffs edition!

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Ως το τέλος

Η Γουέστ Χαμ κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Κυριακής και ηρέμησε στο πρωτάθλημα. Πήγε απίστευτα άσχημα η χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά μέσα από το Κόνφερενς Λιγκ μπορεί να σώσει τη χρονιά. Από το καλοκαίρι διοίκηση και Μόγες είχαν αξιολογήσει πως μέσα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση μπορεί ο σύλλογος να διεκδικήσει μία ιστορική επιτυχία. Τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της, μετά από το Κυπελλούχων του 1965, και τον πρώτο τίτλο μετά από την κατάκτηση του κυπέλλου το 1980.

Η Γουέστ Χαμ στην Ευρώπη είχε συνέπεια, έχει ρεκόρ 11-1-0 και έχει κερδίσει και τα 6 εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει. Ασφαλώς και είναι το φαβορί απέναντι στην Άλκμααρ. Στον προηγούμενο γύρο τα βρήκαν σκούρα οι Ολλανδοί στο πρώτο παιχνίδι στις Βρυξέλλες με την Άντερλεχτ, που έχασαν με 2-0, ήταν όμως πολύ καλοί στην Ολλανδία. Έτοιμη για να το πάει μέχρι το τέλος η Γουέστ Χαμ, ο άσος στο 1,61 στα προγνωστικά Τσάρλι.

 

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Τσάρλι

 

Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ: Έπιασε ταβάνι η Βασιλεία

Φλέρταρε με την αυτοκτονία η Φιορεντίνα στον επαναληπτικό με τη Λεχ Πόζναν, στο τέλος όμως γλίτωσε από το απόλυτο κάζο. Οι Ελβετοί ήταν πολύ τυχεροί στη σειρά με την Τραμπζονσπόρ και πήραν την πρόκριση παρότι ήταν χειρότεροι και στα δύο ματς. Στα προημιτελικά συνάντησαν την αδύναμη Σλόβαν και πήραν οριακά την πρόκριση. Δεν είναι για παραπάνω η Βασιλεία, στο χέρι των παικτών του Ιταλιάνο η πρόκριση στον τελικό. Ο άσος λογικά σε τιμές φαβορί, στο 1,36 στη Novibet.

Προγνωστικά Τσάρλι

22:00

Γιουβέντους – Σεβίλλη: 1 (1,80), Novibet

Ρόμα – Λεβερκούζεν: 1 (2,08), Novibet

Φιορεντίνα – Βασιλεία: 1 (1,36), Novibet

Γουέστ Χαμ – Άλκμααρ: 1 (1,61), Novibet

 

Ακολούθησε το Match Money στο Twitter για να μην χάσεις… στοίχημα!